Şimdi Ara

Kutulu Sıfıra Yakın Xperia Z3 Compact 450 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Kutulu Sıfıra Yakın Xperia Z3 Compact 450 TL
    Merhaba, ürün kutuludur fatura tarihi 21/11/2014 garantisi bitti ancak telefon yaklaşık 4 kere falan değişti tam olarak kaç olduğunu hatırlamıyorum. En son 2016 ortalarına doğru değişti ama tertemizdir benim kızım merak etmeyin , herhangi bir sıkıntısı sorunu bulunmamakta son değişimde yan kapağı göndermemiştim şarj için kapatılan yeni telefona onu taktım eskisini çıkardım sıfır olarak duruyor, fotoğraflarda da göründüğü üzere,onun dışında telefon değiştikten yaklaşık 1 ay sonra yeni telefon edindim buda duruyor idi kullanmadım , artı oalrak sıfır şarj aleti kutusunda bekliyor aldığım günün fatura fotokopisi ve değişim kağıtları vs telefon hiçbir şekilde en son değiştikten bu yana servis işemi görmedi ve orda burada merdiven altı tamir de görmedi.Telefon ön ve arkasında ekran koruyucular mevcut.

Kozmetik oalrak dürüst olmak gerekir ise 9/10 alır rahatça söyleyebilirim herhangi bir kırığı yok sadece ufak bir sol arkasında köşede sürtünme mevcut sanırım nasıl oldu onu bile hatırlamıyorum incelseniz ancak görürsünüz. Serviste nasıl bu kadar değişti diyenler sorunlu bir cihaz değildi ancak hamili kart yakınımdır :)

Son olarak cihazın bootloader kildini açmıştım bir merak salıp ancak kurcalamadım orjinal yazılım yüklü şuanda rootlu vs değil, yalan söylemeyi veya birşeyleri gizlemeyi sevmiyorum hani böyle takıntısı olanlar var ise bilsin istedim yazılımında işleyişinde ilk günkinden farkklı bir problem vs yok öyle birşey görürseniz direk geri de alırım telefonu sizden ricanız yeter başıma gelmesini istemediğim birşeyi kimseye yapacak değilim.

Bunun dışında yanında kullandığım birde SWR30 saat var onun da fotoğraflarını buraya ekleyeceğim iyi baktım hepsine uyumlu bir ikili oldular kendisi de kutuludur ikisini birlikte de 550 Liraya bırakırım çiftleri ayırmamak en güzeli tabi onun da yanında aldığım extra olarak kordonları vs var orjinal gayet uyguna bıraktığımı düşünüyorum.

Ekstra olarak merak edenler için HTC 10 a geçtim.

Kutuya dahil göndereceğim;
    * 1 Adet çerçeve koruyucusu(bumper)
    *2 Adet şeffaf kapak koruyucu
    * 1 Adet kapaklı siyah deri kılıf
    *1 Adet orjinal şarj kapağı
    *1 Adet manyetik şarj kablosu
    *1 Adet micro usb den manyetik şarja dönüştürü aparat
    *Kutu kitapçık ve kutuya dahil olan orjinal ub kablosu ve şarj aleti.
    ----------------------------------------------------------------------------

Cihazın arkasında carbon fiber sticker takılı.çizik vs yok.

Şimdi fotoğraflara geçelim:

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam ilanda çok yazı var bence daha kısa net tutarsan ilgilenen bir hayli artabilir tavsiyem
  • ürün duruyor mu hala

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.