Şimdi Ara

KUTU GİBİ BİR ODAM VAR. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
9.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim odam da çok küçük, ben bu sorunu şöyle çözdüm, Ikea'dan 2 sene önce Trömsö markalı bir ranza aldım, zaten yerden yukarıda yatmayı severim, hem üst yatakta yatmış oluyorum, hem de çok büyük bir masa kalmış oluyor bana Dipnot, resmi internetten buldum, kendi odamdakini çekmeye üşendim...

KUTU GİBİ BİR ODAM VAR.

• quote:

Orijinalden alıntı: Qu4k3r

en azindan bi odan var.

Hadi şimdi git ve odanı büyüt !!!
  • benim bir odam yok. ama arabam var. tüm hayatım boyunca bildiğin gezdim. ilk okulu 5 okulda bitirdim.
    ankara
    adana
    kayseri
    kırıkkale
    bolu

kaderimde varmış hiç tamamen bana ait bir odam olmadı. ya kiler gibi bir odada kaldım ya da bir çekyatta. şu zamana kadar hiç kendi odamı düzenleyemedim. ama bundan çok memnunum. allaha çok şükür herşeyim var gene. sen de değerini bil odanın. o oda dediğin yerde 30 kişi yaşıyor tv de görüyoruz
  • Odan çok güzel hiç elleme ,böyle kalsın. Benim odam da seninkinden biraz daha büyük ama senin odan gibi bi odamın olmasını isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Ledriw_
    benim bir odam yok. ama arabam var. tüm hayatım boyunca bildiğin gezdim. ilk okulu 5 okulda bitirdim.
    ankara
    adana
    kayseri
    kırıkkale
    bolu

kaderimde varmış hiç tamamen bana ait bir odam olmadı. ya kiler gibi bir odada kaldım ya da bir çekyatta. şu zamana kadar hiç kendi odamı düzenleyemedim. ama bundan çok memnunum. allaha çok şükür herşeyim var gene. sen de değerini bil odanın. o oda dediğin yerde 30 kişi yaşıyor tv de görüyoruz

baban memur heralde.. ben de senin gibi 5 okul gezdim ilkokul hayatım boyunca.. Istanbul Mardin Izmit Burdur Antalya..
  • O koltukların amacı ne? İşe yaramayan koltuklar neden duruyor? Ver birine, ya da kömürlük gibi bir yer varsa koy gitsin.

Geçenlerde karderşimin pc masası ve çevresi çok kalabalık görünüyordu. Toparlayalım, çer çöp çıkarsa atarız dedim ve ufak bir poşet aldım. Biraz dağıtıp işimize yarayıp yaramayacak neler var göz kararı ortaya çıkınca 1 tane battal boy çöpe torbası aldım Yetmedi 1 tane daha İşlem bitince ağzına kadar dolu 2 çuval çıktı Bundan sonra gereksiz ne varsa acımamaya karar verdim. Bir ara resmini koyarım odamın

• quote:

Orijinalden alıntı: mskosar

quote:

Orijinalden alıntı: _Ledriw_
    benim bir odam yok. ama arabam var. tüm hayatım boyunca bildiğin gezdim. ilk okulu 5 okulda bitirdim.
    ankara
    adana
    kayseri
    kırıkkale
    bolu

baban memur heralde.. ben de senin gibi 5 okul gezdim ilkokul hayatım boyunca.. Istanbul Mardin Izmit Burdur Antalya..

evet memur. 20 yıl gezdik anca şimdi kaymağını yiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pretender

Hatta usta çıkmadan musluk açılmıyor... O derece...

Bkz. Cem Yılmaz...

Bir Tat Bir Doku 5
  • benim odada bi yatak pc ve dolap var geriye kalan alan ortada bir metre kare civarı
    arkadaş geldimi 2 sandalyeyi odaya sokamıyoruz
  • Dünya kadar malın olacagına kutu gibi odan olsun demişler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 23 Ocak 2010; 0:27:53 >
  • Gitarı da ille fotoğraf karesine alacak
  • HERKESİN YAZDIKLARI ÇOK GÜZEL ÇOK HAKLISINIZ AYDA BİR GELEN AKRABALARIMIZ İCİN KOCAMAN BİR ODA AYRILIYOR SİZE BİR SORU SORACAĞIM
    BİZİM EVİMİZ 2 ODA 1 OTURMA ODASI 1 SALON SZİNDE BİLDİĞİNİZ GİBİ 1 LAVABO 1 BANYO 1 MUTFAK 2 ODANIN BİRİNDE ANNEMGİLİN ODASI BİRİNDE İSE ABİM GİLİN ABİM EVLİ ABİM EVLENMEDEN ÖNCE ÇOK HARİKA BİR ODAM VARDI ARTIK YOK ORTADA KALDIM BÜTÜN ARKADAŞLARIMIN ODASI VAR Bİ BENİM YOK ÖNERİLERİNİZİ BEKLERİM OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞŞEKÜRLER(SİZ BUNLARI YAZALI ÇOK OLMUŞ AMA BEN BU KONUYU YENİ ARŞTIRMAYA BAŞLADIM )

• surveyan mı dınlıyosun.
    odam dar tam 3 bucuk metrekareee nerde bu b.k yok hıc bı caree hersey mumkun gec yeterkı ısteeeee.
  • ODANIN BİR KÖSESİNE YATAĞINI KOY YATAĞININ YANINA PC MASASINI KOY ODANIN BİR DĞER KÖSESİNE KOLTUKLARI KOY VE TAMAM UMARIM TARİFİMİ ANLAMIŞSIN DIR
  • 12 metrekare odaya yatak, bilgisayar masası, iki tane büyük kitaplık, kocaman elbise dolabı, şifonyer ve orgumu koydum.

Çok sıkışıklık yok, tam ferah da değil, son derece iyi oldu bence

Foto eklerim önümüzdeki hafta sonu.
  • ayna mekanı geniş gösterir.
    küçük odalar için ayna ideal
  • 9 m2 benimki
  • @systemstyle hocam duvarindaki poster resminin linki var mi sanirim kendin cikti alarak yapmissin harika durmus
  • BANA YARDIM EDECEK YOK MU HEP GİRİYORUM YOK BANA ÖNERİ YAZIN NE OLUR
  • odana yumurta kablarından ses izalasyonu yap süper duruyo ehü :D

ss pek yakında ...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.