Şimdi Ara

Kuyt Gitmiyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Black Raven

raul'un yerinde yani göbekte oynasa daha faydalı olur kendisi

Duyum var mı duyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Schweinsteiger-

Geçen sene gökhan gönülün önünde gayet güzel oynadı. Gökhanla ikisi çok süper istatistik çıkardılar.
    Gökhan 4 gol 10 asistle kuyt ise 17 gol 15 asistle oynadı. Uyumlular ama bu sene Kuyt o güveni vermiyor. Acaba arkasında gökhan gönül olmadığı için mi diye düşünmeden edemiyorum.

istatistikler bazen yanıltıcı olabiliyo...Salzbur maçında Kuyta 2 tane asist yazıldı ama Sow ve Meireles öyle goller attı ki, aslında asistten söz etmek pek doğru değil.

Kuytun hiç ara pasını hatırlamıyorum ....
  • 33 yaşına gelmişsin zaten daha ne gitmemesinden bahsediyosun ki
  • İstesede gidemezki, anca anadolu takımında bir kulübe buradan aldığının 3'te 1 fiyatına gidebilir.
  • Koşuyor basıyor durmuyor kovalıyor da Allahını seven biri söylesin kaç maçtır ceza sağasına kaç orta yapmış ? sağ açık oynayan bir insan kaç defa çalım atabilmiş kaç defa çizgiye inebilmiş ?
    Yani anlamıyorum bu adam ikinci forvet diye nitelendirilen heryerde öyle oynamış adam Van Gaal bile dedi yanlış yerde oynatılıyor ya bu adam varken Webo transferi neydi ?
    Çizgiye inebilen orta açabilen çalım atabilen sağ açık olsa çok daha yararlı olmazmı ? Anlamıyorum ki SOW dan KUYT dan neden kanat yaratılmak isteniyor ?

He eğer gitmiyorsa benim gözümde değerlidir Nedvedin bir lafı var
    Futbolcular gider adamlar kalır diye
    Not:Meireles ve Cristian gidebilir onların kafadan izni var
  • GG ile iyi anlaşıyor,Kuyt zaten teknik bir futbolcu değil eğer ki GG adam gibi oynarsa Kuyt'ın ne işler yaptığını daha iyi görürüz diye düşünüyorum ama işte gel gör ki bizim GG çok tembel futbolcu olmuş eskiden böyle değildi eskiden bu kadar da hantal da değildi
  • zaten fenerbahçeden daha iyi bir takıma gidemez ki su saatten sonra
  • Avrupa'da doğru düzgün takım zaten benle ilgilenmiyor. Zaten burda 3 Milyon Euro para kazanıyorum bunun yarısını alamam avrupa'da neden gideyim ki demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

Geçen sene gökhan gönülün önünde gayet güzel oynadı. Gökhanla ikisi çok süper istatistik çıkardılar.
    Gökhan 4 gol 10 asistle kuyt ise 17 gol 15 asistle oynadı. Uyumlular ama bu sene Kuyt o güveni vermiyor. Acaba arkasında gökhan gönül olmadığı için mi diye düşünmeden edemiyorum.

istatistikler bazen yanıltıcı olabiliyo...Salzbur maçında Kuyta 2 tane asist yazıldı ama Sow ve Meireles öyle goller attı ki, aslında asistten söz etmek pek doğru değil.

Hocam Kuyt ın öyle attığı ara paslarını bende hatırlamıyorum o konuda haklısın ama geçen sene sahanın en çok koşan ismi oldu 52 maça çıktı bu maç sayısı hiç azımsanamaz. Ben Kuyt'ı beğenmeyenler niye beğenmiyor anlamıyorum. Geçen seneki gibi verimli oynayacaksa verimi geçtim sadece o kadar koşsa o bile yeter. Geçen sene kuyt sahanın en gencinden daha fazla koştu 11km leri rahat buldu. Bizim taraftarımızın Kuyt'ı beğenmeme nedeni bence Premier Ligden 1m € bonservisle gelmesi. Bu adam 10 Milyon € ile gelse nasıl övecektiniz. Benim korkum geçen seneki gibi oynamayacak gibi geliyor. Bizim taraftarımız kazma selçuk hayalet baroniden önce bu adama sesini çıkartıyor ya anlayamıyorum işte

• Valla teknikmiş, orta açmasıymış, yeminle umrumda değil. Adam koşuyor, tepiniyor, potansiyelini sonuna kadar zorluyor. Hırslı, özverili, yırtınıyor takımı için. Aldığı her kuruş helal bu adama. Özellikle bu tarz adamların bu zorlu 2 yıl müddetince takımda kalıp, diğer futbolculara örnek olması gerekiyor. Bir de takımı bu şartlarda bırakamam dedi ya, iyice değeri arttı bence. HELAL OLSUN KUYT
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Valla teknikmiş, orta açmasıymış, yeminle umrumda değil. Adam koşuyor, tepiniyor, potansiyelini sonuna kadar zorluyor. Hırslı, özverili, yırtınıyor takımı için. Aldığı her kuruş helal bu adama. Özellikle bu tarz adamların bu zorlu 2 yıl müddetince takımda kalıp, diğer futbolculara örnek olması gerekiyor. Bir de takımı bu şartlarda bırakamam dedi ya, iyice değeri arttı bence. HELAL OLSUN KUYT

Katılıyorum..
  • Usain bolt gelsin o zaman beyler daha iyi iş yapar nasıl??

Kuyt eski kuyt değil, eski günlerinden geri sadece şu deli koşması kaldı o kadar, ama sırf koşuyor diye de oyuncu oynatılmaz, zibilyon km koşup kapıtğın topu rakibe verince ne yazık ki takıma bir faydan dokunmuyor
  • 4-4-2'nin sağ kanadı dışında bu sene başka bir bölgede oynarsa verimli olmayacak bana kalırsa.17 gol 15 asist deniliyor da bu adam bu istatistiklerin neredeyse tamamını gerçekten harika oynadığı ilk yarı sonunda elde etti ve 2.yarı başladıktan sonra koşan adam rolüne büründü ve öyle kaldı.Bu sene olmasa bile seneye gönderilmeli
  • sana o kadar parayı başka takım vermez tabi terk etmezsin
  • Bu adam burdan Katar'a gider yıllık en az 3,5 milyon euroya oynamasını da bilir. Diğer bir seçenek, İngiltere ligi'ne gider. Chesela'ye gitmez de, Avrupa Ligi'ne gitme mücadelesi veren bir takıma gider. Buraya yatmaya gelen adamlar müstahak bu takıma
  • Kuytı beğenmeyeni Allah taş eder.
  • Şu durumda kuyt sız olmaz zaten. İyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

Gecen sezon Sow'un ayak disiyla gol attigi bi mac vardi galiba G.Birligi maciydi orda ara pasi atarak asist yapti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siz de bunu yediniz? Kaynak yazan yere tıklamak kimsenin aklına gelmedi galiba. BOŞ ÇÜNKÜ.
  • Kuyt bugün beğenmeyenlere kapak yaptı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.