Şimdi Ara

KUVINGS B6000W WHOLE SLOW JUICER - YENİ NESİL MEYVE SIKACAĞI - İNCELEME, RESİMLİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
13
Favori
31.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlki Kuvings'in Omega'yı %10 civarı geçtiği video..

Bu da Hurom'u solladığı video..

• Merhaba ürünü hangi siteden aldınız?Resmi sayfasında n11.com(bilişimartı) uygun geldi.Burdan almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmasumca

Merhaba ürünü hangi siteden aldınız?Resmi sayfasında n11.com(bilişimartı) uygun geldi.Burdan almayı düşünüyorum

N11.com'dan alabilirsiniz. Sanal Pazar'dan da kampanyalardan hangisi size uyuyorsa alın farketmez.

İyi günlerde kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velivolkan -- 31 Ekim 2014; 12:13:12 >
  • Teşekkür ederim.Ürünü n11 den sipariş ettim.Geldikten sonra ürün hakkında bilgileri paylaşırım inşallah
  • Böyle bir şey arıyorum Türkiye'de nerede bulabilirim ?

500 ml Cam Şişe

Teşekkürler.
  • mightywings kullanıcısına yanıt
    2.Video da sadece hurom u sollamamış.Sağlık açısındanda meyvelere bıçak değdirmemesi ile de güzel bir sollama yapmış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vivotex -- 1 Kasım 2014; 16:07:51 >
  • vivotex V kullanıcısına yanıt
    Hurom sollamış demedim Hurom'u sollamış dedim :))
  • mightywings kullanıcısına yanıt
    Evet bende yanlış anladım düzelttim :))
  • Ürün siparişten 28 saat sonra geldi.Gerçekten çok başarılı bir makine meyvenin gerçek tadını alıyorsunuz.
  • Videolarda yapilan smoothieler hosuma gitmisti. Ama opsiyon olarak satilmasi iyi olmamis. Yilbasina dogru kampanya fln olursa alabilirim n11 den.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuvings kullanan arkadaşlara birşey sormak istiyorum.Sıkma işlemi yaptıktan 1-2 gün sonra meyve suyunu kullanabiliyor musunuz?
  • dondurma apara@tı kullanışlı mı? kullanan varmı?@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahturan -- 15 Kasım 2014; 13:30:00 >
  • vivotex V kullanıcısına yanıt
    zaman zaman 3.güne kalabiliyor benim yaptıklarım. herhangi bir sıkıntı olmadı. buzdolabında ağzı kapaklı cam şişede sakladım.
  • bahturan B kullanıcısına yanıt
    Ben kullandım ama tam anlamıyla o içinde süt olan dondurma anlaşılmasın. Aslında dondurma değil sorbe yapıyor. Ben video da gösterildiği gibi kivi ve muzu dilimleyip buzlukta bir süre bekledim. Tam taş gibi dondurmadan ama iyice soğudunda cihaz ile dondurma yaptım. Kıvam açısından son derece başarılı. Kanaatimce içinde bir sürü katkı maddesi vs olan algida dan ziyade çocuklara kendi imalatım :) dondurmayı yedirmek çok daha iyi oldu.
    Smoothie de denedim. Görsel olarak reklamlardaki kaliteyi yakalayamasam da tadı fena olmadı. Biraz daha pratik lazım. :).
  • teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bende sizler gibi sonunda kuvingsci oldum :) N11 in 111 TL Bonus hediyesinden yararlanarak aldım ürünü.İlk deneyim elma suyu oldu ve mükemmel bir sonuç.Eve tropicana'nın elma sularından alırdım ancak böyle bir farklılık olamaz dedim.Süper bir cihaz emeği geçen herkese teşekkürler.Temizlemesi o kadar basit ki ben yaptım hanıma bırakmadan :) Tek kelime ile alet müthiş.Farklı tat ve sıkım tecrübelerimide paylaşacağım sizlerle.
     KUVINGS B6000W WHOLE SLOW JUICER - YENİ NESİL MEYVE SIKACAĞI - İNCELEME, RESİMLİ

• Yabancı bir sitede incelemiştim teknik özelliklerini , burada konusunu görünce sevindim :) Ben de homend in katı meyve sıkacağı var şu klasik tasarım olandan . Kuvingsi beğenmemi sağlayan tarafı homojen sıkması benim makinemde sanki su altta posa üstte kalıyor gibi .
     KUVINGS B6000W WHOLE SLOW JUICER - YENİ NESİL MEYVE SIKACAĞI - İNCELEME, RESİMLİ
    şunun gibi

bunun yanı sıra makinemin temizliği pratikliği düşük üşeniyorum açıkcası sıkmaya .bu makine de böyle mi acaba söküp temizlemesi o kadar para bağlayıp köşeye fırlatmayayım sonra :)

• Köpük ile ilgili tam resimde olduğu gibi.Ciddi anlamda normal sıkacaklardan çok farklı ve temizlemesi ultra kolay diyebilirim.Hatta o kadar kolay ki istediğin zaman üşenmeden rahat bir şekilde kullanıyorsun.Cihazın en basit tarafı temizlik diyebilirim.
  • Ben de birkac gundur bu konuyla ilgileniyorum. Oncelikle paylasilan linklerden birinden baska bir videoya sektim ve Omega ile Kuvingsi yesil sebzelerde kiyasladiklarinda (kiyaslayan ayni site, ayni kisi) Omega one geciyordu. Yani havucta Kuvings iyiyken, yesil sebzelerde Omega one geciyor.

Fiyat konusunda haklisiniz. Kuvings Turkiye'de Amerika fiyatiyla ayni. Omega'nin ise sadece dikey 400 ve yatay 800 modeli gelmekte; 700-800 dolar olmak uzere oldukca yuksek fiyatlardan satilmakta.

Amazon'da her iki urunu kiyasladigimda izlenimlerim su yonde oldu:

Kuvings meyve sikmakta cok basarili, temizligi cok basit fakat sert sebzelerde ciddi anlamda sorunlu. Hatri sayilir sayida kullanici butun atilan havuclardan ve kucuk dogranmamis kerevizlerden oturu Kuvings'lerinin tikanmasindan sikayetci. Kimi de kucuk dogramasina ragmen yine tikandigini soylemekte. Ortak kani ise su sekilde: 3 inch genis agzina butun meyve ve sebzeler atilabilir diye pazarlanan bir urunu kullanmak icin hala ucuz modellerde oldugu gibi kesme, dograma, suda bekletme yumusatma gibi on hazirlik yapilmasi gerekmekte. Hatta kullanma kilavuzunda bile bu dogrultuda uyarilar bulunmakta (bakip dogruladim).

Omega ise Amazon'da kategorisinde 1 numara. Hem degerlendirme puani hem de toplam yorum sayisinda. Tikanma konusunda ise sikayete rastlamadim.

Kuvings kullanicilarina sormak istedigim ana husus tikanma sorunu. Havuc, kereviz gibi sert sebzelerde veya sert meyvelerde sorun yasadiniz mi? Kullanma kilavuzunda belirtildigi gibi kucuk dogramak, suda bekletmek lazim mi? 1000 liralik bir cihazin portakal ve elma sikmadaki performansi uzerinde durmaga gerek yok; 1/3 fiyata yakin performans saglanir. Bu tur bir cihazi temel alma nedenim sebze ve sert meyveler olacagi icin acikcasi biraz endiseliyim...

Simdiden herkese tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.