Şimdi Ara

Kütüphane mi ev mi ?[MEZUN]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
8.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Kütüphane mi ev mi ?[MEZUN]

(En Son Oy Tarihi: 5.8.2023)
Giriş
    Ev ile kütüphane arası toplu taşıma ile 40 dakika sürüyor gitmek.
    Gidiş geliş 80 dakika

EDİT : Bu arada haftada 4 gün haftaiçi kurs oluyor.sabah 8 den 1 e kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrak002 -- 26 Ağustos 2017; 11:52:43 >

• Hocam kutuphaneye git, hem de her gün. Ev daha iyi falan diyor insan başta ama olmuyor öyle. 80 dakika yol gececek diyorsun evde toplamda 80 dakikadan daha fazla oyalaniyorsun. En azindan ben oyleydim. Kutuphane daha verimli ve planli oluyor. Yolu vs boşver 40 dakikada müzik dinle kafanı dağıt. Termosunda kahveni de al aksama kadar çalış. Hem insan çalışanları görünce kendi de çalışıyor. Ev öyle olmuyor maalesef. Cok rahat, insan erteleyip duruyor.
  • Evde çalışamıyorum diyorsan kütüphane.
  • Herkes kendi bildiğini yazar dostum, sana hangisi daha verimli geliyorsa onu yap. Kütüphaneye giderken ki 40 dakikayı da verimli kullanabilirsin.
  • mannis kullanıcısına yanıt
    Ya şimdi tamam kütüphaneye giderken yolda geçiyor zaman ama gidince verimli oluyor evdede verimli oluyor ama evde oyalanma oluyor biraz
  • Otobüsü boş zaman olarak sayma,cep kitabı okuyabilirsin.
  • İkisinide tarafını seç
  • Hocam kutuphaneye git, hem de her gün. Ev daha iyi falan diyor insan başta ama olmuyor öyle. 80 dakika yol gececek diyorsun evde toplamda 80 dakikadan daha fazla oyalaniyorsun. En azindan ben oyleydim. Kutuphane daha verimli ve planli oluyor. Yolu vs boşver 40 dakikada müzik dinle kafanı dağıt. Termosunda kahveni de al aksama kadar çalış. Hem insan çalışanları görünce kendi de çalışıyor. Ev öyle olmuyor maalesef. Cok rahat, insan erteleyip duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite mi Askerlik mi ?
    7 yıl önce açıldı
    Kyk mı ev mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben tam bir evciydim ama ev benim için çok daha verimliydi boşa vakit geçirmiyordum kütüphaneye gittiğinde önce sıra arayacaksın bazı günler bulamayacaksın sağındakinden solundakinden rahatsız olacaksın vs. Bir de ben insanların çok olduğu yerde ders çalışamıyordum minik minik sesler bile inanılmaz rahatsız ediyordu plana uyacaksan ve yol ,insan çekmek istemiyorsan ev derim ama yok ben salarim sona doğru diyorsan kutuphane
  • 5 ev 1 kütüphane. Evde sıkılınca kütüphaneye gidersin. Bide sana simdi daha verimli geliyor olabilir. Ama 1 ay git sürekli giderken yola yorulacaksin. Git gel 80 dk n gidecek. Orda yorulunca yatıp dinlenebilecegin biyer olmayacak ve ev avantajlı gelecek . Ama evde sıkıldıkça gidersin
  • Şöyle bir şey oluyor evdeyken sabah 9-10 da kalkmış oluyorum ama kütüphaneye gidersem kendimi zorunlu hissederek 7.30 da kalkıyorum, evde çalışırken mola verdiğim anda gidiyor yani 10 dakikaysa 30,40 hatta 1 saati bile buluyor,ha mola verme diyeceksiniz öyle de olmuyor zaten 2-3 saatte bir veriyorum mola kütüphane de de 6-7 saat verimli çalışabiliyorum
  • Sizin dediğiniz gibi olabilir aslında zaten yaptığım ankette %57 ev %43 kütüphane

Haftada 2-3 gün kütüphane yapabilirim aslında
  • Up
  • Şimdi kütüphaneye gitmek sorun olmaz da iki ay sonra karda kışta gitmek sıkıntı
  • matrak002 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam sınavda ne yaptınız acaba? Bi de kütüphaneye gittiniz mi ve sizce hangisi daha verimli ?
  • gaziisteyengenc kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle kütüphane verimli gitmenizi tavsiye ederim.
  • Çatı arası
  • Mezuna kalmadım ama evde üzerinde psikolojik baskı varsa kütüphanede daha rahat edersin
  • Kardeşim KESİNLİKLE Kütüphane...

Sorma bile.

Dershaneyi bırak kütüphaneye git bence o denli.

Çok yararını gördüm.
  • Normalde pek tavsiye vermem buralarda... 3. sınava girişim olacak, bunun sebebi evde ders çalışmam.

Önünüzde Laptop/PC vs. varken ders ÇALIŞAMAZSINIZ! İnanın bu bu kadar basit.

Hedefinize inanılmaz derecede bağlı, tutarlı, idareli bir insansanız çalışırsınız ama diğer türlü imkanı yok zira karşınızda bir ödül var ve beyniniz bir taraftan ödüle ulaş bırak dersi, bir taraftan ise derse geç diyor... (Film/dizi izlemek, oyun oynamak hatta ne bileyim ders çalışmamak için mal mal Google'da, forumda dolandığınız bile olacak) bu sebepten kütüphaneye gidip sizin gibi ders çalışanlarla beraber o atmosfere girip, aklınızı derse verin.
    Eve gelince ise ödüle ulaşın.

Unutmayın beynimiz tamamıyla ödül mekanizması üzerine kurulu. Uzun uğraş vermeden ödüle ulaaşmak beyine zarar verir.
    Misal uyuşturucunun bir diğer zararı da bu aslında. Emek vermeden, ona ulaşmak için çabalamadan dopamin seviyenizi artırıyorsunuz. Ha emek verip dopamin seviyesini arttırmak da zararlı o ayrı bir konu oralar hiç bulaşmıycam hatta bulaştım bile az önce uzun yazdığım yazıyı sildim.
    (Masturbasyon da bu yüzden zararlı bir nevi. Fakat masturbasyon yapmadan önce hedefinize ulaşmak için çaba, uğraş ve emek verip masturbasyon yaparsanız ödül mekanizması doğru işlediğinden gereğinden fazla sebum üretilmez, işler yoluna girer. Emek vermeden masturbasyon yaparsanız pişmanlık duygusu ve depresif hale bürünürsünüz, işte bu sırada sebum artar. Ayrıca sebum sivilceyi artırır. Sivilce/masturbasyon olayı da buradan geliyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnownBoss -- 29 Ağustos 2018; 18:16:1 >

• Dostum ben sana sonut örnek vereyim. Benim arkadaşla ben kütüphanede çalıştık. O dediğin gibi uzun yoldan geliyodu ama bi şekliilde hallettik. Çok çok aşırı faydalı. Ben 5300 yaptım o 6000.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.