Şimdi Ara

Kutulu Alınan Oyunlar PS4 yer Kapliyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
19.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    az once fark ettim de ps4 te 167 GB kalmis sasirdim. BEN Sadece Unity, outlast ve infamous indirmistim internetten o kadar .

GTA V
    WATCH DOGS
    KILLZONE
    THE LAST OF US Oyunlarim var bunlarin hepside kutulu .

E simdi kutulular yer kaplamiyor CD uzerinden yapiliyor deniliyordu e benim 167 GB bos yer nasil kaliyor o zaman .s BU KONUDA BILGI VERIRMISINIZ NASIL OLUR ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet kutulu oyunlar da yer kaplıyor. Zaten ilk diski taktığın zaman kopyalama yapar harddiske.
  • evet kaplıyor. sistem bilgisinden hangi oyunun ne kadar yer kapladığını görebilirsin tek tek orada belirtiyor.
  • Oncelikle cevap icin sagolun.
    evet gordum kapladiklarini yeri ama ben kaplamiyor diye biliyordum o yuzden internettende artik yani psn den de alisveris yapiyim diyodum bi baktım sasirdim yani o zaman en fazla 2 oyunluk yer kalmis oluyor .s e hic bir anlami kalmadı .s

Tesekkurler yine cevap icin

• By..Emre kullanıcısına yanıt
    O işin tek çözümü ;)
  • Kutulu oyunlar dijital indirme ile ayni boyutumu kapliyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kenan.z

O işin tek çözümü ;)

Bende boyle bir planim var ama korktum acikcasi degistiremem bisi falab olur diye.

NASİL BIR HDD ALDINIZ URUNE ?
    EK OLARAK KURULUMDA SIKINTI YASADINIZ MI ?

Bazilarinda okudumda acilmama sorunu vs olmus gozum korkmustu bu yuzden. BaSit birseyse banada tavsiye verirseniz sevinirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Koleksiyon ve Normal oyunlar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • By..Emre kullanıcısına yanıt
    Yooo 10 dk lık iş ps4 ü ilk aldığımda direk 3.5'' 4 TB HDD taktım. sistem zaten 47 gb.. 2 oyun yükledim korktum.. dedim bu iş böyle olmaz al bir 4 tb olsun bitsin..
     Kutulu Alınan Oyunlar PS4 yer Kapliyor mu ? Kutulu Alınan Oyunlar PS4 yer Kapliyor mu ? Kutulu Alınan Oyunlar PS4 yer Kapliyor mu ? Kutulu Alınan Oyunlar PS4 yer Kapliyor mu ? Kutulu Alınan Oyunlar PS4 yer Kapliyor mu ? Kutulu Alınan Oyunlar PS4 yer Kapliyor mu ? Kutulu Alınan Oyunlar PS4 yer Kapliyor mu ? Kutulu Alınan Oyunlar PS4 yer Kapliyor mu ? Kutulu Alınan Oyunlar PS4 yer Kapliyor mu ? Kutulu Alınan Oyunlar PS4 yer Kapliyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Kutulu oyunlar dijital indirme ile ayni boyutumu kapliyor ?

Bunu ben de merak ediyorum cevaplayan olursa beni de mentionlarsa sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bendeki oyunları yazayım. Aynı oyunların disk ve dijital versiyonları olanlar yazsın, ben de öğrenmiş olurum. :) Zira benim de yer sıkıntım var.

Disk Versiyon
    Far Cry 4 - 27.19 GB (2. Bölge)
    Fifa 15 - 17.08 GB (2. Bölge)
    GTA 5 - 51.47 GB (2. Bölge)
    AC Unity - 46.43 GB (2. Bölge)

Dijital
    BF4 - 63.06 GB (US psn)
    Dragon Age Inquisition - 45.19 GB (US psn)
    DriveClub - 21.62 GB (US psn)
    Infamous First Light - 10.07 GB (TR psn)
    Injustice Gods Among Us - 22.08 GB (US psn)
    Lego Marvel Super Heroes - 6.43 GB (US psn)
    MGSV GZ - 4.22 GB (US psn)
    NBA 2K15 - 54.27 GB (US psn)

* Oyunların bölgelerini yazmamım sebebi Avrupa bölge oyunlarda çoklu dil seçeneği olduğu için boyut fazla olabiliyor.
    ** Oyunların tüm güncellemeleri yapılmış boyutlarıdır. BF4'e 5 harita pakedi dahildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 28 Ocak 2015; 9:24:56 >

• Ayni yer kapliyor beyler bende zaten onun icin actim bu konuyu bende CD yani Kutulunun birseyi falan vardir daha dogrusu yuklemez diye biliyordum CD den oynatir gibi ama baktim sasirdim 167 GB Kaldigni gorunce :/

Tek avantaji sanirim Silip Yukleme olayiymis baska bir seyi yok kutulunun suanlik .

• Ps4 te oyunlarin kapladigi alan genelde cok yuksek. En azindan bendeki oyunlar oyle. 320 gb ps3 te harddiske 50 oyunu kurabiliyorken ps4 te 10 - 15 oyun ancak sigacak gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Bendeki oyunları yazayım. Aynı oyunların disk ve dijital versiyonları olanlar yazsın, ben de öğrenmiş olurum. :) Zira benim de yer sıkıntım var.

Disk Versiyon
    AC Unity - 46.43 GB (2. Blge)

Dijital
    BF4 - 63.06 GB (US psn)

*Oyunların bölgelerini yazmamım sebebi Avrupa bölge oyunlarda çoklu dil seçeneği olduğu için boyut fazla olabiliyor.

Demekki yüklüyormuş gta 5 dijital de aynı boyut.Keşke ben de dijital alsaydım böyle yapınca enayilik gibi oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu adam

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Disk Versiyon
    AC Unity - 46.43 GB (2. Blge)

Dijital
    BF4 - 63.06 GB (US psn)

*Oyunların bölgelerini yazmamım sebebi Avrupa bölge oyunlarda çoklu dil seçeneği olduğu için boyut fazla olabiliyor.

Demekki yüklüyormuş gta 5 dijital de aynı boyut.Keşke ben de dijital alsaydım böyle yapınca enayilik gibi oluyor.

Alakası yok enayilik denmez biyerden avantajli oluyor kutulu oda su yonden simdi 50 GB lık indirmede Internet Hizlarindan dolayi coook gec yukluyor ek olarak birsey falan oldugunda silinmesi gerektiginde falan da tekrae Indirmek zorundasin bi okadar gun bekliyosun ama kutuluda direk takıyosun yukleniyor o avantaj var.

Digitalde de fiyatlar uygun .

Ben buyuk boyutlu olarak Ilk defa 3 gun once Unity Aldım HK Psn den Daha hala yukluyor : ) birde 4.68 TL para kesti geride yatirmadı..
    Boyle seyler Dezavantaj yaratiyor insanin canini sıkıyor bazen.

Isin özü ya Harddisk Arttirilacak Internet beklemeyi goze alıp surekli Digital alinıcak
    yada kutulu alıp sıkıntısız Oyunları sildikten sonra Tekrar yukleme kolaylıgi olucak valla benim kafam cok karistı artık bu konuda .s

• Peki oyunu silince save dosyasında gidiyor sanırım gitmemesini engelleyemiyormuyuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: loley01

Peki oyunu silince save dosyasında gidiyor sanırım gitmemesini engelleyemiyormuyuz ?

Hayır gitmiyor.Bana güvenebilirsin sildim çok oyunu çünkü hepsi durdu.Gitmesi için save dosylarını ayrı olarak silmen gerekiyor.
  • hdd yi değişirsek saveleri kopyalama imkanımız varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenan.z

O işin tek çözümü ;)

Ciddi anlamda merak ediyorum bu adam neden eksilendi ? Adam doğruyu söylemiş. 6-7 sene daha 500 gb ile devam edebileceğinizi mi düşünüyorsunuz ? Hayır nedir yani anlayamadım.

• Mevcut hafizanin uzun vadede yetmeyecegi asikar.Strese girmek yerine 1 - 2 TB'lik HDD alip,kesin cozum yapmak lazim.

PS4 icin 1 TB'lik SSD'ler kac para tutar acaba..asil bunu merak editorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 28 Ocak 2015; 5:48:27 >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Ssdlerin ömrü normal hddlere göre düşük ve pahalidir. Düşük olmasinin sebebi kapasitorler üzerine kayit etmesidir.normal hddler plak mantığı ie çalıştığı için silinip yazilma ömrü daha uzundur.Benim 4tb uygulamış oldugum sistemin maliyeti toplamda 580 TL dir. 460 tl 4 tb hdd, 150 tl hdd kutusu, 20 tl esata ve 7 pin sata kablo.. uzun vadeli baktığınızda bu sist.ister pcde yada ileride ps5te bile kullanilabilir.1 tb ssdler ise 1000~1500 TL arasındadır. Ve yapmış olduğum perform.testlerinde 5~10 sn fark vardir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenan.z -- 28 Ocak 2015; 9:23:53 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.