Şimdi Ara

Gigabyte 2080 SUPER OC Garantili Kutulu Faturalı Pazarlık Yok Alana Hayırlı Olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
2.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Gigabyte 2080 SUPER OC Garantili Kutulu Faturalı Pazarlık Yok Alana Hayırlı Olsun

Ekran kartını çok az kullandım 6900xt kullandıgım için ihtiyacım uzun süredir yok ekran kartına. Garantisi 02.2023 kadar devam etmektedir. İtopyadan alınmıştır ekran kartı.

Kesinlikle mining OC yapılmamıştır.

Tertemiz ekran kartıdır alıcısına hayırlı olsun şimdiden.

Çok az pazarlık payı vardır .

Gigabyte 2080 SUPER OC  Garantili Kutulu Faturalı Pazarlık Yok Alana Hayırlı Olsun

Gigabyte 2080 SUPER OC  Garantili Kutulu Faturalı Pazarlık Yok Alana Hayırlı Olsun

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 7500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Şubat 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• 3060ti'dan daha düşük performansa sahip bir kart için fiyatı tekrar gözden geçirmenizi öneririm Gigabyte 2080 SUPER OC  Garantili Kutulu Faturalı Pazarlık Yok Alana Hayırlı Olsun 

https://www.youtube.com/watch?v=NJ4Y8sOYbHY

• kartalım kullanıcısına yanıt

Hocam tavsiyenız için saolun forumda bir kaç 3060ti yakın fıyatta mevcut ancak bahsettıgınız fıyatlı urunler almanyadan alma japonya faturalı filan gibi. Benim ürünüm bu ve bu fiyatı istiyorum. Satılmazsada problem degil.

• cobainn kullanıcısına yanıt

Mini ? de amaç ne hocam onu anlayamadım ?

• thunderhorn kullanıcısına yanıt

Bu fiyatlara 'sadece' japonya vs garantisiz 3060ti kartlar var demişsiniz de; tr garantili 3060ti daha uygun fiyata. Mini olması 2080s den iyi olduğu gerçeğini değiştiriyorsa bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mini olması çok seyi değiştiriyor hocam :) En azından 5 fps ve sıcaklık farkedıyor ancak şurda mining patladı ekran kartı bollastı 1 ay daha boyle gıder bu hava sonra yıne ucucak fıyatlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderhorn -- 21 Haziran 2022; 21:1:7 >
  • hem 3060 ti hemde 2080 super kullanmış biri olarak iki kartın arasında gözle görülür büyük farklılıklar yok. 2080 ti ın tek dezavantajı yüksek watt ta çalışıyor olması onun dışında forza horizon 5 te 2080 super in daha kararlı çalıştığını söyleyebilirim. kartın ederi 3060 ila 3060 ti ın arasında veya 3060 ti bandında konumlandırılabilir. hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skullmonkeys -- 3 Temmuz 2022; 9:17:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.