Şimdi Ara

Kutup Okçusu Varus (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum benim amacım para kazanmak değil, 2 tarafında yüzü gülsün. Her insan beleşe vermek zorunda değil.
  • 1zzet1907 kullanıcısına yanıt
    ne çelişkili mesaj yazdın öyle :D
  • kodu yolla özel mesaj ile, 400 rp'ni atayim
  • Aras kardeşimin profiline baktım, referansları var sağlam birisine benziyor kodu yolluyorum birazdan.Aldıktan sonra fotoğraf koyarsa millet açısından teşekkür ederim.
  • Arkadaş pek güvenilir biri değil.Referans istiyor.Referansınız varsa kodu almadan sakın ödeme yapmayın.
  • insanlar free dağıtıyo herşey ticaret mi vay arkadaş
  • Önyargılı olmayalım lütfen bu kodların elime beleşe geçtiğini nasıl düşünüyorsunuz anlam veremiyorum açıkcası.
  • Kodu yolla 400 rp ni vereyim
  • Profilini aç kontrol ediyim.
  • 1zzet1907 kullanıcısına yanıt
    bana bu üstteki arkadaş dyorki önce kod sonra rp :)

referans istiyorum dediğimde ne kadar çok dolandırıcı var diyor. senın konunu açıcam diyor.

bu arada kod varusmuş.
  • Nasıl yani anlamadım dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

bana bu üstteki arkadaş dyorki önce kod sonra rp :)

referans istiyorum dediğimde ne kadar çok dolandırıcı var diyor. senın konunu açıcam diyor.

bu arada kod varusmuş.

http://forum.donanimhaber.com/m_90811398/f_//tm.htm#90812916 bak burda 2 tane arkadaş var kazık yiyen bir tanesi benim. Bende buradaki arkadaşlara ve sana diyorum ki bu kod mevzusunda kodu almadan ödeme vermeyin. Hepsi bu.
  • bu arada kod varusmuş kanıt için pm at alan arkadaşın nickini atayım :)

herkesi hırsız zannetme.
  • Dostum farkındaysan bende bunun için yazı yazdım dedimki referanslı güvenilir kişilere önce kodu veririm.Bilip bilmeden iftira atmayın.
  • 1 ini sattım kaldı 5 adet...
  • Arkadaş güvensiz falan değil, benim yorumumdan sonra hemen pm ile bana kod atmış, referansımı bol görünce, kodu kullanıp buraya resim koymamı istedi.
    Fakat bir arkadaşım sağolsun Paypal'dan problem çıktı ve arkadaşa RP'sini veremedim.
    Sonuçta halloldu bir şekilde.

Diyeceğim şu ki ; eğer referansınız yoksa üye dolandırıcıdır, üye şöyledir hırsızdır vs. diye lütfen yazmayınız.
  • Arkadaşlar kaç gündür kod satılan konularda sürekli aynı şeyler yazılıyor,isteyen istediğini yapar free alıp parayla satabilir bu onun hakkıdır.Bu ticarettir,kimse kimsenin babasının oğlu değil.Kodların dağıtıldığı akşam dh odasında bende bulduklarımı paylaştım,o günden sonra ben kod aramayı bıraktım.2 gün sonra tekrar chat odasına girdiğimde hala kod paylaşan arkadaşlar vardı.Yani kısacası kimseye kısıtlama koyamazsınız.İsteyen satar,isteyen dağıtır.Her kod satım başlığında free kodu parayla satmak diye üyenin yüzüne yüzüne vurmayın ben rahatsız oldum bu durumdan kod satanları düşünemiyorum bile kolay gelsin hepsine.
  • Arkadaşa güvenim tam. Önce ben parayı verdim. Pişman değilim çünkü bana kodu verdi. Çok ucuz hem de. Bol satışlar
     Kutup Okçusu Varus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

Arkadaş güvensiz falan değil, benim yorumumdan sonra hemen pm ile bana kod atmış, referansımı bol görünce, kodu kullanıp buraya resim koymamı istedi.
    Fakat bir arkadaşım sağolsun Paypal'dan problem çıktı ve arkadaşa RP'sini veremedim.
    Sonuçta halloldu bir şekilde.

Diyeceğim şu ki ; eğer referansınız yoksa üye dolandırıcıdır, üye şöyledir hırsızdır vs. diye lütfen yazmayınız.

Çok doğru söylemişsin kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm yolluyorum bakar mısın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.