Şimdi Ara

Kuzey Avrupa (Norveç, İsveç, Danimarka) Film Önerileri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
8
Favori
3.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Den brysomme mannen
    Püha Tõnu kiusamine
    Kongen av Bastøy
    Turist (2014)
    Blind (2014)
    Reprise
    Nói albínói
    Klass
    Körkarlen

Yönetmen olarak:
    Roy Andersson
    Aki Kaurismäki
    Bent Hamer
    Susanne Bier
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaG

Persona
    The Virgin Spring
    Hour of the Wolf
    The Wild Strawberries, Ingmar Bergman'ın sevdiğim filmlerinden bazıları.

Bunun dışında Let the Right One In güzel filmdir, The Girl With the Dragon Tattoo (2009 tarihli İsveççe olan) güzeldir.
    The Hunt da bayağı güzel bir filmdir. İzlemediysen tavsiye ederim, Danimarka yapımı, başrolü de Mads Mikkelsen hani .

The Hunt harika bir filmdi tavsiyenizle izledim herkese de tavsiye ederim kesinlikle izlenmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ivo -- 17 Nisan 2017; 3:29:21 >
  • A Man Called Ove
  • Virgin Mountain birde Trapped adlı diziyi tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Favoriye almaya çalıştım ama tuhaf bir sey oldu o yüzden boş mesaj atıyorum kusura bakmayin gerçi Jagten derimde bunu da bilmeyen yoktur herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Drake Ramoray

Ondskan :http://www.imdb.com/title/tt0338309/
    Sorunlu bir öğrenci kavga yüzünden okuldan atılıyor ve başka bir şehirdeki yatılı okula gönderiliyor. Bu okulda son sınıf öğrencileri, diğer sınıflara neredeyse her istediklerini yaptırıyorlar. Firavunculuk oynuyorlar yani. Tabi bizim eleman asi ruhlu olduğu için bu yatılı okulda da sıkıntılar başlıyor.
    Bana biraz If....(1968) filmini hatırlatıyor bu film(İzlediyseniz bir fikriniz olması açısından yazdım). Ve film cidden sarıyor.

Çok iyi bu da teşekkürler.

• Geçmişten günümüze filmlerin profesyonel bir dille yorumlandığı, film müziklerinin,oyuncu kadrosunun, teknik ekip gibi detayların yer aldığı, geçmişten günümüze oscar filmleri ve adaylarının incelendiği güzel bir site...
    http://filmokuyucu.net/
  • mükemmel öneriler var listeye ekledim
  • The Green Butchers - aşırı uykuluyken izlemiştim çok hoşuma gitmişti, o kafayla ilginç gelmişti film.Ayrıca ilginç bir havası var.Denimarka yapımı olunca göze tanıdık gelmiyor tabi.İlgini çekerse izle derim .
  • Kuzey Avrupa sinemasını beğeniyorum ancak filmleri (özellikle eskileri) bulmak çok zor. Bunun için bir site (torrent) önerebilecek olan var mı?
  • Kesin önerilmiştir ama ilk aklıma gelenler The Hunt Hodejegerne Ondskan Klass .
  • Kafa Avcıları ve Jagten izlediğim ve çok beğendiğim 2 film, konu dikkatimi çekti önerilere bakıcam. Kafa Avcıları harbiden efsane bi filmdir bu arada izlemeyen varsa mutlaka izlesin.

• KLASS iyidir iyi. Klasmanına girer diye düşündüm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.