Şimdi Ara

Kuyt Kuyt Kuyt oley oley oley (!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Ya arkadaş. Bakın rezaletti bugün, ben de söylüyorum bunu. Tek kelimeyle rezaletti.

Ama şunu hele öğrenin artık,
    -Luis Van Gaal
    -Rafa Benitez
    -Roy Hodgson
    -Aykut Kocaman
    -Ersun Yanal
    bu adamı devamlı yanında tuttu. Bu adamlardan daha mı iyi biliyorsunuz bazı şeyleri? O zaman harcanıyorsunuz internet başında, değerlendirin yeteneklerinizi hayatınızı kurtarırsınız.

İyi guzel dedin , hatta cok guzel bi ornek vermissin . oeki bende sunu soreyim , bienvenu de iyi bi oyuncu o zaman veya maldonadi iyi oyuncu lukunkuda iyi oyuncu sonucta onlarda futbolcuydu , onlarida bi hoca tarafindan oynatildi kocaman ve ersun yanal haric digerlerindeyken kuytun yaraticiligina ihtiyac duyulacak takimlarda oynamadi kuyt. Fenerbahceden once oynadigi takimlarda asker gerekliyidi ve kuytta tam bir askerdir o yuzden kuyt her zaman takimda yer bulmustur . bizde de holladanda ki orta saha olsun kuyta pas atamadin diye laf soylersem ne olayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kuyt:Ben bos kaleye atamiyorsam bu fenerbahcenin buyuklugunu gösterir.

• Kuyt'ı beğenmiyorsunuz he mi?
    neyse...
  • Öncelikle Kuyt bugün kötüymüş baya maçı yeni izleyebildim.Muhtemel galibiyeti getiren bazı pozisyonları harcamış.Maçı vermiş denebilir rahatlıkla.

Ancak taraftarımızın bu konuda şöyle bir yanlışı var:Bu adam son birkaç lig maçında formsuz ve kötü görüntü çiziyordu.Bugünkünden tek farkı kaçırdığı goller.Bugün gol kaçırmasa kimse konuşmayacaktı yani.

Kuytun geçen sezonda bu zamanlara denk gelen formsuz dönemi vardı sonrasında toparlamıştı,umarım yime aynı çıkışı gösterir.

Bir de 2 yıldır içinde biriktirdiklerini dışa vuran "nankörler" görüyorum ki bu çok kötü.

-Gs verimsiz adamlarını yolluyor biz bu yeteneksizi niye takımda tutuyoruz denmiş.Verimsiz dediğiniz adamın kaç golü olduğuna bakın.

-Avrupada boş kaleye atamadi eliyordu bizi denmiş.El insaf arkadaş.Senin takımının en kaliteli ismi Moussa Sow Uefa maçlarında vasatı aşamazken bu adam kaç kez takımını sırtladı.Baroni taraftarının önünde penaltiyi kaçırıp zırlarken o adam deplasmanda herkesin atmaya korktuğu penaltiyi atiyordu.

-Bu adam niye sürekli 11'de oynatılıyor denmiş.Aynen ben de onu merak ediyorum.Bunu bence kendisini 50+ maç oynatan Sir Kocaman ile 20+ maç oynatan Ersun Yanala sormak lazım.Ha bir de kendisi formsuzken ya da gerekli durumlarda kulübede alternatifini hazırlama çabası içinde olmayan yönetim,scout ekibi ve teknik heyete bu durumu sormak lazım.Bugün keşke oyundan alınsaydı ama kulübede kimse yok ki pozisyon bazında muadili olan.

-Bu adam nasıl sağ açık tekniği yok denmiş.Kuyt sağ forvettir sağ kanat değil.Ayrıca her kenar oyuncusu teknik olacak diye bir şey yok.

Sonuç olarak oyuncu eleştirmek tabi ki kötü bir şey değil ama açığını bulsam da sallasam diyenler mevcut ortamda.İnanılmaz bir Kuyt ön yargısı var.Mesela bugün benzer pozisyonları Sow kaçırsa kimse konuyu açmazdı.Sow daha sempatik geliyor.Bir de Alex'in yollanmasında parmağı var iddiasına sıkı sıkı tutunup sevmeyen bir kesim var bu ön yargıyı perçinleyen en büyük faktör belki de.

• Bütün maç hiçbirşey yapmayan/yapamayan, son maçlarda şahsilikten ölecek olan Sowa değil de girdiği pozisyonu atamayan Kuyt suçluysa eğer cidden maç falan izlemeyin. Seni bloklayacağımı düşünmezdim.
  • Bir de ekşisözlükte Kuyt'ı gayet güzel özetleyen bir entry buldum paylaşayım:

kendisinden daha fazla ne katkı beklendiğini merak ettiğim insan hayvanı.

bu adam, topu indirdikten sonra drogba gibi pas verebilecek mi sanıyorsunuz? hiç mi izlemediniz kuyt'ın pl'deki maçlarını veya stsl'deki maçlarını. kuyt'ın ne tip bir oyuncu olduğunu anlamak için youtube'a dirk kuyt goals filan yazın arkadaşlar. kendisinin topla birlikte oynama yeteneği kesinlikle yoktur. siz fm ciler nasıl diyor... 7/20 filandır herhalde. bu adama pas dağıtımı yaptıranda kabahat. aykut kocaman da aynı hatayı yapıyordu, ersun yanal da -kısmen daha az olsa da- yapıyor bu hatayı.

ancak, futbol bilgisi, bitmek bilmeyen pozitif enerjisi, çabası, yüreğiyle oynaması... ve benim kendi kanaatim; gol pozisyonlarında, defansif pozisyonlarda, arka direkte, ön direkte her zaman ama her zaman doğru yerde olmasıdır onu yıllık 2.700.000 milyon euroluk bir topçu yapan. siz sanıyor musunuz ki eğer oynamasaydı kaçırdığı %100 lük pozisyonda onun yerinde bir başkası olurdu? hayır. eğer kuyt oyunda olmasaydı, o top yavaaaş yavaş taç veya out'a çıkardı.

adamın işi "orada olmak."

her takımda olması gerekendir ki genelde her takımda da vardır bu tipte bir topçu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: Zexial

Şu adamı nasıl sevmiyorsunuz anlamıyorum abi ciddiyim anlamıyorum

Size verek mi ali

hayır demem murat abi cidden bizde oynasa hayır demiyceğim futbolculardan, zaten takım koşmuyor koşan adama ihtiyacımız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaN-

Siz varya taraftar falan değil goygoycu heriflersiniz. Futboldan falan da anladığınız yok. Bu dediklerinizi 6 yaşındaki kuzenim söylüyor. Aynı zeka düzeyindesiniz yani.
    Takımın hepsi uyurken adam 33 yaşında uğraşıyo didiniyo kaçırsa bile pozisyona giriyor. Dakika 85te defansa yardıma kadar koştu. 1 kişi de Sow'un 2 maçtır olan reziliiğinden bahsetmiyor. Kuyt'tan önce eli belinde dolaşanlara bakın. Sizin gibi taraftarı Maldonado paklar.

Belki 6 yaşındaki kuzenin bile senden zekidir, hiç böyle düşünmedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Siz varya taraftar falan değil goygoycu heriflersiniz. Futboldan falan da anladığınız yok. Bu dediklerinizi 6 yaşındaki kuzenim söylüyor. Aynı zeka düzeyindesiniz yani.
    Takımın hepsi uyurken adam 33 yaşında uğraşıyo didiniyo kaçırsa bile pozisyona giriyor. Dakika 85te defansa yardıma kadar koştu. 1 kişi de Sow'un 2 maçtır olan reziliiğinden bahsetmiyor. Kuyt'tan önce eli belinde dolaşanlara bakın. Sizin gibi taraftarı Maldonado paklar.

Belki 6 yaşındaki kuzenin bile senden zekidir, hiç böyle düşünmedin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Ya arkadaş. Bakın rezaletti bugün, ben de söylüyorum bunu. Tek kelimeyle rezaletti.

Ama şunu hele öğrenin artık,
    -Luis Van Gaal
    -Rafa Benitez
    -Roy Hodgson
    -Aykut Kocaman
    -Ersun Yanal
    bu adamı devamlı yanında tuttu. Bu adamlardan daha mı iyi biliyorsunuz bazı şeyleri? O zaman harcanıyorsunuz internet başında, değerlendirin yeteneklerinizi hayatınızı kurtarırsınız.

daum
    zico
    aragones
    aykut kocaman
    ersun yanal

fatih terim
    feldkamp
    bülent korkmaz
    skibbe
    frank
    mancini
    hagi
    gerets

bu adamlar selçuk ve sabri yi hep yanında tuttu , ondan daha mı iyi biliyorsunuz ?

Şu saçma mantığı bırakın artık . Teknik direktörü her şeyi bilen , hata yapmayan , robot gibi bir insan olarak görmeyi bırakın

• quote:

Bazı boş beyinliler de Uefa'da finale onun yüzünden gidemedik demiş.
    2. Benfica maçında herkesin dizi titrerken penaltıyı atmaya tek başına gitti. İlk Lazio maçında 1-0 gibi sakat bi skorla kazandık derken takipçiliğiyle 2-0 yaparak sizi koltuklarınızdan yine bu adam zıplattı. Ama siz öyle nankör insanlarsınız ki adamın 2 yanlışında 10 doğrusunu götürüyorsunuz.

yazdığına göre 2 doğruyu 10 yanlış götürmüş. karambol topçusundan başka bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

Bir insan hiç mi yedek kalmaz arkadaş.Ne özelliği var bu adamın da her maç 90 dk sahada.Bugün Kuytın 90 dk sahada kalması futbola ihanettir.

Haklısın takımda onun yerine oynayacak adam çok olduğu için yedekte niye değişiklik yapmadı anlamadım.

Adam var sanki klübede kim giricek Mehmet Topuz mu ?
  • Selam.
  • Aleyküm selam. 2.5 aydır bunu mu bekliyordun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Kuyt candır hem saha içinde varını yoğunu verir hemde saha dışında tam bir profesyoneldir böyle oyuncular takımda nimettir nimet

Yazar burda ne güzel de yazmış

• benfica macinda kuyta bahane bulmayin.
    kuytun yuzunden degil ortasahamizin sakat ve cezali olmasindan dolayi selcuk ve salihe mahkum kalarak elendik. forvette de webonun yoklugu omacta bitirdi bizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Aleyküm selam. 2.5 aydır bunu mu bekliyordun?

Yoo, iki hafta önce uplayacaktım ama unutmuştum. Uplamamın seninle bir ilgisi yok kanka yanlış anlama
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.