Şimdi Ara

Kuzey Irak Telefon Fiyatları GÜNCEL (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.694
Cevap
64
Favori
856.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orko06

Merhabalar, hocam Irakta güncel iphone ve samsung fiyatları nedir acaba? yakın zamanda almayı düşünüyorum. yeni model den sonra fiyatlarında düşme oludumu?

Önceki sayfada yazdım fiyatları.

I phone 8 ve I phone X İN lansmanı yapıldıktan sonra fiyatlara tekrar baktım hiçbir değişim yok şu anda.Asıl fiyatlama kararını DUBAI distrübütörü belirliyormuş.Zaten Türkiye'de de sadece en pahalı yerlerde mesela Iphone'nun kendi sitesinde ve Media Markt'da 100 dolar kadar düşme oldu.Piyasa oratalamasına göre düşük fiyatlı yerlerde hiçbir fiyat değişimi yaşanmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pecer2001tr -- 23 Eylül 2017; 4:10:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionel1

yeni iphone lar piyasaya çıkınca eskilerinde fiyat düşmeye başlayacaktır.

Şu anda öyle bir fiyat düşüşü yok.
    Tarih 23.09.2017
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamucera

LG G6 fiyatını merak ediyorum

Bir de p10 128 gb yazılmış sanırım yanlış 64 gb olması lazım

600 dolar civarı diye hatırlıyorum.Her yerde yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamucera

herkes yazmış,

Arkadaşlar İPHONE GARANTİ OLAYINI yazayım

2 defa erbile gittim, 2 tane iphone 7 plus aldım geldim.

bir tanesi facetime olmayan modeldi öyle almışız, diğeri normal facetime olan model.

İphone seri numarasını girdim ve apple 1 yıl boyunca Türkiye garantilidir diye gösterdi. Temmuz 2018 yılına kadar garantisi var cihazın.

Bir dönem garanti geçmiyordu evet ama şu an geçerli. son olarak ağustos 15 te telefon getirip baktım ve garantisi 2018 e kadar geçerli.

Ek olarak; AVM fiyatları piyasadan 20-30 dolar daha pahalıdır. Pazartesi 740 dolar olan telefonu salı günü 730 dolara aldım. telefonlar günlük olarak değişiyor.

Telefonun arkasındaki Part No. da LL/A olan model alsaydınız face time yüklü modeli almış olurdunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: pecer2001tr

quote:

Orijinalden alıntı: ozelllll

Erbilde yaşıyorsun dikkat et referandum dolayı karışacak orası.

Rica etsem macbook pro fiyatları görürseniz paylaşımınız?

Teşekkürler

Hocam Fiyatları daha bugün aldım. Bilgisayar ile hazırlanan fiyatlar toptan fiyatıymış. Her cihaza 20-30 dolar arası eklenecek şekilde düşünün dedi.

Kuzey Irak Telefon Fiyatları GÜNCEL Kuzey Irak Telefon Fiyatları GÜNCEL

NOT:

Arkadaşlar yeni bir bilgi edindim buradaki bilgisayarların hiçbirisinde garanti olayı yok.Kapalı Macbook alsanız bile durum aynı.3 tane esnaf ile sohbet ettim sohbet derinleşince herkes aynı şeyi söyledi garanti falan yok ona göre hesabını yap diye...Ayrıca çok daha uygun fiyatlara Sultan Muzaffer caddesindeki sokakta 2.el satan ve telefoncular caddesindeki pazarda 2. el satan yerler var.Bu da aklınızda bir seçenek olarak bulunsun.2. el macbook airlerin fiyatı 450 dolar civarında.

Arkadaşlar NOT bölümünü yeni güncelledim bilginize...

• Samsung galaxy not 8 ve galaxy s8 pulus hakkında bir bilgisi olan varmı orda arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pecer2001tr P kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam teşekkür ederim.

• pecer2001tr P kullanıcısına yanıt
    Bu cihazlar garantili

Her zaman aldığımız dükkan

Bize biraz daha da indirim yapıyor

Ben aldım hatta ve tr garantisi var

• k.ırak ta ip 8 in piyasaya çıkması yakındır. önceki modeller 50-100 $ düşer.
  • Merhaba beyler,

şöyle bir dükkan var gaziantepte ve ürünleri böyle satıyor. 16gb model ayrıca kayıt bize ait ve ürünün kutusunu vermiyor sadece şarj aleti kulaklık ve telefon bu telefonda durum nedir yani sizce alınır mı ? Telefonlar çalıntı falan değil 8 yıllık dükkan biliyorum ama ne gibi farkları oluyor almalı mıyım ? veya getiripte satan arkadaş varsa daha uyguna ondan alayım

• iPhone 7+ 128 GB

2.999 TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesimist27

Merhaba beyler,

şöyle bir dükkan var gaziantepte ve ürünleri böyle satıyor. 16gb model ayrıca kayıt bize ait ve ürünün kutusunu vermiyor sadece şarj aleti kulaklık ve telefon bu telefonda durum nedir yani sizce alınır mı ? Telefonlar çalıntı falan değil 8 yıllık dükkan biliyorum ama ne gibi farkları oluyor almalı mıyım ? veya getiripte satan arkadaş varsa daha uyguna ondan alayım

Jelatinin üstünde baloncuklar var. Demek ki jelatin daha önce kaldırılmış. Satıcıdan seri no veya imei no isteyip de garantili mi değil mi diye baktırabilirsiniz. Verirse, vermiş olduğu için bile alışveriş yapılır. Ha, vermezse, yok çekerse, düşünmeden uzaklaşın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• TITAN kullanıcısına yanıt
    nerede ırakta mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batmanlı Betmen

nerede ırakta mı ?

Erbil
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    tl değilde dolar üstünden fiyatları yazar mısınız

ip7 32 gb
    ip7 128 gb
    ip7+ 32 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batmanlı Betmen -- 1 Ekim 2017; 11:32:1 >
  • quote:

ip7 32 gb
    ip7 128 gb
    ip7+ 32 gb

dolar cinsinden bilmiyorum ama o aralıkta olur sanırım bizim yakın arkadas erbilde is yapiyor zengin her gelisinde 10 15 tane getiriyor

iphone 7 veya 32 gb getirmiyor sadece iphone 7 plus 128gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 2 Ekim 2017; 15:2:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

quote:

ip7 32 gb
    ip7 128 gb
    ip7+ 32 gb

dolar cinsinden bilmiyorum ama o aralıkta olur sanırım bizim yakın arkadas erbilde is yapiyor zengin her gelisinde 10 15 tane getiriyor

Hocam 15 tane nasıl getiriyor ? Arama olmuyor mu? Benim bildiğim en fazla 2 tane getirtebiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zazian_12

quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

quote:

ip7 32 gb
    ip7 128 gb
    ip7+ 32 gb

Hocam 15 tane nasıl getiriyor ? Arama olmuyor mu? Benim bildiğim en fazla 2 tane getirtebiliyoruz.

Hocam sürekli git gel yapıyor nasıl yaptığını sormadım o da ankatmadı büyük ihtimal kendince yöntemi vardır

• Arkadaşlar elimde pasaport kayıtlı uluslararası garantili I phone 7 plus 128 GB siyah model telefon var.

İnternette de ilan verdim.Forumdaki arkadaşlar almak isterse indirim yapacağım.

İlanım şu şekilde....

iPhone 7 Plus 128gb
    Black/Parlak Siyah

APPLE Uluslarası Garantili (Türkiye dâhil), yurtdışı faturalı, pasaporta kayıtlı(e-devlet üzerinden imei sorgusu yapılabilir)-size sadece sim kartınızı takıp cihazı kullanmak kalıyor, facetime yüklü (birçok ithal cihazda bu program bulunmamaktadır) ve Türkiye uyumlu (A1784) modeldir.

Cihaz jailbreak programına uyumludur.Telefonu bu şekilde çok daha efektif bir şekilde kullanabilirsiniz.

Cihaz 128 GB kapasitelidir.Lütfen 32 GB olan modellerle karıştırmayınız.Zaten birçok uygulama yüklendiğinde ve yeni iOS 11/11.0.1 ve 11.0.2 güncellemeleri yapıldığında telefonun yaklaşık 35 GB lık bölümü dolmaktadır.Ücretsiz icloud kapasitesi de 5 GB olduğundan 32 GB modeller günlük ihtiyaçlara cevap verememektedir. 128 GB kapasiteli model seçmek özgürlük açısından çok daha akıllıca bir seçim olacaktır.

Yeni tanıtımı yapılan iphone 8 ve 8 plus modelleri özellik açısından iphone 7 plus modeline göre çok üstün olan cihazlar değildir.Apple'nin resmi sitesinde karşılaştırma yapılarak ve youtube'de karşılaştırma videolarından telefonlar arasında büyük farklılıklar olmadığı görülecektir. Yeni lansman ile tanıtılan Apple AR özelliği de yazılım güncellemesi ile birlikte iphone 6S ve üzeri cihazlarda kullanılabilmektedir.Yani iphone 7 plus modeli ile bunlardan da mahrum kalınmayacaktır.
    iphone 8 Plus 5000-5500 TL arasında bir fiyatla Türkiye'de satışa çıkacak olmasından dolayı; daha ekonomik olan iphone 7 plus modeli çok daha mantıklı bir seçim olarak görünmektedir.
    iphone X bugüne kadar tanıtılmış modellerden en üstün özelliklere sahip bir cihaz olmakla birlikte Türkiye'de yaklaşık 6500 TL'lik bir fiyat ile satışa sunulacak olması, birçok uzman tarafından cepleri yakacak bir fiyat olarak nitelendirilmektedir.
    Lütfen diğer modelleri Fiyat/Performans kriterlerine göre iyice araştırmadan telefon seçiminizi yapmayınız.

Telefon ile birlikte 60 TL bedelindeki plastik koruma kılıfı, ön cam koruyucu ve şarj adaptör girişi dönüştürücüsü hediye edilecektir.

Ürün kapalı kutulu fabrikasyon ambalajındadır. Swap veya refurbished cihazlarla lütfen karıştırmayın.Kutuyu sıfır olarak ilk açan siz olacaksınız.

Kutu fabrika çıkış olduğundan, sıfır kutu açıldığında 2.el statüsüne düşmektedir.Ürün kutusu açılmadığı takdirde istenilir ise iade işlemi koşulsuz bir şekilde yapılabilir.
    Ankara içinde elden de teslim yapılabilir. (Elden teslimde indirim yapılacaktır.)

• Arkadaşlar kerkükten bir tanıdığa s8 getirticem.Telefonun açılmama veya çakma olma gibi bir durumu olurmu? Bu arada telefon mağazadan alınacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.