arkdaşlar benim bi kuyumcu dükkanım var...ben buraya bütün hesaplarımı kontrol edebilceğim bi program arıyorum ve günlük kAsamaı tutmak istiyorum....mşterilere olan borumu ve onalrın bana olan borcunu kontrol etmesini de istriorum....buunlar önemli değil bana mutlka günlük kasa mı tutacak(kasam ne kadar para girdiğni hsaplayabileceğim ne kadar hurda girdiğini hesaplayabilceğim bi program olsun....bilirsinzi nerde çokluk orda mokluk....)
www.Mlyazilim.com
bu siteye gir ne istiyorsan bulursun
tıklıom olmuoyor bende ib hata mı var acaba :P
Hayır bende Bakdım sitede sorun var heralde 2 dk bekle ben sana uygun programı bulucam
Bende 5 seene Kuyumcuda Calısdım ve has ve milliem ayarlarını bilirim 585 912 gibi yani az bekle sana yardımcı olucam
baba sen kuyumcuda çalışmısın şimdi bu günlük kasayı tutacak kaç kilo bilzik ne kadar para var onları tuacak bişey demii ilgilendiğin için sol saygılar
Valla Programı incelemedim dedin kuyumcu programı buldum verdim nasıl bir program onu ben bilemem ama sanırım kuyumcu programı dediklerine göre aldınız hurdaların gramını isciligini veya karrını hesaplar heralde bosuna kuyumcu programı dye koca siteye koymazlardı sen programı incele program isine yarayacaktır yaramazsa baska bitane buluruz sana
saol baba yaw..ben deneme yapim...
Sende Saol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme