Şimdi Ara

kuzey köprüsü sogutma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abit aı7 anakartımın kuzey köprüsü sogutucu iyice ses yapmaya başladı sizce fansız bi sogutucu taksam çokmu ısnır bide hangi sogutucuyu almalıyım fansız olarak bi fikri olan olan varmı

• ben eski athlon fanını ikiye böldüm ve bir parçasını vidaladım canavar gibi oldu , eski 486 soğutucusu falan bulup öyle bişey yapabilirsin,arasına da macun sürersin misgibi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azimkar

ben eski athlon fanını ikiye böldüm ve bir parçasını vidaladım canavar gibi oldu , eski 486 soğutucusu falan bulup öyle bişey yapabilirsin,arasına da macun sürersin misgibi olur
    zalmanın kuzey köprüsü pasif soğutucusu var. iri kıyım bir şey. baya iyi soğutuyormuş ondan alabilirsin. ayrıca abit'e bu kadar boktan fanları anakartlarında kullandığı için. hiç fan kullanmasa da olurmuş. sırf şekil olsun diye koymuşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaiNStreaM

zalmanın kuzey köprüsü pasif soğutucusu var. iri kıyım bir şey. baya iyi soğutuyormuş ondan alabilirsin. ayrıca abit'e bu kadar boktan fanları anakartlarında kullandığı için. hiç fan kullanmasa da olurmuş. sırf şekil olsun diye koymuşlar

Alıntıları Göster
    hocam abit aı7 ye uyan bitane bulamadım dedigin zalman modeli benimkine uymuyor ne yapcam kaldım ortada başka bildigin bi model varmı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: alibiyology

hocam abit aı7 ye uyan bitane bulamadım dedigin zalman modeli benimkine uymuyor ne yapcam kaldım ortada başka bildigin bi model varmı acaba

Alıntıları Göster
    firebal da revoltec vardı galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalefendi

firebal da revoltec vardı galiba

Alıntıları Göster
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RS016
    bu ürüne bakabilirsin sanırım çözüm olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Hermann Göring

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RS016
    bu ürüne bakabilirsin sanırım çözüm olabilir

Alıntıları Göster
    kardeş sakın bi yanlış yapıpta o revolteci alma.. ben aldım çok büyük salaklık yaptım. onu alacağına sinkin fanını çıkar öyle kullan anı hesap. revoltec i takıyosun ve cayır cayır yanıyo. ne diye boyle bir ürün çıkarmışlar anlamıyorum. çok az ısınan zaten fansız olan kuzey köprüleri için yapmış olabilirler bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjv16

kardeş sakın bi yanlış yapıpta o revolteci alma.. ben aldım çok büyük salaklık yaptım. onu alacağına sinkin fanını çıkar öyle kullan anı hesap. revoltec i takıyosun ve cayır cayır yanıyo. ne diye boyle bir ürün çıkarmışlar anlamıyorum. çok az ısınan zaten fansız olan kuzey köprüleri için yapmış olabilirler bak

Alıntıları Göster
    El yapımı bi hs+fan filan da takabilirisin.Her hazır alet uymayabilir AI7'nin NB soğutucusu yaylı bir sistemle tutunuyordu.Orj soğutucu bence de 5 para etmez,büyükçe bir hs taksanız da olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

El yapımı bi hs+fan filan da takabilirisin.Her hazır alet uymayabilir AI7'nin NB soğutucusu yaylı bir sistemle tutunuyordu.Orj soğutucu bence de 5 para etmez,büyükçe bir hs taksanız da olur.

Alıntıları Göster
    bende ZALMAN NB soğutucusu var pasif kocaman bişey.. mavi renk alüminyum, her boarda uyabilen bağlantı bacakları var
    PM atarsan konuşuruz, boşta duruyo satmayı düşünüyodum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Arthur -- 6 Aralık 2005, 23:09:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: King_Arthur

bende ZALMAN NB soğutucusu var pasif kocaman bişey.. mavi renk alüminyum, her boarda uyabilen bağlantı bacakları var

Alıntıları Göster
    ben de msi k8n diamond var kuzey köprü fanı tren gibiydi ben de revoltec pasif soğutma aldım, fanla 42 derece civarıydı pasif soğutmada 41-42 civarı tuttu, 1000 rpm de çalıştırdığım zmf1 ile destekledim 30 dereceye kadar düştü misleer gibi..ama kasanız teneke casecom codegen gibi kutu kola malzemesi ile yapıldıysa her türlü pasif soğutucuyu unutun.havayla beslenmediği sürece her tür pasif soğutma osuruktan teyyare misali bir işe yaramaz. havayla soğutma desteği sağlamadan pasif soğutmadan birşeyler beklemekte oldukça saçma zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: NuriAlcho

ben de msi k8n diamond var kuzey köprü fanı tren gibiydi ben de revoltec pasif soğutma aldım, fanla 42 derece civarıydı pasif soğutmada 41-42 civarı tuttu, 1000 rpm de çalıştırdığım zmf1 ile destekledim 30 dereceye kadar düştü misleer gibi..ama kasanız teneke casecom codegen gibi kutu kola malzemesi ile yapıldıysa her türlü pasif soğutucuyu unutun.havayla beslenmediği sürece her tür pasif soğutma osuruktan teyyare misali bir işe yaramaz. havayla soğutma desteği sağlamadan pasif soğutmadan birşeyler beklemekte oldukça saçma zaten...

Alıntıları Göster
    Bende de Revoltecin bu kırmızı versiyonundan var. Görsel olarak çok güzel ama soğutma performansı hiç iyi değil. El değmeyecek kadar ısınabiliyor. Ben eskisini geri takıp Revolteci süs gibi güney köprüsüne takmayı planlıyorum.

Birde şöyle kocaman bir coolermaster var. ayın 10'unda gelecekmiş ama fiyatı CPU HSFleri kadar boyutu da öyle , kadar ısı boruları ve ortasında ışıklı 4cm fanı falan var

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

satma onu ya iyidir o bende satıcaktım epox'un kuzey köprüsü fitil edince taktım onu.. valla ses kesildi.. sıcaklıkta daha iyi değerlerde orjinal fan+heatsink'e göre..

• quote:

Orijinalden alıntı: kengurum

quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

satma onu ya iyidir o bende satıcaktım epox'un kuzey köprüsü fitil edince taktım onu.. valla ses kesildi.. sıcaklıkta daha iyi değerlerde orjinal fan+heatsink'e göre..

Alıntıları Göster
    fena değil de aylardır işimi görmüyo orda kenarda duruyo..

• quote:

fena değil de aylardır işimi görmüyo orda kenarda duruyo..

Alıntıları Göster
    zalman benim anakarta uyarsa bende onu düşünmüştüm ama kesinlikle fansız alıcam şimdilik ısı 39 derece asbit ne aşagı ne yukarı bu degerler iyimi sizce kuzey köprüsü çok ısınırsa ne olur normali ne olmalıdır sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibiyology

zalman benim anakarta uyarsa bende onu düşünmüştüm ama kesinlikle fansız alıcam şimdilik ısı 39 derece asbit ne aşagı ne yukarı bu degerler iyimi sizce kuzey köprüsü çok ısınırsa ne olur normali ne olmalıdır sizce

Alıntıları Göster
    pm attım
  • quote:

pm attım

Alıntıları Göster
    adam satıcak takmış kafaya

bence al kaçırma.. fan yok ama iyi soğutur..

• quote:

Orijinalden alıntı: kengurum

adam satıcak takmış kafaya

bence al kaçırma.. fan yok ama iyi soğutur..

Alıntıları Göster
    ya çok ikginç revoltec sink zaten epoxun kendi sinki kadar hatta epox un sinki daha yayvan olduğu için yüzey alanı büyük haliyle ısıyı daha da kolay atar. ben software lere güvenmiyorum onların ölçtüğü sıcaklığa bakmıyorum elimle baktığımda revoltec sink yanıyomu cayır cayır yanıyo. ayrıca fanla da destekledim gene aynı tabiiki nasıl atacak o kadar ısıyı küçücük boyuyla. alıp kullanıp memnun kalan arkadaşlara şaştım. bence onlar elleriyle bi baksınlar yoksa mefta olabilir chipsetleri

• quote:

ya çok ikginç revoltec sink zaten epoxun kendi sinki kadar hatta epox un sinki daha yayvan olduğu için yüzey alanı büyük haliyle ısıyı daha da kolay atar. ben software lere güvenmiyorum onların ölçtüğü sıcaklığa bakmıyorum elimle baktığımda revoltec sink yanıyomu cayır cayır yanıyo. ayrıca fanla da destekledim gene aynı tabiiki nasıl atacak o kadar ısıyı küçücük boyuyla. alıp kullanıp memnun kalan arkadaşlara şaştım. bence onlar elleriyle bi baksınlar yoksa mefta olabilir chipsetleri

Alıntıları Göster
    revoltec performanslı bir soğutma sağlamıyor ama sistemi tehlikeye attığını söylemek de yanlış bence. Bu yaz hiç sorun yaşamadım ben. Ama tabi performanstan ziyade gözlere hitap ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: PohPohPerisi

revoltec performanslı bir soğutma sağlamıyor ama sistemi tehlikeye attığını söylemek de yanlış bence. Bu yaz hiç sorun yaşamadım ben. Ama tabi performanstan ziyade gözlere hitap ediyor

Alıntıları Göster
    benimki nforce4 chipset yani en çok ısınanı bu yuzden sorunum daha büyük tabi
  • quote:

benimki nforce4 chipset yani en çok ısınanı bu yuzden sorunum daha büyük tabi

Alıntıları Göster
    zalmanlar iyidir die biliyorum zalmanı önerebilirim ayrıca bi arkadaşımız da satıor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.