Şimdi Ara

KUTU GİBİ BİR ODAM VAR. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
9.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LexisOrAlv

quote:

Orijinalden alıntı: systemstyle

Benimde odam çok küçük ama yetiyor bana ,bence işine yaramayan şeyleri çıkarmalısın odandan

KUTU GİBİ BİR ODAM VAR.

KUTU GİBİ BİR ODAM VAR.

nerde uyuyosun acaaba?

ayrı bir yatak odam var

• @systemstyle odan gerçekten çok hoşmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZincirlemeKüfürTamlaması

Duvarlara poster asıp,yazılar yazmayı düşünüyorum

pff
  • @inanmayan denesin

Teşekkür ederim,inşallah daha iyileri sizlerin olur
  • @systemstyle

eski evde benimde 2 odam vardı toplam 40 küsür m2'di odaların toplamı 2 tuvaletim vardı bildigin holde vardı birleşik gibiydi ayrı bi dunya ama odaların ayrı olmasının iyi olması kadar kotu taraflarıda var.şimdiki odam 20-25 m2 tek
  • Posterler odanı daha da daraltır. Az eşya geniş gösterir odayı.
  • quote:

Kutu mutu gibi değil dapdaracık tuvalet kadar,kendimi avutuyorum işte.
    Neyse onu bunu bırakalım da odam da bulunan eşyaları söyliyim;
    Bir adet pc masası,bir çekyat,bir ikili koltuk ve bir adet tekli koltuk.Bunları odama koyunca oda da dolaşacak yer kalmıyor siz hayal edin Resim koymuyorum çünkü resim koyulacak gibi değil yani

Ben bu odayı nası adam ederim? Duvarlara poster asıp,yazılar yazmayı düşünüyorum ama bizimkiler pek sıcak bakmıyor.

Öneri lütfen.

Senin odan gene iyiymiş koltuk falan alıyor. Benim Oda .öt kadar bile değil olsa gene iyi. Eşyalar pc masası,pc,çekyat,elbise dolabı, bi adet sehpe,tv,ps2 bunları nasıl sığdırdım hayret ediyorum zaten

yazın odada durulmuyor. pencere var açsam apartman boşluğuna bakıyor yukarsıda kapalı ne ışık giriyor içeri ne hava ev büyük oda küçük

• Valla duvarı kırıp boş bi oda varsa onla birleştirebilirsin. Benim 2 tane odam var bir tanesi büyük bir tanesi küçük küçükte pc ile yatağım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boywonder

benim odamda bir dolap çift kişilik yatak pc masası bir tane ultra rahat tekerlikli bilgisayar masası koltuğu ve 1 adet bilgisayar sistemi var
    Bunun şarap rengi
     KUTU GİBİ BİR ODAM VAR.

aynısının beyazı var bende odaya bıde tv ekle benım oda
  • quote:

Orijinalden alıntı: systemstyle

Benimde odam çok küçük ama yetiyor bana ,bence işine yaramayan şeyleri çıkarmalısın odandan

KUTU GİBİ BİR ODAM VAR.

KUTU GİBİ BİR ODAM VAR.

odan mükemmel

• @LexisOrAlv

Evet bazen bilgisayar başındayken uykum geldiğinde diğer odaya gitmek çok zor geliyor

@Karn-ı bahar

Teşekkür ederim.

-------

Arkadaşlar "ZincirlemeKüfürTamlaması" arkadaşa örnek olsun diye koydum resimleri,konusunu elinden almayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi systemstyle -- 22 Ocak 2010; 21:47:19 >
  • Öncelikle odanı daraltan fazlalıkları çıkar, odada sadece yatak (çekyat) kalsın. O koltukları evin farklı yerlerine koymak mümkün değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Öncelikle odanı daraltan fazlalıkları çıkar, odada sadece yatak (çekyat) kalsın. O koltukları evin farklı yerlerine koymak mümkün değil mi?

Yok be hocam evimiz çok küçük.
  • Koltuklarla olmaz bu iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Koltuklarla olmaz bu iş.

Oldu ki attım çöpe,boş odaya napabilirim ki?

Bu arada bilgisayardan kalkıyorum arkadaşlar,yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür ettim.Önerilerinizi dikkate alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZincirlemeKüfürTamlaması -- 22 Ocak 2010; 22:05:34 >
  • ya hiç odası olmayanlar ne yapsın
  • benim odam o kadar kücükki yasamak için 2 ayrı kücük oda kullanıyorum,birine sadece yatak sıgıyor,birinede sadece pc sıgıyor,asırı kücük 13-14 m2 falandır,pc olan odaya 1 tanede koltuk sıgabilir fazkadan ama koltuga rahat oturamazsın o derece,teras odalarımın 6 katı büyüklüğünde,bu cok sacma,gercekten terasa cadır kurup kamp yapmayı düşündüm daha rahat olur
  • quote:

ahey ahey.

türkcesi ne bunun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arpharazon

quote:

ahey ahey.

türkcesi ne bunun ?

Tey Tey
  • Odaya çık
    Yeni eve çıkamazsın zaten daha küçüğüne çık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.