Şimdi Ara

kütüphanede çalışanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne kadar süre kütüphanede kalıyorsunuz çalışma arkadaşınız var mı olmayanlar sıkılınca ne yapıyor ?

• indolant İ kullanıcısına yanıt
    Haftasonu erken gitmeye çalışıyorum vize zamanı oldugu için sevgilimde kütüphanede oluyor. Onun sınavları olmadıgında tekim arkadaşsız gidiyorum. Çünkü çok oyalıyo insanın yanında birisi oldugu zaman. Canım sıkıldıgında illa konuşucak insan çıkıyo zaten kütüphanede. Molada olanlarla falan yada yanındaki kişiyle. Akşam da 8 gibi çıkıyorum. Arada kahve çay yemek molası falan iyi oluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 12. sınıfım 1-2 kere gittim cidden çok verimli mezun arkadaşlar gitmeli kesinlikle akşam evde videolarını izlesinler notlarını alsınlar sabah ve öğle vakitlerini orda geçirsinler zaten disiplinde hissediyosun kendini illa ki çalışıyorsun

Deneme kesinlikle kütüphanede çözülmeli eğer evde çözerken çok ayağa kalkan biriyseniz
  • Sdjango S kullanıcısına yanıt
    molada olanlarla konuşmak ben asosyal olmasamda öyle çabuk iletişim kurabilenlerden değilim yani sağa sola laf atmam pek(tanımadığım insanlara) ama uzun süre kalacağım için belki bu çözüm olabilir denenebilir en azından. peki tatmin oluyomusun yani evde çalışırken sanki ne yaparsan yap bir şey yapmamışsın hissi uyanıyor orda çalışınca bu konuda bir değişiklik oluyor mu
  • öyle pek gezinmem ama dersten sıkıldığım zaman pcde ve tvde çok vakit geçiriyorum ve bunu ortadan kaldırmam gerek o yüzden kütüphaneye gitmeye karar verdim deneme çözmek için erken benim açımdan ygsden sonra lys ye hazırlanmaya karar verdim ygs çalışmadığımdan pek umutlu değildim ama ortalama bir şeyler gelince denemeye karar verdim.
  • indolant İ kullanıcısına yanıt
    Tabikide çok faydası oluyo evde çok dikkatim dağılıyo gerek telefon gerek evdekiler falan. bide etrafındaki herkes ders çalıştıgı için telefonla ugraşıyosun ya kendini kötü hissediyosun sende ders çalışıyosun bi süre sonra. benim için böylesi daha verimli gece yattıgımda günümü boş geçirmiş gibi hissetmiyorum eve gelme durumum olmasa orda yatıcam düşün 😂

• ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:8:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.