Bildirim
Kutu kolayı iş yerinde buzlukta unuttum.Sizce ne olur ? [İşten geldim cevap içerde] (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yav ne yeemesi inşallah patlamamıştırda direk atıcam zaten.. :D deneyimli arkadaşlardan cevap bekliyorum..yarın cevabıda yazarım merak etmeyin -
senin koyduğunu nereden bilecekler? Patlarsa herkesle birlikte aa kim koymuş bunu dersin -
Plastik siseler patlıyor ama teneke patlar mı bilmem. Ama patlayacagini sanmıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: lknrm627
Plastik siseler patlıyor ama teneke patlar mı bilmem. Ama patlayacagini sanmıyorum.
-
İlahi . Bende kimin bu kola diyodum. . Donmadan içtim bile onu. Rahat ol. -
quote:
Orijinalden alıntı: SeRo-34
İlahi . Bende kimin bu kola diyodum. . Donmadan içtim bile onu. Rahat ol.
afiyet olsun paşam :D
esprik zamanı değil neyse yarın görücez babayı :D
hadi ben yatıyorum yarın cevabı yazarım ss de çekicem merak etmeyin :D -
Patlayarak donduğunu hesaba kattınız mı ? Bence ortaya muazzam bir eser çıkar. -
teneke patlamaz merak etme. alltan şişiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: lowrider123
sonucu yarın yazda ne olmuş bilelim
+1 -
Soğutulunca hacmi artan tek madde su diye biliyorum özkütlesi azaldığından dolayı. Yanlış mı biliyorum? -
quote:
Orijinalden alıntı: Umut.
quote:
Orijinalden alıntı: lknrm627
Plastik siseler patlıyor ama teneke patlar mı bilmem. Ama patlayacagini sanmıyorum.
[simage]http://img833.imageshack.us/img833/2
503/meybuz.jpg[/simage]
Ben patlıyor diye biliyorum. Tabi icinde su
varken fanta degil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabuska -- 24 Haziran 2011; 0:56:11 > -
Gazdan bir basınc olup patlıyacagını dusunmuyorum . Patlama riski var fakat gaz basıncıyla alakalı degil çünkü sogudukca gaz daha iyi çözünür sıvının içinde o yuzden soguk iciniz derler zaten . Patlarsa hacim genislemesinden patlar yani ama düsük ihtimal olarak goruyorum herşeye hazır ol gecmis olsun :D -
kutu kolayı bilmemde 6lı sodayı buzlukta unutmustum bi baktım dolabın kapısı acılmıs o derece :d -
quote:
Orijinalden alıntı: mśtfzfr
Soğutulunca hacmi artan tek madde su diye biliyorum özkütlesi azaldığından dolayı. Yanlış mı biliyorum?
Kolanın içinde yüksek miktarda su var -
Dolabın kapağını kırıdğımı bilirim ben soda ile ama kutu koladan pek birşey olacağını sanmam. -
-
Patlamaz dostum o şişeleri basınca, ısıya, donmaya, hasetliğe, fesatlığa, salaklığa karşı dayanıklı yapıyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cortez01
Patlamaz dostum o şişeleri basınca, ısıya, donmaya, hasetliğe, fesatlığa, salaklığa karşı dayanıklı yapıyorlar.
iyi günde ve kötü günde... varlıkta ve yoklukta... hastalıkta ve sağlıkta... -
quote:
Orijinalden alıntı: Cortez01
Patlamaz dostum o şişeleri basınca, ısıya, donmaya, hasetliğe, fesatlığa, salaklığa karşı dayanıklı yapıyorlar.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X