Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Gigabyte 2080 SUPER OC Garantili Kutulu Faturalı Pazarlık Yok Alana Hayırlı Olsun
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
https://www.youtube.com/watch?v=NJ4Y8sOYbHY
-
Hocam tavsiyenız için saolun forumda bir kaç 3060ti yakın fıyatta mevcut ancak bahsettıgınız fıyatlı urunler almanyadan alma japonya faturalı filan gibi. Benim ürünüm bu ve bu fiyatı istiyorum. Satılmazsada problem degil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mini olması çok seyi değiştiriyor hocam :) En azından 5 fps ve sıcaklık farkedıyor ancak şurda mining patladı ekran kartı bollastı 1 ay daha boyle gıder bu hava sonra yıne ucucak fıyatlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderhorn -- 21 Haziran 2022; 21:1:7 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
hem 3060 ti hemde 2080 super kullanmış biri olarak iki kartın arasında gözle görülür büyük farklılıklar yok. 2080 ti ın tek dezavantajı yüksek watt ta çalışıyor olması onun dışında forza horizon 5 te 2080 super in daha kararlı çalıştığını söyleyebilirim. kartın ederi 3060 ila 3060 ti ın arasında veya 3060 ti bandında konumlandırılabilir. hayırlı satışlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skullmonkeys -- 3 Temmuz 2022; 9:17:14 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
3060ti'dan daha düşük performansa sahip bir kart için fiyatı tekrar gözden geçirmenizi öneririm https://www.youtube.com/watch?v=NJ4Y8sOYbHY |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X