ya bu "cırt cırt" kelimesini kim türkçe literatürüne kazandırmış
uzun zamandır kullanmıyordum bu kelimeyi , mesut bey "cırt cırt lı kılıf" deyince çok komik oldu
teşekkürler inceleme için
Dh de unboxing yapıyor artık işte budur...
Bir başka kutu açma videosunda görüşürüz gençler zuahuzhauhuzahzauhzhua
3 kişi dışında ürünle ilgili yorum yapan olmamış biraz ürüne odaklanın gereksiz yorumlar yapmayı bırakın
Bence ürün son derece güzel , bi kaç eksikliğe rağmen. Starter Kit çok mantıklı ama içinden kulaklıkta çıksaydı iyi olurdu diye düşünüyorum.
65 tl ise fena değilmiş fiyatı, ben yine bi 150 lira yapıştırırlar diye bekliyodum :D
vapurdaki satıcılara benzemiş valla.o da var bu da var içinde komik bi tanıtım olmuş :))
quote:
Orijinalden alıntı: SpHinx.
mesut abi demedi ben diyim merhaba ben mesut çevik
Sesli güldüm
Süper Siniz Gene Süper Siniz Erdinç Abi Siz Gene Süpersiniz :D
kim ne derse desin mesut cevik erdinc iyikul :)
quote:
Orijinalden alıntı: Colossal
Kim ne derse desin Apple.
böyle tiplerin neden profili gizli olurki :D
İNceleme film uzunluğunda birde kutu açma videosu pesss!! Reklam alın ama bu kadar gözümüze sokmayın.
Harika bir video olmus daha inşallah devamı gelir :)
Gerekenleri koymuslar fakat amazon uk de ki kiliflar ve tasima aksesuarlari daha guzel geldi bana.
Bu aparatlarla birlikte kulaklık, 4 GB Hafıza kartı ve Motorstorm RC (PSN'de bir süre bedava olmuş sanırım) oyununu verseler yemin ederim tadından yenmezdi. Birde 100 - 150 TL arası birşey olsaydı fiyatı, mükemmel olurdu.
İçinde hafıza kartı öncelikli olmalıydı. Hafızası yok cihazın yahu.
artık her ürün tanıtımında böle kutu içeriğiyle birlikte tanıtılsa çok süper olur izlemeye ayrı bi zevk katıyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: cagataykoroglu
İNceleme film uzunluğunda birde kutu açma videosu pesss!! Reklam alın ama bu kadar gözümüze sokmayın.
Silah zoruyla izletiyorlar galiba
Her zamanki gibi süper :) Keşke bizdede olsa :D
vitaya şu iki adamın gösterdiği ilgiyi sony gösterse şimdi vita tüm el konsolu satışlarını geçmişti yahu
quote:
Orijinalden alıntı: metalizmm
İçinde hafıza kartı öncelikli olmalıydı. Hafızası yok cihazın yahu.
4-5 farklı hafızada hafıza kartları oldukları için standart bi kit olsun demişler ve koymamışlardır büyük ihtimal.