Şimdi Ara

Kutu kolayı iş yerinde buzlukta unuttum.Sizce ne olur ? [İşten geldim cevap içerde] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
20.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Teardrops

Anlamsız şekilde güldüm.

Soruya gelince bi zamanlar mey buz vardı kolalı ondan olur dostum.

Kutu kolayı iş yerinde buzlukta unuttum.Sizce ne olur ? [İşten geldim cevap içerde]

• yav ne yeemesi inşallah patlamamıştırda direk atıcam zaten.. :D deneyimli arkadaşlardan cevap bekliyorum..yarın cevabıda yazarım merak etmeyin
  • senin koyduğunu nereden bilecekler? Patlarsa herkesle birlikte aa kim koymuş bunu dersin
  • Plastik siseler patlıyor ama teneke patlar mı bilmem. Ama patlayacagini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lknrm627

Plastik siseler patlıyor ama teneke patlar mı bilmem. Ama patlayacagini sanmıyorum.

Kutu kolayı iş yerinde buzlukta unuttum.Sizce ne olur ? [İşten geldim cevap içerde]
  • İlahi . Bende kimin bu kola diyodum. . Donmadan içtim bile onu. Rahat ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

İlahi . Bende kimin bu kola diyodum. . Donmadan içtim bile onu. Rahat ol.

afiyet olsun paşam :D

esprik zamanı değil neyse yarın görücez babayı :D

hadi ben yatıyorum yarın cevabı yazarım ss de çekicem merak etmeyin :D
  • Patlayarak donduğunu hesaba kattınız mı ? Bence ortaya muazzam bir eser çıkar.
  • teneke patlamaz merak etme. alltan şişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lowrider123
    sonucu yarın yazda ne olmuş bilelim

+1
  • Soğutulunca hacmi artan tek madde su diye biliyorum özkütlesi azaldığından dolayı. Yanlış mı biliyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut.

quote:

Orijinalden alıntı: lknrm627

Plastik siseler patlıyor ama teneke patlar mı bilmem. Ama patlayacagini sanmıyorum.

[simage]http://img833.imageshack.us/img833/2
    503/meybuz.jpg[/simage]

Ben patlıyor diye biliyorum. Tabi icinde su
    varken fanta degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabuska -- 24 Haziran 2011; 0:56:11 >
  • Gazdan bir basınc olup patlıyacagını dusunmuyorum . Patlama riski var fakat gaz basıncıyla alakalı degil çünkü sogudukca gaz daha iyi çözünür sıvının içinde o yuzden soguk iciniz derler zaten . Patlarsa hacim genislemesinden patlar yani ama düsük ihtimal olarak goruyorum herşeye hazır ol gecmis olsun :D
  • kutu kolayı bilmemde 6lı sodayı buzlukta unutmustum bi baktım dolabın kapısı acılmıs o derece :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: mśtfzfr

Soğutulunca hacmi artan tek madde su diye biliyorum özkütlesi azaldığından dolayı. Yanlış mı biliyorum?

Kolanın içinde yüksek miktarda su var
  • Dolabın kapağını kırıdğımı bilirim ben soda ile ama kutu koladan pek birşey olacağını sanmam.
  • Hadi mühendisin biri gelip bilimsel hesaplamalar falan yapıp olayı açıklasın da şu ödülü vereyim ona.

• Patlamaz dostum o şişeleri basınca, ısıya, donmaya, hasetliğe, fesatlığa, salaklığa karşı dayanıklı yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cortez01

Patlamaz dostum o şişeleri basınca, ısıya, donmaya, hasetliğe, fesatlığa, salaklığa karşı dayanıklı yapıyorlar.

iyi günde ve kötü günde... varlıkta ve yoklukta... hastalıkta ve sağlıkta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cortez01

Patlamaz dostum o şişeleri basınca, ısıya, donmaya, hasetliğe, fesatlığa, salaklığa karşı dayanıklı yapıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.