Şimdi Ara

Kütle çekimi ve Enerji (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir soru daha soracağım. BU sorunun cevabını gerçekten bilmiyorum.

her gezegeni veya yıldızı bulunduğu galaksinin merkezine göre düşünecek olursanız;

en azından bazı gezegenler

dünyanın gibi dönme değilde
    yani ekseni etrafında dönme değil,
    aynen düz bir yerde topu döndürmemiz gibi dönen gezegen var mı? Yoksa o galaksideki bütün gezegenler aynen dünyanın olduğu gibi

mesela dünyayı güneşe göre ele alacak olursak

ekseni yıl içinde 70 ile 110 derece arası değişir. Ortalaması 90 derece de. güneş çevresindeki diğer gezegenlerde benzer bir durum var sanki. PEki aynı durum galaksiyi merkez aldığımızda da var mı?

Kutupları galaksi merkezine bakan gezegen de diyebiliriz. VEya dönen her ne varsa onun kutupları.
  • NEden bodoslama en kısa yolu tercih etmez. Halbuki en kısa yolu tercih etmek özellikle elektrikte fizik kuralıdır. Değişen ne

Su soruyu sorup elestiride bulunmak..

Geecek oslam bu degil..

Hic biri mutlak sabitlige sahip degil
    Biz gunes
    Gunes yildiz sisteminizde yildiz sistemimiz sarmal kolda sarlal kol merkez karadelik oda baska bir kuvvet etkisinde hareket etmekte.
    Topac gibi durdugu yerde donen gok cismi oldugunu sanmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 25 Mayıs 2019; 12:18:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @selahattın ısık

yok! Sanırım yanlış anlaşılma var.

Öylesine bir yaklaşım değil bu? Gerçekten aradığım bir cevap var. Biliyorsanız.

Bütünleşik fizik teorisi adı altında uzun zamandır üzerinde çalıştığım bir teorim var. Teori bu sorununda cevabını veriyor. Ama gerçekten bilim dünyası böyle bir soruyla ilgilenmiş mi? Onu merak ettim. Diğer sorum da aynı şekilde, bilim bu konuda ne tür bir yaklaşımda bulunmuş? Onu anlamak istedim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.