quote:Orijinalden alıntı: MeC-JHazırlanarak girmiştim konuya bir de mobilimm hangi taraftar olduğunu da göremiyorum :))))Az daha elimden kaçıyordu
quote:Orijinalden alıntı: deepblueAz daha elimden kaçıyorduAlıntıları Göster yeminle küfür etmeye geliyordum
quote:Orijinalden alıntı: deepblueAz daha elimden kaçıyorduAlıntıları Göster http://....swf.com/baamididinburayiterket.swf
quote:Orijinalden alıntı: deepblueAz daha elimden kaçıyorduAlıntıları Göster İlk önce güldüm sonra bastım eksiyi
quote:Orijinalden alıntı: Deadman87 http://....swf.com/baamididinburayiterket.swf gerçektan baami didin şimdi?
quote:Orijinalden alıntı: Talk2MyHand quote:Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen /> sonuna kadar bekledim yalnız değilsin bi süpriz olcakmı diye bekledim :D
quote:Orijinalden alıntı: orain quote:Orijinalden alıntı: Talk2MyHand quote:Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen /> sonuna kadar bekledim yalnız değilsin bi süpriz olcakmı diye bekledim :D Yalniz degiliz
quote:Orijinalden alıntı: orainquote:Orijinalden alıntı: Talk2MyHand quote:Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen /> sonuna kadar bekledim yalnız değilsin bi süpriz olcakmı diye bekledim :DAlıntıları Göster Cezayı göze almıştım tam, şaka yı okudum
quote:Orijinalden alıntı: Talk2MyHand quote:Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen /> sonuna kadar bekledim izledim ben de
quote:Orijinalden alıntı: Dehşetengizquote:Orijinalden alıntı: Talk2MyHand quote:Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen /> sonuna kadar bekledim izledim ben deAlıntıları Göster Olsun yine de... Sneijder ile kimi karşılaştırıyoooooooooo ooo
mehmet topal + emre > sneijder + selçuk inan kendinizi kandırmayın. fenerbahçe yılın çalımını attı. bu ayıpla yaşanmaz. bence fransa ligine dönmeliyiz. burası bize dar oldu
quote:Orijinalden alıntı: iuvenis quote:Orijinalden alıntı: orain quote:Orijinalden alıntı: Talk2MyHand quote:Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen /> sonuna kadar bekledim yalnız değilsin bi süpriz olcakmı diye bekledim :D Yalniz degiliz bende ne zaman bitecek diye bekledim
quote:Orijinalden alıntı: Kodperestquote:Orijinalden alıntı: iuvenis quote:Orijinalden alıntı: orain quote:Orijinalden alıntı: Talk2MyHand quote:Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen /> sonuna kadar bekledim yalnız değilsin bi süpriz olcakmı diye bekledim :D Yalniz degiliz bende ne zaman bitecek diye bekledim Alıntıları Göster tam konuya sövmeye girmiştim de bekledigim gibi çıkmadı
quote:Orijinalden alıntı: yigit_34 quote:Orijinalden alıntı: iuvenis quote:Orijinalden alıntı: orain quote:Orijinalden alıntı: Talk2MyHand quote:Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen /> sonuna kadar bekledim yalnız değilsin bi süpriz olcakmı diye bekledim :D Yalniz degiliz bende ne zaman bitecek diye bekledim Sunu alinti yapmayin sayfam full bununla doluyor psikolojim bozuldu!!