Şimdi Ara

Kutu Açma: PSVITA Starter Kit kutu içeriği video inceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
22.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nuwanda87

bütün bu ürünler sizlere bedava geliyor ya hasta oluyorum..

Aspirin al, duzelirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Aspirin al, duzelirsin.

hadi canim senin dersin odevin vardir sen git ders calis..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony sony sony :)

şu paketin maliyeti ne ki bu fiyata satıyosunuz... gün geçtikçe gözümden düşüyor sony...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Aspirin al, duzelirsin.

hadi canim senin dersin odevin vardir sen git ders calis..

Tamam amcacım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joven

Ps vita benim için bir hayal kırıklığından öte değil

Gerek fiyatı

Gerek donanım gücü

Gerek oyun fiyatı

Beğendim yönleri

Oled Ekranı ve sağlam gövde yapısı ve tasarımı.

Normaldir canım.Apple fanlığı karadır, bir şey görmez gözün.2000 tl bundan çok daha zayıf donanıma para veririken, hayal kırıklığı olmuyor da her ne hikmetse bu hayal kırıklığı oluyor. Beğenmediğin donanımın üstüne donanım yok şu an.Daha iyisi var ise, buyur göster biz de onu alalım.Daha eline almadığın bir cihaz hakkında bu kadar atıp tutma.Gerçi senin niyetin belli.Psvitanın 1 saat 30 dakikalık inceleme videosu daha yayınlandıktan yarım saat geçmeden, çamurlarını bir bir dizmiştin.Yani niyetini orda az çok belli etmiştin.Şimdi tasarım vs. iyi diye kendince, tarafsız imajı yaratmaya çalışıyorsun.Bence sen bu cihazı eline alıp,kullanmadan yorum yapma,çünkü battıkca batıyorsun..

• Evet çok saygı değer saçmalamada rekor kıran arkadaşım.
    1 dolarlık oyunlar ile 40 dolarlık oyun bir mi?Yani burdan bile oyun konusunda ne kadar kıt bilgilere sahip olduğun ortaya çıkıyor.
    Donanım olarak daha iyisi yok.Gelecekde yaşamadığımıza göre,bir zaman makinesi olmadığına göre şu an en iyi donanım budur.Belki sen geleceğe gidersin,bize daha güçlü donanımlı bir konsol getirirsin bir zahmet.
    Ps3,psp ne alaka.Hele ps2 gibi efsane konsolu karalamak da neyin nesi.
    Yeni ipad'in vitadan faha güçlü donanımı olması için kullandığı gpu'nun daha iyisini kullanması lazımdı.İşlemci olarak da zaten vitanın gerisinde.Biri 4 çekirdekli, diğeri 2 çekirdekli.Yani burdan vita donanım olarak daha etkileyici ve güçlü.Tabi fan körlüğü gibi bir hastalığın olduğu için bunu görmemen normaldir.
    İpad çıkksa ne olacak,çıkmasa ne olacak.İkisininde kulvarları farklı..Biri oyun makinesi, diğeri pad.
    Vitanın bataryası oyunda çok fazla tüketiyor.O donanımada olsun bir zahmet.İpad'd aç bakayım bir oyun kaç saat dayanacak şarjı.
    Yani görüldüğü baştan aşağı saçmalamışsın.Sana bu atmasyon hayatında başarılar dilemekten başka bir şey demiyeceğim.

• ipad2,ps3 kullanicisiyim (ps1 ve ps2,x360 ta kullandim)

@joven facebook oyunlari ipad2 oyunlarindan daha iyi bunu anlamis olman lazimdi.
    bir psp vita ve bir ps3 u ayni kefeye koyman anlamsiz biri konsol(oyun icin) digeri tablet pc

cin ali çizsem ipad 2 grafiginden daha iyi olur
  • okudum gecen hafta
    ipad platformunda oyunlari satmadigi icin pazarlama stratejisi gibi geldi bana
    ki ea diger tum platformlarda deli gibi satiyor.ve lider firma konumunda.her yapilan aciklamaya bence inanma
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpHinx.

mesut abi demedi ben diyim merhaba ben mesut çevik

• hâla ipad diyorlar

neremle güleyim arkadaşlar biriniz yardımcı olun :(
  • dünya üzerinde heralde vitanın donanım gücünden hayal kırıklığına uğrayacak tek tip insanlar cihaza hayatında elini bile sürmeyecek elma fan ları olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joven

Millet sabla samanı

Apple ile armutu karıştırdı

Benim iddiam 1$ oyunların daha iyi olduğu değil

120 Ps vita oyunlarının aradaki bu uçurum
    Düzeyindeki fiyat farkına değip değmeyecegi

millet ebesinin genç kızlığında kalmış minimum pc'ler düzeyindeki bu konsolları artık haz etmiyorum

hocam aradaki fiyat farkını sadece grafik kalitesi olarak düşünmemek lazım.vita daki oyunlar hem içerik olarak, hem oynanabilirlik olarak hem hikaye-bölüm tasarımları ve hem de en önemlisi oynanış süresi olarak saydığın oyunların hepsinden daha başarılıdır. oyun çeşitliliği konusunda başarısız olan psp de bile bu böyleydi.

bende de iphone var, o bahsettiğiniz oyunları bende oynadım. infinity blade tamam çok güzel grafiklere sahip ama ps vita yı geçtim psp deki god of war kadar zevk vermedi bana.zaten vermesine de imkan yok. hele 2.sinde oynanabilirlik iyice zıvanadan çıkmış. zaten azıcık kassan yarım saatte biten bir oyun.

shadowgun da yine grafikleri güzel bir oyun, oynanabilirlik olarak da inifinity blade den daha iyi ama onun da sorunu dokunmatik kontroller. dokunmatik kontrolle fps oynamak tam bir kabus. bu oyun vita da olsa çok başarılı olur mesela.

şimdi bu oyunlar tabiki 5-7$ olacak. bir yanda 30 küsür bölüme sahip uncharted diğer yanda yarım saatte biten, hikayesi çok zayıf oyunlar. şahsen 7$ a yarım saatte biten oyun oynayacağıma, 40$ a 3-4 saat süren, hikayesi ve oynanabilirliği daha yüksek oyunları tercih ederim.

• kutu içeriği zayıf kalmış
  • mesut abi efsanesin heykeli dikilecek adamsın
  • Bu nasıl starter kit? oyun olmalıydı,kulaklık olmalıydı,hafıza kartı olmalıydı çıkan şeyler bu saydıklarımın yanında çıkan ekstra şeyler olmalıydı birtek stand-taşıma kabı nı beğendim
  • video açılmıyor bir sorun bulundu yeniden başlatıldı diyor başlatıyorm 2-3 sn snra donuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Mesut abi dememiş ben diyeyim
    "Merhaba ben Mesut Çevik."
    bu sloganlaşmış söz olmadan Mesut abinin videoları izlenmez :)

sanki mesut abi 2.saniyede benden mesut çevik demeye yeltenmiş ama erdinç abi olaya 407 km/h ile girince fırsat bulamamış....:D
  • video bozuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

video bozuk

Yıl olmuş 2015 video hala bozuk :D

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aksel123

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

video bozuk</blockquote>

Yıl olmuş 2015 video hala bozuk :D

2016 oldu halen bozuk :D

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.