Şimdi Ara

Kutusuz - Battlefield 3: Close Quarters Ek Paketi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
19.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cod'un eski grafiklerle devam etme hevesi yüzünden BF3 aldım ve gerçekten iyide yaptım,savaş dendiğinde BF3 bir numaraymış,cod'da yarım saat sonra sıkılıp oyunu kapatıyorken BF3'de zamanın nasıl geçtğini anlamıyorum,fakat gelin görün ki,BF3 oyuncu yapısı gerçekten tam bir acziyet içerisinde,misal cod'da beş kişinin bir odaya girdiğini gören oyuncunun düşünce yapısı şudur;

''3'ünü ana silahla,birini tabancayla vururum,diğerini de bıçaklar yola devam ederim''

BF3'de bir kişinin 500 metreden geldiğini gören oyuncu anlayışıysa şöyledir;

''Hemen en yakın ot içerisine uzanılır ya da kendisini göğsüne kadar duvara gömüp gördüğü düşman askerinin kendisine doğru gelmesi için dularla beklemeye başlar'' hee bu arada rakip oyuncu yolunu değiştirirse gidip pusan oyuncunun ağlarını temizleyebilirsiniz..

Close quarters paketiyle bu durumun biteceğini düşünmştüm fakat gelin görün ki orada bile pusanlar var,gerçi bu sözüm tüm bf3 oyuncusuna değil fakat şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki oyuncuların %40'ı bu oyun anlayışına sahip.Böylesi bir oyunda pusma sevdası oyuna eziyetten başka bir şey değil...

• Arkadaşlar oradaki JNG - 90 Türk yapımı bir keskin nişancı tüfeği ve close quarters'i oynayan çoğu kişi en iyi keskin nişancı tüfeğinin bu olduğunu söylüyor youtubede arayabilirsiniz

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunda level 20 olanlar degmez der premiuma ama benim gibi oyunu cok oynayan o kadar kisi varki simiden parasi i cikardi bu yuzden herkeste var kaldiki herkes satiyor hakkini ki tek bile alsamiz degiyor cok iyi bir paket olmus premium.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

JNG90 Sniper Silahı TÜRK YAPIMI'DIR. Bu konunun üzerinde nedense durulmuyor.

Dikkatin ve bilgin için kutlarım. Hiç farkında değildim sayende öğrenmiş oldum. Senin mesajından sonra Battlelog sayfasında silahın künyesine baktım ve söylediğim gibi Türk Ordusu'nun kullandığı tüfek oldu belirtilmiş.
  • Kim ne derse desin yapımcıların amacı battlefield 3 ü cod a benzetmek değil çok yönlü bir oyun yapmaktır.Büyük map mi istiyorsu ? Sürüyle var. Küçük map mi istiyorsun ? Oda geldi.Orta boy map mi istiyorsun ? Ondanda var. Battlefied 3 şimdiye kadarki en harika fps olmak için geliştiriliyor ve bu sadece büyük map sevenler için değil tüm fps oyuncularına hitaben yapılıyor.Ben back to karkandı aldım, büyük mapim var. bunuda alıcam keyfime bakacam.Sizi almaya zorlayan yok.EA başta siz oyunu alırken DLC lerde para istemeyecez diye bir şey demedi size.Protestonuzu burda yazarak değil,DLC yi almayarak gösterin.

• Şimdi burda birçok kişi firmalara karşı tepki koymuşlar.Aslında haklılar.Ea/Dice paragöz firmalar.Önce online kod olayı sonra battlefield da server kiralama olayı.Ancak bunun premium la hiçbir alakası yok.Arkadaşlar zannedersem anlamadınız premium kazıklayan bir şey değil.Hatta çok güzel bir paket olmuş bence.Benim gibi hergün oynayan oyuncular için alınması gereken bir paket.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Kim ne derse desin yapımcıların amacı battlefield 3 ü cod a benzetmek değil çok yönlü bir oyun yapmaktır.Büyük map mi istiyorsu ? Sürüyle var. Küçük map mi istiyorsun ? Oda geldi.Orta boy map mi istiyorsun ? Ondanda var. Battlefied 3 şimdiye kadarki en harika fps olmak için geliştiriliyor ve bu sadece büyük map sevenler için değil tüm fps oyuncularına hitaben yapılıyor.Ben back to karkandı aldım, büyük mapim var. bunuda alıcam keyfime bakacam.Sizi almaya zorlayan yok.EA başta siz oyunu alırken DLC lerde para istemeyecez diye bir şey demedi size.Protestonuzu burda yazarak değil,DLC yi almayarak gösterin.

protesto yapan yok eleştiri bizimkisi. ayrıca protesto yapan olursa da nerede nasıl yapacağını söylemek sana kalmaz

• İnceleme için teşekkürler Gökhan.

Beklediğim, güzel olacağını düşündüğüm bir harita paketiydi. Şahsen ben paketten memnun kaldım. Premium sürprizini ilk başta sürekli para ödenen bir şey sanmıştım ama bir seferlik ödenen ve dolu bir içerik getirdiğini görünce onu da sevdim. Dice, gayet güzel işler yapıyor. Battlefield 3 çıkalı nerdeyse bir yıl olacak ama hâlâ ayıla bayıla oynuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesso -- 17 Haziran 2012; 13:26:14 >
  • Abi ben bugüne kadar hiç orjinal oyun almadım ama şimdi battlefield 3 alıcamda.Ben battlefield 3!ün yanı sıra bir tanede ek paket alıcam armored kıll paketini söylermisiniz acaba armored kıll paketini nerden alıcam anlatırsınız çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordima89

Abi ben bugüne kadar hiç orjinal oyun almadım ama şimdi battlefield 3 alıcamda.Ben battlefield 3!ün yanı sıra bir tanede ek paket alıcam armored kıll paketini söylermisiniz acaba armored kıll paketini nerden alıcam anlatırsınız çok sevinirim.

Daha çıkmadı . Eylül'de çıkacak Premium oyuncuları 2 hafta önceden erişebilecek Premium olmayanlar ise büyük ihtimal Eylül'ün sonuna doğru Origin ve CD Key satan yerlerden alabilecek .

• Yani bütün paektleri almama gerek yok değilmi sadece bir paketide alsam olur?Peki sizce fiyatı ne kadar olur armored kıll'in?

• Bildiğin bu DLC'de COD yapmaya çalışmışlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

oyunu hesap makinesinden mi oynadiniz ?

PS3.
  • Şahsen normalde almazdım Close Quarters, tarz olarak bana pek hitap etmiyor fakat Premium aldığım için giriyorum, 4 tane ekstra harita ve 10 tane yeni silah, hayır demem Arada farklı şeyler denemek lazım, oyundan soğumamayı sağlıyor.

Bir de Premium'a fiyatından ötürü karşı çıkan arkadaşlara soruyorum; 50 tane yeni silah, yeni araçlar, 20 tane yeni harita, ekstra kamuflajlar az mı? 50 $'a bütün ekstra içeriğe kavuşma şansı tanıyor sana, daha ne istiyorsunuz anlamadım? Bir de daha bilmediğimiz şeyler var, misal sadece Premium olanlara özel CO-OP haritalar gelecek deniyor. 50 $ gayet uygun bir miktar.
  • Jng-90 mı gördüm? Hani Türk yapımı, Türk ordusunun kullandığı jng 90? o_O

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoch -- 18 Haziran 2012; 12:35:16 >
  • Kutusuz ne demek arkadaşlar biri söyleyebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 津波

Kutusuz ne demek arkadaşlar biri söyleyebilir mi?

• quote:

Unboxing

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be jng90'a da yer verilmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

quote:

Cevap yok mu yau!

Tahminen söylüyorum; Özel kutulu üretmeyip, sadece internet üzerinden satışa çıkan mı demek?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.