Şu adamın kesik yememesine deli oluyorum koşmaktan başka bir şey yapmayan yetenek yoksunu herif.
quote:
Orijinalden alıntı: Shepherd.
Şu adamın kesik yememesine deli oluyorum koşmaktan başka bir şey yapmayan yetenek yoksunu herif.
Kuyt attı sandım, malum 2 dakika geriden izliyoruz
Hep diyorum, balon diye kimse inanmiyor
Daha bir kere övmedim bu adami. Boş konuşma
Bombos kacirmalari bi tarafa oyunu da berbat kac mactir
quote:
Orijinalden alıntı: Shepherd.
Kazma iki kere boş kaleye atamamıştı Avrupadan eleniyorduk geçen sene, ne bekliyorsunuz ki?
quote:
Orijinalden alıntı: bianconera
Bombos kacirmalari bi tarafa oyunu da berbat kac mactir
Adamın 1.5 senedir takımı ipten alan çok önemli birsürü golü var.Daha ne yapacak anlamıyorum.Tamam topla yetenekli bi adam değil kötü oynadığı maçlarda var ama bu kadar acımasızca eleştirilecek bi adam değil
Bu macin kaybedilmesinin sebebi kuyttir. Bundan sonra bu adami savunmayin.
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
Rahat 3 atacağımız maçı katletti adam ya, rezalet.
quote:
Orijinalden alıntı: Anıl Yılmaz
Adamın 1.5 senedir takımı ipten alan çok önemli birsürü golü var.Daha ne yapacak anlamıyorum.Tamam topla yetenekli bi adam değil kötü oynadığı maçlarda var ama bu kadar acımasızca eleştirilecek bi adam değil
ne Türkiye kupasındaki gollermi
quote:
Ya abi tamam duracell bilmem ne diyoruzda adam kazma ya ulan kale 1 metre önünde topu ıskalıyor eliyle gölü atıyor, Caner 100% lük ortasında rahat pozisyonda kafayı nereye atıyor şu maçı koparabilirdik yazık oldu..
quote:
Orijinalden alıntı: melkor23
Alıntıları Göster
senenin başından beri çok söyledim boy boy eksi verdiler kuyt dünyanın en düz adamıdır yaratıcı değildir top ezer sadece ceza sahası içinde iş yapabilen bir adamdır.
adama 2 hafta once kral diyodun falan derseniz forumda tanıdığım herkese sorabilirsiniz kuyta olan tutumumu
quote:
Orijinalden alıntı: R.Romanoviç
quote:
Alıntıları Göster
Şu adamı nasıl sevmiyorsunuz anlamıyorum abi ciddiyim anlamıyorum
quote:
Bir insan hiç mi yedek kalmaz arkadaş.Ne özelliği var bu adamın da her maç 90 dk sahada.Bugün Kuytın 90 dk sahada kalması futbola ihanettir.
quote:
Orijinalden alıntı: Jakoß
quote:
Tuttuğun takımı nasıl takip ettiğin belli hocam bir şey demiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: melkor23
Rahat 1 atamayacağın maçları da kazandırdı.
Ya abi bu takımda Sow kesiliyo,Emenike kesiliyo,Meireles kesiliyo şu kazma kesilmiyo.Yemin ederim o kadar şey söylemek geliyo ki içimden...Ban yiyeceğim,sakinim.