Şimdi Ara

Kuyt Gitmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dirk Kuyt : "Ben Fenerbahçe’yi bu durumda terk etmem. Transfer teklifleri doğru ama takımımı bırakmam. Bu kulübün sözleşmeli futbolcusuyum ve gerektirdiği gibi hareket edeceğim. Korkaklar her zaman kaybeder. Ayrılmayacağımı herkes bilsin."

Kaynak

• sevindim valla
  • Gitseydi iyiydi mücadele hırs koşu her şey var tamamda yanında ki adamla 2 pas yapamayam bir adam bunca sene nasıl oynadılar ingilterede 1 bu 2. meireles gitselerde kurtulsak
  • Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
  • İsterse onun yüzünden yenilelim. Maç kazandıran futbolcudan çok, böyle düşünen futbolcular lazım şu zamanda. Ben de gitsin diyordum ama bunu diyen adam gitmesin. Ama şu da var. İyi oynamadığının o da farkında. Başka takımda bu performansla zor oynar. Nasılsa paramı alıyorum diye düşünüyor da olabilir.
  • Geçen sene gökhan gönülün önünde gayet güzel oynadı. Gökhanla ikisi çok süper istatistik çıkardılar.
    Gökhan 4 gol 10 asistle kuyt ise 17 gol 15 asistle oynadı. Uyumlular ama bu sene Kuyt o güveni vermiyor. Acaba arkasında gökhan gönül olmadığı için mi diye düşünmeden edemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

Gitseydi iyiydi mücadele hırs koşu her şey var tamamda yanında ki adamla 2 pas yapamayam bir adam bunca sene nasıl oynadılar ingilterede 1 bu 2. meireles gitselerde kurtulsak

bundan tam 10/12 yıl önce kuyt avrupa da ve türkiye de ki birçok dergiye genç, dinamik, yetenekli vs diye 3/5 sayfayla misafir edilmişti. o süreçten itibaren sürekli üzerine koyarak ilerledi. çok iyi işler yaptı. kuyt adada futbol adına kendisi ve takımı adına yapılacak ne kadar iş varsa başardı.

misyonunu tamamladıktan sonra geldi, getirildi türkiye ye. yani isim olarak degil ama zamanlama olarak çok büyük yanlış yapıldı. son haliyle bile birçok oyuncumuza oranla geçen yıl iyiydi. 10 yılda kuyt ın degişmeyen yaşlanmayan tek bir özelligi kaldı bize adamlıgı, mücadele azmi. kuyt ın artık son hali bizdeki hali ve bu onun suçu degil. almayacaksın. nerde sıkıntılı ,problemli futbolcu varsa ya araplar alıyor, ya türkiye atlıyor sazan gibi. ucuz, diye düşeş diye son transferlerini yapacak oyunculara atlanıyor hemen. noldu 10/12 futbolcu aldın sayıyı artırdın başın göge erdimi . yarısını zar zor göndermeye çalışıyosun, oynamıyorlar,bitikler vss.

bu kadar niteliksiz oyuncu alınacagına 5/6 tane canavar gibi oyuncuya basacaksın parayı getireceksin total aynı paraya takıma bambaşka bir nitelik kazandırılabilir. 30+ adam almayacaksın.

oyun kurucu diye aynı senaryolar tekrarlanıyor bu günlerde.umarım hata yapmayız. alabiliyorsan ,oyuncuyu ikna edebiliyorsan kopar al 23/27 yaş arası 20/25 m euroluk oyuncu. alamıyormusun, koparamıyormusun ugraşma bitik oyuncularla o zaman. koy alper ,salih, recep gibi oyuncuları hadi oglum hadi koçum la biraz da egitim ve taktikle oldugu kadar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gitseydi çok üzülmezdim aslında o kadar paraya adam gibi 3 adam geçip orta açtığın yok be kuyt ama adam M.duracell o yaşta o kadar koşuyor helal olsun
  • Mr. Duracell

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımın en onemli oyuncusudur cok net.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuyt'ı ön libero oynatacan off dağıtır valla
  • Lugano,Niang ve Emenikeye selam olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

Takımın en onemli oyuncusudur cok net.

Kuyt? En önemli? Yapma hocam. Bu adami gayretinden dolayi taktir ediyorum ama defansta 2 kisilik alves ya da gerek stoper gerek ise ortasaha gibi oynayan Topal'in yaninda kuyt bu takimin "en önemlisi olamaz". Çalışkanlık, azim, hırs gibi konularda Kuyt'un digerleri yanindan gecemez o ayri mevzu ki Kuyt'un takimda banko oynamasinin en onemli sebebi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Lugano,Niang ve Emenikeye selam olsun

Lugano ve Santosu anlarimda Emenike ne yapsin?. 2 senede 2. Ligden CL'ye gelince bu takimda kalici olmak istedi ve heyecan yapti bence. Lakin bu süreçte çok yıprandi bence o yuzden gitti sonucta adina suclamalar vardi. Geri dondu zaten. Santos ve Lugano kalabilirlerdi tercihen. Niang konusunda kalicakti bence ama katardan gelen teklif iyi oldu aslinda hem biraz kazanc elde ettik o donemde hem de Sow gibi bir oyuncuya sahip olduk

• Takımın şu anda hücumdaki en skorer oyuncusu durumunda. 1 Gol 2 asist. Ve üstüne her ne kadar istenmese de koşuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastergame

quote:

Lugano ve Santosu anlarimda Emenike ne yapsin?. 2 senede 2. Ligden CL'ye gelince bu takimda kalici olmak istedi ve heyecan yapti bence. Lakin bu süreçte çok yıprandi bence o yuzden gitti sonucta adina suclamalar vardi. Geri dondu zaten. Santos ve Lugano kalabilirlerdi tercihen. Niang konusunda kalicakti bence ama katardan gelen teklif iyi oldu aslinda hem biraz kazanc elde ettik o donemde hem de Sow gibi bir oyuncuya sahip olduk

Santosu yazmadım zaten o adamı biz zorla yolladık.

Emenike ise kaçtı gitti desek yanlış olmaz.Hapis mapis olayları vardı ama biz zoraki yolladık adam istedi diye.Madem gittin 2 sene sonra niye geliyorsun buraya?Git ve uğrama insanlık dışı muamele gördüğün ülkeye(Kendi demişti bunu çok yıprattılar beni demişti)

• quote:

quote:

quote:

Emenike ise kaçtı gitti desek yanlış olmaz.Hapis mapis olayları vardı ama biz zoraki yolladık adam istedi diye.Madem gittin 2 sene sonra niye geliyorsun buraya?Git ve uğrama insanlık dışı muamele gördüğün ülkeye(Kendi demişti bunu çok yıprattılar beni demişti)

Hocam emenike beraat etmedi mi? Gerci birdaha donecegimi sanmiyorum diyip gelmek ilginc. Taraftarin icinde ukte kaldi diye cardozoyu kacirdik ozetle

• raul'un yerinde yani göbekte oynasa daha faydalı olur kendisi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam emenike beraat etmedi mi? Gerci birdaha donecegimi sanmiyorum diyip gelmek ilginc. Taraftarin icinde ukte kaldi diye cardozoyu kacirdik ozetle

Beraat etti de aynen dediğin gibi gelmem diyordu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

Takımın en onemli oyuncusudur cok net.

Kuyt? En önemli? Yapma hocam. Bu adami gayretinden dolayi taktir ediyorum ama defansta 2 kisilik alves ya da gerek stoper gerek ise ortasaha gibi oynayan Topal'in yaninda kuyt bu takimin "en önemlisi olamaz". Çalışkanlık, azim, hırs gibi konularda Kuyt'un digerleri yanindan gecemez o ayri mevzu ki Kuyt'un takimda banko oynamasinin en onemli sebebi bu

Hucum anlamında dedim hocam

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.