Şimdi Ara

Kutu kolayı iş yerinde buzlukta unuttum.Sizce ne olur ? [İşten geldim cevap içerde] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
1
Favori
20.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN*

Kutu kolayı iş yerinde buzlukta unuttum.Sizce ne olur ? [İşten geldim cevap içerde]

Alıntıları Göster
    valla kolayı bilmemde.Ben gazoz unutmuştum.Buz tutmuş sadece bir şey olmamıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: semidos

donar, yarın git tenekesini keserek çıkar ve yala onu

• quote:

Orijinalden alıntı: !! K@bus !!

quote:

Orijinalden alıntı: semidos

donar, yarın git tenekesini keserek çıkar ve yala onu

Alıntıları Göster
    ee sonuç ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: scaner123

ee sonuç ne ?

Alıntıları Göster
    Arkadaş eline alınca patladı galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorlinux

Arkadaş eline alınca patladı galiba

Alıntıları Göster
    patlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunglao

patlar

Alıntıları Göster
    cevap bekliyoruz nolmuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

cevap bekliyoruz nolmuş?

• quote:

Kutu kolayı iş yerinde buzlukta unuttum.Sizce ne olur ? [İşten geldim cevap içerde]

Alıntıları Göster
    beyler işten kovulmuş.Yeni haber geldi.Bunalımdaymış

• quote:

Alıntıları Göster
    CEVAP EKLENDİ :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

İlahi . Bende kimin bu kola diyodum. . Donmadan içtim bile onu. Rahat ol.

Adam demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

İlahi . Bende kimin bu kola diyodum. . Donmadan içtim bile onu. Rahat ol.

Adam demişti.

doğru :D
  • quote:

Alıntıları Göster
    konuyu görünce aklıma saat 1 gibi hemen soğuması için dondurucuya koyduğum limonlu sodam geldi -
    hemen gittim baktım zamanında yetişmişim

• quote:

Alıntıları Göster
    en iyisini yapmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: gizliforvet

en iyisini yapmış.

Alıntıları Göster
    Patladımı patlamadımı bütün mesele bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pbmert

arkadaşlar çalıştığım iş yerinde kutu kolayı sonra içerim bahanesiyle buzluğa koymuştum.

ve şimdi aklıma geliyor yaklaşık 12 saattir buzlukta ve yarın saat 9:30 a kadar felanda buzlukta olucak.

kola markası: pepsi
    kola cinsi: kutu kola

sizce patlamışmıdır yada patlarmı ?

lütfen durum vahim :S mahçup olucaz yoksa

dalga geçmeden cevap verin lütfen.

CEVAP:

ARKADAŞLAR işyerine gittim çaktırmadan dolabı açtım kimsecikler yokken

bi baktım buzluk tertemiz içinde hiçbirşey yok

birisi mideye götürmüş.. AFİYET OLSUN :)

kesin patlamıştır, ilk gören kişi "bunu yapanın ta ............" diyip ortalığı temizlemiştir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: feaRneveR

quote:

arkadaşlar çalıştığım iş yerinde kutu kolayı sonra içerim bahanesiyle buzluğa koymuştum.

ve şimdi aklıma geliyor yaklaşık 12 saattir buzlukta ve yarın saat 9:30 a kadar felanda buzlukta olucak.

CEVAP:

kesin patlamıştır, ilk gören kişi "bunu yapanın ta ............" diyip ortalığı temizlemiştir :)

aynen içimden geçti, yazim derken sen yazmışsın bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: scaner123

quote:

Orijinalden alıntı: feaRneveR

quote:

CEVAP:

aynen içimden geçti, yazim derken sen yazmışsın bile.

Alıntıları Göster
    GÜÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

• quote:

Orijinalden alıntı: commodore63

GÜÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Alıntıları Göster
    Ben küçük işlerle uğraşmayıp büyük düşündüğüm için genelde 2.5 litreliklerle çalıştım hep ama onlarda bir patlama olayıyla karşılaşmadım ama tam donmamışsa dışarıya doğru attırma olayına çok tanık oldum buna bilimsel olarak bir anlam veremedim lakin Lisedeyken bize gazların soğukta çözündüğünü bu yüzden kola gazoz vb. içeceklerin üzerinde soğuç içilir yazdığını söylemişlerdi dediğim gibi bir anlam veremedim ama kolayı yarı dondurduğunuzda kolanın özü olan sarı köpüklü madde dışarıya fışkırıyor kendisinde yoğun kola tadı var eğer bu madde full dışarı çıkarsa geriye böyle yüzde 80 su yüzde 20 kola tadında iğrenç bir buz kütlesi kalıyor ve hiç hoş olmuyor bu yüzden tam dondurarak olası mutfak batırma kazalarının önüne geçersiniz yediğiniz buzdanda hoşnut kalırsınız bi keresindede ilkokuldayken okulda süt dağıtırlardı evet onuda dondurdum tereyağ gibi bişey oldu tavsiye etmem ama içerinde hiçbir gazlı katıkı maddesi bulunmadığından patlama olayları yaşanmıyor bunun yerine hem gazsız olan güvenilir hemde lezzetli meyve sularını öneriyorum özellikle vişne suyunu dondurup yalayabilirsiniz ama bu işlemden sonra dudaklarınızı silmeden sokağa çıkmayın ve bir kaç bardaktada çatlamaya ve kırılmaya sebep olduğu gözlenmiştir.Evet maden suları özellikle Beypazarı şişesiyle birlikte açmadan buzluğa koyarsanız pek hoş şeyler olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Neonight

Ben küçük işlerle uğraşmayıp büyük düşündüğüm için genelde 2.5 litreliklerle çalıştım hep ama onlarda bir patlama olayıyla karşılaşmadım ama tam donmamışsa dışarıya doğru attırma olayına çok tanık oldum buna bilimsel olarak bir anlam veremedim lakin Lisedeyken bize gazların soğukta çözündüğünü bu yüzden kola gazoz vb. içeceklerin üzerinde soğuç içilir yazdığını söylemişlerdi dediğim gibi bir anlam veremedim ama kolayı yarı dondurduğunuzda kolanın özü olan sarı köpüklü madde dışarıya fışkırıyor kendisinde yoğun kola tadı var eğer bu madde full dışarı çıkarsa geriye böyle yüzde 80 su yüzde 20 kola tadında iğrenç bir buz kütlesi kalıyor ve hiç hoş olmuyor bu yüzden tam dondurarak olası mutfak batırma kazalarının önüne geçersiniz yediğiniz buzdanda hoşnut kalırsınız bi keresindede ilkokuldayken okulda süt dağıtırlardı evet onuda dondurdum tereyağ gibi bişey oldu tavsiye etmem ama içerinde hiçbir gazlı katıkı maddesi bulunmadığından patlama olayları yaşanmıyor bunun yerine hem gazsız olan güvenilir hemde lezzetli meyve sularını öneriyorum özellikle vişne suyunu dondurup yalayabilirsiniz ama bu işlemden sonra dudaklarınızı silmeden sokağa çıkmayın ve bir kaç bardaktada çatlamaya ve kırılmaya sebep olduğu gözlenmiştir.Evet maden suları özellikle Beypazarı şişesiyle birlikte açmadan buzluğa koyarsanız pek hoş şeyler olmuyor

Bilimsel açıklama.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.