Şimdi Ara

Kutusu Açılmamış iPhone 7 128

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Renk #Siyah Model #Iphone 7 Kapasite #128 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    En son edit ve belki de son ikinci el ilanım. Siz de uğraşmayın bence. Sahibinden de buradan beter. Letgo forever :) anında gitti. Çok şükür ben de iPhone meretinden kurtuldum. Şimdi güzel bi mi 6 alırım inşallah.

Son edit...
    Faturasını temin ettim. Güncel fiyatı şu fotoda var:

Benim fiyatım :
    Taksitle 3500
    Nakit 3400 lira. (Arkadaşın kardeşi telefoncu imiş, ona sordurdum, 3500 e satılır, Ben de 3200 veririm demiş...)

Tarafıma hediye olarak gelen, vatan bilgisayar dan alındığını bildiğim, hediye olduğundan faturası elimde olmayan MAT SİYAH İPHONE 7 128 GB Telefonumu satıyorum. Kutusu hatta jelatini açılmamıştır. Vatan bilgisayar gibi marketlerden alınan cihazlar nereden garantili ise bu da oradan garantilidir. Bana geleli 2 hafta olmadı ama alınalı sanırım 1 ay olmuştur.

Yalnızca İstanbul içi elden teslim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorhia -- 3 Ekim 2017; 21:20:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aldığım günlerde bakmıştım, 4300 yazıyordu. O yüzden 300 liranın iyi bir indirim olduğunu düşünmüştüm. Kinayeli uyarın için teşekkürler. :D düzeltiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat takip.
  • 2750 düşünürseniz alabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.