Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Kutulu Garantili Sorunsuz Asus P8p67 LE UYGUN FİYAT Satın Al 27 Kasım 2013 11:19 1 1 Kutulu Garantili Sorunsuz Asus P8p67 LE UYGUN FİYAT Merhaba; 1 Aralık 2011 Vatan Bilgisayar faturalı sorunsuz kutulu garantili anakartım satılıktır. Üründe en ufak kusur yoktur. Bu güne kadar kullanmaktaydım; Asus ROG serisine geçtiğim için satıyorum. İstediğim fiyat 200 TL ancak ufak da olsa pazarlık sünnettir. Ölücü yaklaşım benimsemeyelim. Her türlü yorum teklif serbest. Takas düşünmüyorum. Ankara içi elden teslimat tercihimdir. Fiyat : 210 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Eylül 2013 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün LG 24MPG59 75Hz 1ms Gaming Monitör IPhone 6 Plus SG Apple Türkiye Garantili ANK/ Alınık 80 GB Intel x25-m G2 SSD Kutulu Garantili Sorunsuz Asus P8p67 LE UYGUN FİYAT
quote:Orijinalden alıntı: emre72 pm Cevaplandi; satisa devam. Dedigim gibi ozellikle ankara ici elden alacak beni ugrastirmayacak arkadaslara fiyatta guzellik yapacagim. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün LG 24MPG59 75Hz 1ms Gaming Monitör IPhone 6 Plus SG Apple Türkiye Garantili ANK/ Alınık 80 GB Intel x25-m G2 SSD Kutulu Garantili Sorunsuz Asus P8p67 LE UYGUN FİYAT
quote:Orijinalden alıntı: emre72 arkadaş gayet ilgili biri tşk ederim kendisine Ben tsk ederim selamlar. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün LG 24MPG59 75Hz 1ms Gaming Monitör IPhone 6 Plus SG Apple Türkiye Garantili ANK/ Alınık 80 GB Intel x25-m G2 SSD Kutulu Garantili Sorunsuz Asus P8p67 LE UYGUN FİYAT
Teşekkürler hocam evet arkadaşlar fiyat güzel ihtiyacı olana birazcık daha güzellik de yapıyorum... ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün LG 24MPG59 75Hz 1ms Gaming Monitör IPhone 6 Plus SG Apple Türkiye Garantili ANK/ Alınık 80 GB Intel x25-m G2 SSD Kutulu Garantili Sorunsuz Asus P8p67 LE UYGUN FİYAT