Şimdi Ara

Kuzey Güney (2011) | Kanal D (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.743
Cevap
43
Favori
298.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HD olarak indirebilecegim bir yer var mi acaba ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

"Kıvanç ve yengeleri" kaldığı yerden devam ediyor...

Bu adam 30 sene sonra en az Çoşkun kadar meşhur olacak, ama yenge konusunda....

Sen diziyi anlamamışsın !
  • Kanal D'nin sitesinde bu akşam 23:00'da tekrarı var diye gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 8 Eylül 2011; 22:23:01 >
  • şu adamdaki tip bede olsa yemin ediyorum yazarsam ban yerim oyuncu falan değil bu tipten kurtarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

"Kıvanç ve yengeleri" kaldığı yerden devam ediyor...

Bu adam 30 sene sonra en az Çoşkun kadar meşhur olacak, ama yenge konusunda....

Sen diziyi anlamamışsın !

başladı dizi yeni hapisten çıkıyor ne yengesi filmi izle öyle yorum yap anlamamış arkadaş diziyi aynen katılıyorum ama yıllartın birikimini nasıl harcıyacak ilerleyen bölümlerde acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

şu adamdaki tip bede olsa yemin ediyorum yazarsam ban yerim oyuncu falan değil bu tipten kurtarıyor

oha artık adam daha napsın bir behlül rolüne bak bir kuzey'e. behlül bildiğin muhallebi çocuğuydu burda adam psikopatı oynuyor. gayet de başarılı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unal83

quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

Ezel mi Türk tarihinin en iyi dizisi?

şu ezelcileri bende anlamıyorum. En iyi Türk dizisi Behzat Ç. dir

Türk tarihinin en iyi dizisi, yayınlandığı saatlerde sokakları boşaltan Kurtlar Vadisi'dir.

Pusu demiyorum.

bir diziyi çok kişi izliyor diye o dizi iyi mi oluyor ? Kurtlar Vadisi' nde oyunculuk namına ne gördün bugüne kadar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

1.bölüm izledim bende beğendim, ancak dikkatimten kaçan birşeyi iki günde bir gittiğim komşu fırın çalışanı söyledi;

yine yengesine göz dikti ve kesin götürür!

hiç dikkatimi çekmedi ama teori çok doğruydu.

aynen ben de gene mi yengeye yan bakıyo dedim de sonradan anlaşıldı ki iki kardeşin de gözü varmış güney önce davranmış ondan yenge olmuş kız. kuzey önce gitsemiş onla olcakmış ki gördümüz gibi kız kuzeye de pas veriyo hala
  • İlk bölüm itibari ile konunun işleyişini çok iyi kotarmışlar. Bir saniye bile sıkmadan içine çekerek izletti kendini. Bir Ezel değil ama ondan esinlenerek ilerleme var. Toygar Işıklı gene döktürmüş. Müziklerin gene dizinin başarısında büyük payı var. Flashbackler ile konunun anlatımı güzel bir hava katmış. İyi işlenirse dizi izlenir ama bozmaya da çok müsait bir konu. Bade herhalde Ezel'den masaretiye çok alışmış bırakamadı. Diziyi izleten adam Kıvanç şu an için. İmajıyla, rolüyle şimdilik iyi sinyal verdi. Bakalım yenilikçi devam edebilecek mi dizi? Ayrıca gene ilk bölüm falan dinlemedi golünüde attı. Boş geçmedi kerata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 9 Eylül 2011; 0:18:44 >

• Behzat Ç. ve Kuzey Güney iyi iyi
  • Güzel bir dizi hiç sıkılmadan izledim gerçekten.

Ayriyetten şu en iyi türk dizisi tartışmasını brakın sanki bir sürü güzel dizi varmış gibi yazışmanız bile yersiniz 3-5 tane anca güzel dizimiz var sanırım buda onlardan biri olacak gibi.
  • Güzelmiş.
  • Başta bir sahne vardı kuzey güney ve sevgili mezunıyette resım cektırmeye calısıyorlardı kuzeyın orda kı recep ıvedık tarzi hareketleri aacayip komığime gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDrum

Başta bir sahne vardı kuzey güney ve sevgili mezunıyette resım cektırmeye calısıyorlardı kuzeyın orda kı recep ıvedık tarzi hareketleri aacayip komığime gitti.

Aynen orası süperdi. Hele Güney'e araba silerken Abimmm! diye uzatması da on numaraydı.
    Kuzey karakterinin hayatı kaymış resmen. Nereden nereye gelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

şu adamdaki tip bede olsa yemin ediyorum yazarsam ban yerim oyuncu falan değil bu tipten kurtarıyor

oha artık adam daha napsın bir behlül rolüne bak bir kuzey'e. behlül bildiğin muhallebi çocuğuydu burda adam psikopatı oynuyor. gayet de başarılı bence.

ezeldede pisikopatı oynadı sekiz karakteriyle 3 bölüm sonra kendine sıktı filmden atıldı kenan imirzalıoğlu ile aynbı filmde nasıl fark olduğu belli oluyor anca filmlerde bir kaç motor la beraber olur başka turlu de izletemez kendini bu adam anca zorno sektöründe iş yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 9 Eylül 2011; 14:00:17 >

• quote:

quote:

quote:

ezeldede pisikopatı oynadı sekiz karakteriyle 3 bölüm sonra kendine sıktı filmden atıldı kenan imirzalıoğlu ile aynbı filmde nasıl fark olduğu belli oluyor anca filmlerde bir kaç motor la beraber olur başka turlu de izletemez kendini bu adam anca zorno sektöründe iş yapar

Adam diziden atılmadı zaten diziye girerken kaç bölüm oynayacağını söylemişlerdi.

• quote:

quote:

quote:

Son zamanlarda gordugum en komik yorumlardan biri.

Kardes dizilerin gercek olmadigini ordaki oyuncularin senaryoda ne yaziyorsa onu oynadigini biliyorsun degil mi? Sekiz karakteri diziye sadece 8 bolum icin geldi ve sonra cikti. Yani diziden atildigi falan yok. Nasil bir hayal gucu varmis sende ya.

• Mankenden oyuncu oluyormuş demek, adam flashbacklerde şaklaban neşeli, günümüz rollerinde ise ciddi, psikopat, yıpranmış. Aradaki farkı bile çok güzel ortaya koyuyor. Bir numara oyuncu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

quote:

quote:

quote:

Son zamanlarda gordugum en komik yorumlardan biri.

Kardes dizilerin gercek olmadigini ordaki oyuncularin senaryoda ne yaziyorsa onu oynadigini biliyorsun degil mi? Sekiz karakteri diziye sadece 8 bolum icin geldi ve sonra cikti. Yani diziden atildigi falan yok. Nasil bir hayal gucu varmis sende ya.

ezelin en az izlenen bölümleriydi

• Trde gelmiş geçmiş en iyi dizi kesinlikle Ezel dir..Ezel her yönüyle on numara diziydi..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.