Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Last Voice BM350 RGB Kondenser Mikrofon KFG Satın Al 21 Kasım 2024 22:17 1 1 Last Voice BM350 RGB Kondenser Mikrofon KFG Ürünü şubat ayında aldım ve yaklaşık 3 ay kullandım sonrasında ise gereği kalmadığı için kutuya koydum ve orada bekliyor. 2026 Şubat ayına kadar garantili. RGB'si kapanmıyor. Üzerinde sünger varken RGB pek belli de olmuyor. Discord, yayın, içerik çekimi gibi işler için uygun ve F/P.Havale/EFT sonrası kargo ya da elden teslim verebilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Şubat 2026 Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Last Voice BM350 RGB Kondenser Mikrofon KFG [SATILDI] Kutulu Dierya DK61E Gateron Kırmızı Optik Mekanik %60 Hot-Swap Klavye [SATILDI] Asus ROG Strix RTX 2070 (KF) Cooler Master ve Corsair Kasa Fanları (Corsair AF120, Cooler Master Masterfan Pro) Uygun Fiyat