Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Kutulu Dierya DK61E Gateron Kırmızı Optik Mekanik %60 Hot-Swap Klavye Satın Al 18 Kasım 2024 19:23 1 1 Kutulu Dierya DK61E Gateron Kırmızı Optik Mekanik %60 Hot-Swap Klavye Klavye 2023 Eylül tarihinde Amazon'dan alındı kutusu duruyor. Yaklaşık bir senedir de sorunsuz kullanıyorum. Tertemiz duruyor detaylı temizliğini yeni yaptım. Tuşları Double Shot PBT bir çok renk modu ayrıyeten uygulaması da var fakat ben uygulama kullanmıyorum. İçerisinde Gateron marka kırmızı optik anahtarlar var. Klavye ses seviyesi ortalama diyebilirim. Biraz tok sesi var içerisindeki yalıtımdan kaynaklı olabilir. Genel olarak 3 Pin'li optik anahtarlar ile switch değişimi yapabilirsiniz. Ek olarak klavyede IPX4 setifikası da var. Klavyeye çıkarılıp takılabilir Type-C kablo ile bağlantı sağlanıyor. Kendi kablosu örgülü ve sert.Ürünü Havale/EFT sonrası alıcı ödemeli kargo olarak yollayabilirim. Ürün linki: DIERYA DK61E Mechanical Gaming Keyboard – KEMOVESistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 3 Tane Corsair AF120 Kasa Fanı Seagate Barracuda 1TB 7200RPM [SATILDI] Steelseries Arctis Prime (Arctis Pro Sürücüsüne sahip 3.5mm Hi-Fi sertifikalı Kulaklık) Last Voice BM350 RGB Kondenser Mikrofon KFG