az once 700 liralık turkcell kodu için bana özelden mesaj atıp yardımcı olabilecegini söyledi ve hesabının eski (2012) kayıtlı oldugu söyledi. referansı olmadıgı için once kodu almak isteyince bu sefer en kötü ihtimalle 350 şimdi 350 koddan sonra olur dedi. fakat bugun forumda başka birini daha dolandırmıs sanırım. bunu farkedince hemen blokladı. aman dikkat edin arkadaslar referansı olmayan biriyle alısveris yaparken 2 kere düşünün. GÖKHAN BİLSEN ibanını paylasıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbeaker -- 26 Kasım 2024; 19:32:47 > |
kuutaay - DOLANDIRICI İLANIDIR
-
-
350 lira için bile insanları dolandırmaktan çekinmeyen bu şeref yoksununa dikkat edin arkadaslar bosuna paranızı kaptırmayın.
-
Öne çıkardım geçmiş olsun
-
UP
-
Hocam aynı kişi beni de dolandırdı. Muhtemelen hesap kiralıyor. Can Aras ibanı ile dolandırmıştı beni de.
-
arkadaşlar gidin suç duyurusunda bulunun ibanın sahibinden parayı çatır çatır alırsınız.
-
gökhan bilsel dolandırıcılığı. forumda bu ismi aratırsanız sayısız kişiyi dolandırdığını göreceksiniz ama tek 1 kişi bile savcılığa gidip suç duyurusunda bulunmadığı için sizin gibileri dolandırmaya devam ediyor.
-
Gökhan olanlarla alışveriş yapılmaz toplu savcılığa başvurun bende başka bir gökhana dolandırıldım ülkede adalet yok ki
geçmiş olsun hocam artık 2. el almak yerine sıfır alıp dolandırılıyorum thhye başvuruyorum ülkede herkes dolandırıcı maalesef yasalar olmayınca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 27 Kasım 2024; 18:46:14 > -
Ben böyle bir iş yapacak olsam. Gıcık olduğum birinin ibanını verirdim. Uğraşsın dursun. Bence ismi yazmayın. Geçmiş olsun.
-
amaç burada 3-5 dolandırmak birini uğraştırmak değil
bu dolandırıcılar artık sürümden kazanıyorlar adalet yok ondan
-
Öne çıkardım, geçmiş olsun hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SODEJ -- 28 Kasım 2024; 0:47:55 > -
bölüm bir süre aktif kalsın, bu sayede gören olurda engellenir umarım.
-
Bir kez uçak bileti alım satım bölümünde bir kişiden bilet almıştım.Daha sonrasında cevap vermedi.Gittim Savcılığa dilekce verdim.Sonra bana yazdı ve parayı yolladı.Papuç bırakmayın.
-
dolandırmanın cezası yok gibi bir şey o yüzden dolandırılmayın hatta karakola gidince dalga geçerler sizle, ülkedeki durum bu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Varya çok boş insan var çoook
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
350 lira için bile insanları dolandırmaktan çekinmeyen bu şeref yoksununa dikkat edin arkadaslar bosuna paranızı kaptırmayın. |
arkadaşlar gidin suç duyurusunda bulunun ibanın sahibinden parayı çatır çatır alırsınız. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X