Şimdi Ara

kuyumcu programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar benim bi kuyumcu dükkanım var...ben buraya bütün hesaplarımı kontrol edebilceğim bi program arıyorum ve günlük kAsamaı tutmak istiyorum....mşterilere olan borumu ve onalrın bana olan borcunu kontrol etmesini de istriorum....buunlar önemli değil bana mutlka günlük kasa mı tutacak(kasam ne kadar para girdiğni hsaplayabileceğim ne kadar hurda girdiğini hesaplayabilceğim bi program olsun....bilirsinzi nerde çokluk orda mokluk....)

• www.Mlyazilim.com

bu siteye gir ne istiyorsan bulursun
  • tıklıom olmuoyor bende ib hata mı var acaba :P
  • Hayır bende Bakdım sitede sorun var heralde 2 dk bekle ben sana uygun programı bulucam

Bende 5 seene Kuyumcuda Calısdım ve has ve milliem ayarlarını bilirim 585 912 gibi yani az bekle sana yardımcı olucam
  • Buldum kardes buradan indirebilirsin

http://www.inndir.com/program.php?id=11166
  • baba çok saol...
  • Sende Saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cafe Restoran Adisyon Programı
    5 yıl önce açıldı
    Portföy takip programları
    geçen yıl açıldı
    Hangi CAD programı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • baba sen kuyumcuda çalışmısın şimdi bu günlük kasayı tutacak kaç kilo bilzik ne kadar para var onları tuacak bişey demii ilgilendiğin için sol
    saygılar
  • Valla Programı incelemedim dedin kuyumcu programı buldum verdim nasıl bir program onu ben bilemem ama sanırım kuyumcu programı dediklerine göre aldınız hurdaların gramını isciligini veya karrını hesaplar heralde bosuna kuyumcu programı dye koca siteye koymazlardı sen programı incele program isine yarayacaktır yaramazsa baska bitane buluruz sana
  • saol baba yaw..ben deneme yapim...
  • Sende Saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.