< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kuveyt Türk mobilden müşteri olana 100 TL harcamaya 100 TL iade (3. sayfa)
-
-
1 haftayı gectim ama hala tık yok, aradım talep actilar bekliyorum.
-
1 hafta oldu neredeyse hala ses yok umarım yatar sırf bunun için kartı çıkarttım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
boş yere bekleme, kayıt açtır. bu çakallara güven olmaz, işini sağlama al
-
Arkadaşlar iade 100₺ yatan var mı?
Bugün yaptım harcamayıa
Acaba 30k kontenjan doldu mu kampanya için?
-
100₺ nedir ya müşteri olmak için.. 1 kilo peynire müşteri çekiyorlar ;) size de bravo hiç kaçırılcak fırsat değilmiş :D akbank denizbank gibi yeni müşteri kampanyaları olsa tamam diyecem de valla pes.. 100tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talyurt -- 25 Temmuz 2022; 15:2:34 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu ayin 3 de yaptim hala bekliyorum kayıt açtırdım cevaplamalarini bekliyorum hala.
-
1 hafta oldu neredeyse hâlâ bekliyorum.
Forumca şahit olduk ki bu bankada işler çok ağır yürüyor. Başınız bi derde girse bekle babam bekle.. 100 kaymemi aldıktan sonra hesabı bir sene nadasa bırakırım lerde olabilecek muhtemel kampanyalar için, sonra da ipini çeker kurtulurum
-
Arkadaşlar kayıt açtırıpta parayı iade alan oldu mu kayıt açtırdık ama hâlâ bir geri dönüş yok.
Yaklaşık 2 haftadır bana da dönüş yapmadılar, ben de şikayetvar sitesine şikayet yayınlattım, millet okusun da bunların ne mal olduklarını görsün
-
Neyse biraz bekleyeyim de ben de öyle yapayım en iyisi. Anlamadığım olay şu bazılarına hemen sonraki gün yatıyor bizimki neden haftalardır yatmıyor ve bişey yapmıyorlar.Verecekleri bi 100 lira ya.
Bunu da söyledim zaten. Şu 100 gaymeyi bi alayım, 1 sene nadasa bırakırım belki kârlı bi kampanya çıkar diye ama onun dışında asla kullanmam bir daha
-
1 günle kaçırmışım bu kampanyayı.
Ben başvurduktan 1 gün sonra aktif olmuş.
-
Talep göndermiştim bugün yanıt verdiler kampanyada yeni bir madde eklemişler Kampanyadan faydalanabilmek için hesap açılış sürecimizin ilk adımında yer alan ticari elektronik ileti gönderilmesine onay verilmesi gerekmektedir. Dediler onay vermemişim ondan yatmadi onay verdikten sonra katılabilir miyim kampanyaya sordum deneyin dedi onay verdim alışveriş yaptım bakalım şimdi ne olacak.
Uygulama içerisinde Ayarlar / Bilgi paylaşım seçenekleri onay vermek gerekiyormuş ticari elektronik ileti kısmı burasi dedi müşteri hizmetleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanTR53 -- 2 Ağustos 2022; 19:45:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de başvuru yapayım bakalım sabah
-
Az önce açtırdım hesabı, ama kart gelmeden online işlemlere falan giremiyoruz sanırım. Kart bilgileri, alışveriş vs.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yoo giriliyor hatta fiziki kart gelmeden kart bilgilerinizi bile görebiliyorsunuzquote:
Orijinalden alıntı: nier
Az önce açtırdım hesabı, ama kart gelmeden online işlemlere falan giremiyoruz sanırım. Kart bilgileri, alışveriş vs.
Bir de şu izin zımbırtısı açık değilmiş annemin dün alışveriş yaptık ama 100 TL gelmedi acaba kayıt mı açtırsak yoksa yine alışveriş mi yapsak bilemedim?
Karta hesap bağla diyorum hala kullanılabilir bakiye 0 tl görünüyor, bakiye ise hesaplar kısmında görünüyor. Nasıl harcama yapacağız bu kartla ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X