Şimdi Ara

Kütüphane mi ev mi ?[MEZUN] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
8.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Kütüphane mi ev mi ?[MEZUN]

(En Son Oy Tarihi: 5.8.2023)
Giriş
  • Bana göre evinde çalış bana kütüphane ortamı çok yapmacık geliyor ordaki tipler ben gördüğüm kadarıyla aşırı kasıntı kendini aynştayn sanan tiplerdi hayatta gitmem yorumuma katılan +'lasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NinJaus -- 29 Ağustos 2018; 16:18:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 2-3 gün kütüphane şu an için yeterli sonra daha da artırırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Zirkonyum9

Dostum ben sana sonut örnek vereyim. Benim arkadaşla ben kütüphanede çalıştık. O dediğin gibi uzun yoldan geliyodu ama bi şekliilde hallettik. Çok çok aşırı faydalı. Ben 5300 yaptım o 6000.
    Saat kaçtan kaça çalıştınız hocam?
    Ayrıca mezuna kaldığınızda temel olarak nasıl durumdaydınız?
  • Sabah 9.30 akşam 5 ilerleyen Zamanlarda 7ye kadar çıktım ilk senemde ben 27k arkadaşım 30k idi temelimiz iyi durumdaydı kaflarla çalıştık ikimiz de öyle

• Zirkonyum9 kullanıcısına yanıt
    dershanesiz değil mi ?bu arada tebrik ederim.bir de ilk başlarda yani bu dönemlerde biraz yorgunluk sıkkınlık başlama döneminde var mıydı?
    Hocam denemelere nereden girdin ?Kendin mi yaptın?

• Çoğunlukla kendim olmakla beraber birey dershanesinin haftalık denemeleri vardı dışarıdan gelenler için 200tl vermiştim denemelerine girmiştim yıl sonuna kadar

• animallover. A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Dershanesizdi. Arkadaşla birlikte birbirimize yoldaş olduk spora felan yazıldık 6ay fitness yaptım o zamanları pek hatırlamıyorum ama tabiki bi bıkmışlık oluyor ama herşeyi baştan öğreniyomuş gibi çalışırsan çabuk geçiyor. O zamanlarda nasıl zaman geçecek off diye çok dertlendiğim oldu ama su gibi geçiyor monoton bişekilde çalışınca cidden zaman fena akıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zirkonyum9 -- 30 Ağustos 2018; 2:11:10 >
  • animallover. A kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/30k-dan-mezuna-kalmak--127701396

Hatta bu benim arkadaşın açtığı başlık hocam. Geçen sene açmıştı. İlham olsun size umarım siz de başarırsınız.

çok teşekkürler umarım sizin gibi hedefime ulaşabilirim umarım çok mutlu olursunuz okulunuzda.
  • Sağolasın dostum inşallah ulaşırsın allah kolaylık versin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.