|
Bildirim
|
Alınır dostum ailenin imkanlarına göre hem seni hem onları üzmeyecek bir araç bulursan alınır. Bu yıllar gelip geçiyor imkanı olan alsın kullansın. Alamayan kendi alınca daha kıymetli oluyor orası ayrı bir konu ama imkanın varsa genç işi ufak bir araç alabilirsin
|
1.3 Dizel bir araç olursa arkadaşlarının kaldığı yerler de yol üstünde olursa ve biraz destek çıkarlarsa kar bile yapıyorsun.
|
Hocam merhaba, ben de BMW'ye binen üniversiteli bir arkadaşın olarak bir kaç yorumda bulunmak isterim. Burada genelde üniversiteliye araç yakıştırılmaz, üniversitelinin aracı mı olurmuş, bizim gibi otobüse binsin düşüncesinde olan insanlar. Benim yorumum onları takma, elbette imkanlar dahilinde otomobil bir ihtiyaçtır, hatta bir zevktir. Ancak henüz kendi paranı kazanmadığın için ailene baskı yapmak da doğru değil, benim nazarımca bu konu aileye açılır, mantıklı bir şekilde dert anlatılır ve son karar aileye bırakılır. Benim oturduğum yer ile okulum arasında 20-25 km fark var ancak okul çok merkezi olduğu için ve otopark olmadığı için metro ve otobüs ile ulaşım sağlıyorum. Genelde haftasonları zevk için kullanmış oluyorum yani. Ben kendimi çok şanslı görüyorum, babamdan aracı ben istemedim, tamamen onun teklifiyle alındı araç, ve şu ana kadar gençliğin gazına gelip de onların yüzünü kara da çıkarmadım. Yani kısacası imkan varsa -ki var görünüyor- konu aileye açılabilir, ama baskı yapılmaması taraftarıyım. Bunda utanılacak bir şey yok, şımarıklık da değil bence.
|
devlet ünisinde okuyorum(gazi hukuk) üninin yarısının arabası var üniversitenin otoparkında parkedecel yer yok bu nasıl iş anlamadım ama sorsan herkes zırıl zırıl ağlıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 4 Aralık 2017; 15:50:9 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 4 Aralık 2017; 16:37:32 > |
|
|
|
|
|
|