Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Kutulu COD Modern Warfare Satın Al 4 Mayıs 2020 14:55 1 1 Kutulu COD Modern Warfare İkinci el aldığım xbox un yanında aldım. Konsolu sadece fifa oynamak için kullanıyorum. Çalışıyor mu diye girdim sadece. Konsol konusunda hiç tecrübeli olmadığım için. İlerleme vs. sorusu olan olursa detaylıca neyi nasıl cevaplayacağımı da anlatırsa cevaplayabilirim. İstanbul'da Anadolu Yakası'nda elden teslim tercihimdir. Şehirdışı için kargo yapabilirim, referansım olmadığından dolayı güven sorunu yaşayan olursa dm atsın telefondan konuşuruz, yine güvenmezse yapmayız alışverişi. Pazarlık için lütfen mesaj atmayın fiyat sabit 250 TL dir. Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Xbox Hesap ( Fifa 20 + AO Tennis 2 ) Satılık 2 Adet Garantili Xbox One Wireless Controller + Xbox Şarj Kiti - Siyah & Beyaz Kutulu COD Modern Warfare Tertemiz Silver iPhone 7 32GB 2100TL