Şimdi Ara

Kutulu Alınan Oyunlar PS4 yer Kapliyor mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
19.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam 1-2 sorum olacak bunu yapınca sisteminiz yavaşladı mı ? ben samsung 1 tb takmıştım çok yavaşladı sistem geri döndüm 500 e. eğer sıkıntı yaratmıyorsa bende almayı düşünüyorum 2 TB WD harddisk.

birde içine takmamışısnız sanırım hdd yine kendi kutusunda duruyor siz kablo uzatmışsınız değil mi ?
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    3.5" hddnin hizli olmasi için geçici on belleginin yuksek ve rpm dönüş hizinin hizli olmasi lazım. Cihaz içindeki hdd 2.5"5400 rpm.. 3.5" hdd kullanicaksaniz 32 mb on belleği ve 7200 rpm olmasi lazim.. 2.5" kullanicaksaniz.yani cihaza takilan araştırmalarım doğrultusunda toshibalata bakmaniz olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenan.z

3.5" hddnin hizli olmasi için geçici on belleginin yuksek ve rpm dönüş hizinin hizli olmasi lazım. Cihaz içindeki hdd 2.5"5400 rpm.. 3.5" hdd kullanicaksaniz 32 mb on belleği ve 7200 rpm olmasi lazim.. 2.5" kullanicaksaniz.yani cihaza takilan araştırmalarım doğrultusunda toshibalata bakmaniz olucak

hocam 3.5 alınırda sıkıntı cihaza girmez sizin gibi kablo uzatmak lazım oraya sata mı uzattınız cihaza nasıl bağladınız kabloyu ?
  • Jellal Fernandes kullanıcısına yanıt
    Eksi vermelerinin sebebi.veren arkadaşlara maliyetin yüksek olmasindan olduğunu düşünüyorum. Yanlız unuttukları bir durum var.3 oyun alıyorsun 600 lira benim yapmış olduğum sist.580 lira.. meyve veren ağaç taslanir misali..oturduğunuz yerde eksi vermek yerine saksiyi çalıştırıp sizin bulacağınız cozumude gorebiliriz...
    Resimdede görüldüğü gibi 2 kablonun toplam uzunluğu 1 mt kisami sence ?
     Kutulu Alınan Oyunlar PS4 yer Kapliyor mu ? Kutulu Alınan Oyunlar PS4 yer Kapliyor mu ?

• quote:

Resimdede görüldüğü gibi 2 kablonun toplam uzunluğu 1 mt kisami sence ?
     Kutulu Alınan Oyunlar PS4 yer Kapliyor mu ? Kutulu Alınan Oyunlar PS4 yer Kapliyor mu ?

o ara kablonun adı nedir ?

aslında kısa değil ama ps4 devamlı sizin masa altında kalıyorsa sıkıntı olmaz ama ben devamlı yer değiştiriyorum ps4 ü bazen arkadaşlara filan veriyorum o yüzden hdd yi dışarıda tutmak düşündürüyor

Aşağıdaki linkte tüm parcalarin nerden temin edildiğini gorebilirsin.. birde tek kablo ile bağlı olduğu için harici harddisk mantığı gibi düşün sok tak şeklinde tasiyabilirsin ben öyle yapiyorum. Hdd kutusu harici didk boyutunda

http://forum.donanimhaber.com/m_101902023/tm.htm
  • PS4 de, USB HDD üzerine oyun yüklenebiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende cd olarak drive club kuruluydu.Digital kurayım dedim.Digital kurabilmem için cd versiyonu silmem gerektiğini belirtti ps4.Diğer oyunlarda da böylemi acaba?
  • Kenan.z kullanıcısına yanıt
    selam skin coverı nereden satın aldınız acaba
  • quote:

Ssdlerin ömrü normal hddlere göre düşük ve pahalidir. Düşük olmasinin sebebi kapasitorler üzerine kayit etmesidir.normal hddler plak mantığı ie çalıştığı için silinip yazilma ömrü daha uzundur.Benim 4tb uygulamış oldugum sistemin maliyeti toplamda 580 TL dir. 460 tl 4 tb hdd, 150 tl hdd kutusu, 20 tl esata ve 7 pin sata kablo.. uzun vadeli baktığınızda bu sist.ister pcde yada ileride ps5te bile kullanilabilir.1 tb ssdler ise 1000~1500 TL arasındadır. Ve yapmış olduğum perform.testlerinde 5~10 sn fark vardir .

Al bakalım ssd ile HDD nin arasında kaç saniye fark varmış izle gör birde test ettim diyorsun

http://youtu.be/3OP0tgY4vmM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 5 Mart 2016; 23:33:09 >

• PS3'te 120 GB yetiyor diye 1 TB yerine 500 GB aldık PS4'ü almaz olaydık. Geçen 10 GB'lık Mortal Kombat update'ini yapmak için boş alan yok dedi konsol. Bir oyuna 10 GB update gelir mi? Bu nesilde gelebiliyormuş. Uzun dönemli bir yaptırım planı olduğunu düşünüyorum. Hem kutulu oyun al hem de cihaza 30 GB setup + update kursun. Gerçi yeni nesile çıkan çoğu oyun artık eksik çıkıp updateler ile tamamlanıyor. SFV bunun en son örneği.
  • Ben de şunu sorayım madem mesela bir oyunu kutulu aldık ps4'e kurulumu yaptı, daha sonra oyunu elden çıkardık ve oyunu psn üzerinde dijital aldık, mantıken kurulum yaptığı için oyunu tekrar indirmeyecek değil mi ? Direkt unlock yapmış olacağız sanırım bunu deneyen oldu mu hiç ?
  • quote:

O işin tek çözümü ;)
     Kutulu Alınan Oyunlar PS4 yer Kapliyor mu ?

Neden eksi almış bu mesaj tuhaf, adam doğruyu söylemiş.500 gb ile olacak iş değil bu nesil, en az 1 tb falan lazım.
  • Yıllardır ps kullanıcısıyım fakat dijital bi oyun indirirken atıyorum 100gb oyun ne kadar sistemde boş alan gerekli oluyor hala hesaplamasını çözemedim ya da oyun 50gb diyelim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.