Şimdi Ara

Kutup Okçusu Varus (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bruton218

Biz genelden dağıttık kardeşim, umarım siz de kalan bu free kodları satamazsınız.

Ayrıca hem forumdan, hem "dh" odasından kod dağıtan diğer arkadaşlar, adamsınız.

WrathOfNature

Forumun yarısı senden aldı zaten Tesekkürler tekrardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1zzet1907

Dostum sen neye dayanarak bana iftira atıyorsun, yazdıklarımı iyi oku ondan sonra yorum yap. Benim yazdığım referanslı güvenilir kişilere önce kodu veririm yazdım. Valla bu türkleri anlamıyorum hemen bir karalama içeresindesiniz yazık valla yazık...

FAŞO
  • 1 adet varus satın aldım, hatta bir sorun çıktı kendi hesabımı verdim arkadaşa girip yükledi. Kesinlikle güvenebilirsiniz.

Kutup Okçusu Varus
     Kutup Okçusu Varus

• Beyler varus kodları tükendi , elimde 1x arcade hecarim ve 1xriot blitzcrank bulunmaktadır, ilgilenen benimle iletişime geçsin bu arada bana güvenen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
  •  Kutup Okçusu Varus
    Arkadas gayet guvenilirdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu güncel elimde 2 kod kaldı birisi hecarim birisi blitz, Alıcı varsa benimle iletişime geçsin.
  • quote:

Biz genelden dağıttık kardeşim, umarım siz de kalan bu free kodları satamazsınız.

Ayrıca hem forumdan, hem "dh" odasından kod dağıtan diğer arkadaşlar, adamsınız.

WrathOfNature

Kod almayan kalmadı forumda pm atanların hepsine verdik

• riot graves kodu olan yok mu ?
  • 5 liraya veriyorsan alayım ilk kodu gönderirsen.
  • Dostum üyeliğin baya eski olmasına rağmen referansın gözükmüyor referansın olsaydı ilk kodu verebilirdim ancak dediğin şekilde yardımcı olamam, Konudaki yorumları iyice okuyup inceleyebilirsin satın alan kişilerin paylaştığı fotoya bakabilirsin eğer tatmin etmediyse 1 tane alıcım ile konuşmamamızın fotoğraflarına bakabilirsin buyur Konuşmamızın 1.sayfası ;http://i.hizliresim.com/mlzlY2.png
    Konuşmamızın 2.sayfası ;http://i.hizliresim.com/ElqlaD.png karaladığım yerlerde paylaşılan kodlar olduğu için karaladım.

Önce kodu yollarsanız yardımcı olabilirim onun dışında.

• Arkadaş güvenemedi bana :D Nyse iyi satışlar.
  • Abi mesajdada belirttiğim gibi iyice inceleyebilirsin pişman olmıyacaksın zaten, senin istediğin şekilde yardımcı olamıyorum malesef üzgünüm :(
  • quote:

Önyargılı olmayalım lütfen bu kodların elime beleşe geçtiğini nasıl düşünüyorsunuz anlam veremiyorum açıkcası.

lan para mı verip aldın zaten promosyon olarak dağıtılıyo taa kod kartlarını parayla eline aldıysan helal sana bari 5 liraya satma o zamany
  • quote:

Orijinalden alıntı: xzicdR

quote:

Önyargılı olmayalım lütfen bu kodların elime beleşe geçtiğini nasıl düşünüyorsunuz anlam veremiyorum açıkcası.

lan para mı verip aldın zaten promosyon olarak dağıtılıyo taa kod kartlarını parayla eline aldıysan helal sana bari 5 liraya satma o zamany

Dostum konuşma şeklini düzeltirsen sevinirim ben senin arkadaşın değilim, İstediğim fiyata satarım kodlar benim eğer senin elinde kod varsa sende git istediğin fiyata sat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xzicdR

quote:

Zoruna mı gitti

• O nasıl mesaj öyle anlamadım ki, amacım para kazanmak değil ama parayla satıyorum
  • quote:

O nasıl mesaj öyle anlamadım ki, amacım para kazanmak değil ama parayla satıyorum

Dostum parayla satmıyorum 1x400 rp kodu karşılığında veriyorum ve millet gibi 840 rp kodu karşılığındada vermiyorum. Bir nevi takaslıyoruz gibi düşün bu sayede her iki tarafında yüzü gülüyor çünkü millet o kadar uğraşıyor ve alamıyor onlar için.
  • 1zzet1907 kullanıcısına yanıt
    Sen de kendince haklısındır da ben dağıttım kardeşim, hiç de pişman değilim. Elimde 100 kod daha olsa onları da dağıtırım. Foruma tekrar üye oldum yeni daha ama buradaki insanların en azından bu kodları hakettiğini düşündüm. Tabi ki herkes farklı düşünebilir, benim amacım seni kötülemek değil sakın yanlış anlama, sadece fikrimi belirtmek istedim.
  • quote:

Sen de kendince haklısındır da ben dağıttım kardeşim, hiç de pişman değilim. Elimde 100 kod daha olsa onları da dağıtırım. Foruma tekrar üye oldum yeni daha ama buradaki insanların en azından bu kodları hakettiğini düşündüm. Tabi ki herkes farklı düşünebilir, benim amacım seni kötülemek değil sakın yanlış anlama, sadece fikrimi belirtmek istedim.

Dostum sen eline free geçen kodları dağıtmışsındır, ama bendeki kodlar kart şeklinde belli bir miktar para karşılığında elime geçtiği için bende böyle bir çözüm ürettim zaten 2 tane kod kaldı varus tükenmişti blitz ve hecarim var.

• quote:

quote:

Dostum sen eline free geçen kodları dağıtmışsındır, ama bendeki kodlar kart şeklinde belli bir miktar para karşılığında elime geçtiği için bende böyle bir çözüm ürettim zaten 2 tane kod kaldı varus tükenmişti blitz ve hecarim var.

Peki kardeşim, kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.