Şimdi Ara

KUTULU TEMİZ C905 > 8.1MP-WİFİ-GPS-3G-[360 TL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kırıkkale
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cihazı forumdan bir arkadaştan aldım.Telefon kusursuz diyebilirim.Kozmetik olarak 10 üzerinden 9 çok rahat alır.Sadece kamera lens kapağında anahtar sürtmesinden dolayı belirgin olmayan bir kılcak çizik,ve cybershot yazısının yanında minik bir çizik var.Fakat göze batmıyor kesinlikle her ikiside.Resim çekebilirsem eklerim.Bunun dışında telefon sıfır ayarında.Kutusu,cdleri,dökümanları ve usb kablosu ile birlikte verilecektir.Hafıza kartı,şarj aleti ve kulaklık bana ait olduğu için maalesef koyamıyorum içine çünki telefonu takas yoluyla almıştık..Fiyatı uygun tutuyorum.Pazarlık için pm atmayın lütfen.Kırıkkale elden teslim ve diğer illere kargolanır.Kargo alıcıdandır.

NOKİA KULAKLIK VE SONY 3.5 JAK DÖNÜŞTÜRÜCÜ EKLENMİŞTİR.

CİHAZ İLE VERİLECEKLER

NOKİA KULAKLIK İLE SONY ORJİNAL DÖNÜŞTÜRÜCÜ + ŞARJ ALETİ + KUTU,CD VE DÖKÜMANLAR + USB KABLOSU + RESİM ÇEKMEK İÇİN ORJİNAL SONY BİLEKLİK

Dahada inmem arkadaşlar daha ucuzunu hem de kutulu buluyosanız bana da haber verin.

FİYAT: 360 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 25 Ekim 2010; 20:56:31 >

• Noldu yaw herkes bu telefonu arıyodu şimdi tık yok kimseden Forumda en ucuz c905 i satıyoruz kimse yüzümüze bakmıyor bile
  •  KUTULU TEMİZ C905 > 8.1MP-WİFİ-GPS-3G-[360 TL]

• senin cihaz temizmiş benimkinin orta tuşu soyulmya başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

senin cihaz temizmiş benimkinin orta tuşu soyulmya başladı

O dediğim 2 çizik dışında telefon sıfır gibi zaten.Eğer satılmazsa kasa kapak değiştirip tabi orjinali ile,kendim kullancam.
  • süper cihaz bende kullanıyorum hayırlı satışlar fiyat çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosmisal

süper cihaz bende kullanıyorum hayırlı satışlar fiyat çok iyi

Teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefonun rengi nedir?
    Brown? Red?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centurion.Pathfinder

Telefonun rengi nedir?
    Brown? Red?

Hocam yukarıya resim ekledim
  • PM attım.
  • O renkten bahsetmiyorum dostum
    Yazılım renginden bahsediyorum...
    Omnius gibi programlar sayesinde zamanında telefonu RED'ten BROWN'a çevirdiniz mi onu soruyorum..
    Yani patch ve elf modifikasyonuna uygun mu cihaz..
    Ona göre düşüneceğim.. Hayırlı satışlar.. Çok güzel cihaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 26 Eylül 2010; 3:02:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centurion.Pathfinder

O renkten bahsetmiyorum dostum
    Yazılım renginden bahsediyorum...
    Omnius gibi programlar sayesinde zamanında telefonu RED'ten BROWN'a çevirdiniz mi onu soruyorum..
    Yani patch ve elf modifikasyonuna uygun mu cihaz..
    Ona göre düşüneceğim.. Hayırlı satışlar.. Çok güzel cihaz..

Valla omnius ile o işlemi yapmadım red olması lazım ama yazılımını en son sürüme yükseltip cam ve akustik attım a2 uploader ile
  • Takas yada pazarlık düşünürseniz görüşelim, onun dışında hayırlı satışlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Takas yada pazarlık düşünürseniz görüşelim, onun dışında hayırlı satışlar dilerim.

Teşekkürler şimdilik düşünmüyorum.Satılmazsa kullanıcam.
  • Arkadaşlar fiyat sadece bugün için geçerlidir.Bugün de bu fiyata gitmezse kusura bakmayın tekrar 390 lira olacak fiyat.Zaten fiyatı çok ucuz fakat talep olmadığı gibi "300 vereyim" diyen ölücülerle de başa çıkamıyorum.Kusura bakmayın yarınki fiyat 390 lira olacaktır.Ölücüler mesaj atmasın boşuna cevap alamazlar...
  • sony hastası olarak kan çekiyor yav arenayla takaslarsan bir gün mutlaka haber et bana arenayı gözüm kapalı veririm buna :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

Arkadaşlar fiyat sadece bugün için geçerlidir.Bugün de bu fiyata gitmezse kusura bakmayın tekrar 390 lira olacak fiyat.Zaten fiyatı çok ucuz fakat talep olmadığı gibi "300 vereyim" diyen ölücülerle de başa çıkamıyorum.Kusura bakmayın yarınki fiyat 390 lira olacaktır.Ölücüler mesaj atmasın boşuna cevap alamazlar...

• aksesuarları olsa yarın nakit alırdm cihazı kısmet hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan KARPUZ

aksesuarları olsa yarın nakit alırdm cihazı kısmet hayırlı satışlar

Takas yoluyla alındığı için (yani sony verilip sony alındı) hafıza kartı ve kulaklık değişimi yapılmadı.Ama elimde nokia 3.5 jak girişli kulaklık ve sony 3.5 jack dönüştürücü var.Onu ekleyebilirim ama hafıza kartını maalesef.
  • p.m. attım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.