Şimdi Ara

KUZEY KORE'de Koronavirüs'e Mükemmel Çözüm (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
17.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AjanPoğaça kullanıcısına yanıt
    Oltaya düşme, internette kadın yoktur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-40A4789BC

Oltaya düşme, internette kadın yoktur.
    Aynen hocam internette kadın yok mirket yavrusu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AjanPoğaça kullanıcısına yanıt
    internette var da dh'de yok
  • Tespit edilince onları da asarlar herhalde yani sessiz sedasız iyileşmek zorundalar.
  • inşallah kendine bulaşır.

• Kankası Dennis Rodman bunu beğendi.

KUZEY KORE'de Koronavirüs'e Mükemmel Çözüm
    KUZEY KORE'de Koronavirüs'e Mükemmel Çözüm

• Turkiye'de 2 "tane" kapilmis ... Ben olsam Turkiye'yi tum dis dunyaya kapatirim hava kara deniz 2 tarafli yonlu ... Guzide seyrek bulasmis ulkemize neden turist veya ticaret icin insanlar gelsin ? ...

Sanki Turkiye'de tum diger ulkelerdeki gibi esit oranda da um ursamiyor mu acep ?
  • ülkeye giriş çıkış yasaksa ya kaçak girmiştir yada kaçıp geri gelmiştir her iki durumdada affı yok k.korede :)
  • Haber yanlış biraz koronavirusu olduğu için idam edilmemiş karantinadan kaçıp hamama gittiği için idam edilmiş.
  • Böyle kuzey kore gibi çin gibi insan demeye bin şahit isteyen ülkeleri övenler başlarına bu ülkelerde böyle birşey gelse ne yaparlar acaba?Bırakın şu insanlıktan nasibini almayan canileri övmeyi.Çin de kore de uzaktan kumanda ile kontrol edilen aklını kiraya vermiş fare sürüleridir.Robot gibi makine gibi davrandıkları için dünya ekonomisini de tehdit eden yaratıklardır.
  • "World war Z" filmi aklima geldi oradada Kuzey Kore'nin zombilerden korunmak için 1 gecede tüm halkın dişlerini çekmesinden bahsediliyordu

• 10 liralık kolonyayı 100'e satanları Kuzey Kore'de ne yaparlardı diye merak ettiriyor!
  • Katliami ovenleri anlamak da mumkun degil. Sevdiyseniz kuzey koreye irtica basvurusunda bulununn isterseniz. Ben demortakik ve adil bir toplumda yasamak sitiyorum. Akildisi cozumleri olan bir yoneticin oldugu yeri degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 13 Mart 2020; 15:42:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_38

Katliami ovenleri anlamak da mumkun degil. Sevdiyseniz kuzey koreye irtica basvurusunda bulununn isterseniz. Ben demortakik ve adil bir toplumda yasamak sitiyorum. Akildisi cozumleri olan bir yoneticin oldugu yeri degil
    Kabul etseler ben giderim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Yokmu?
    Varmı?

• E bilader tutupta kuzey Kore gibi bir ülkede karantina dan kaçarsan olacağı bu.

• Bu virüse yakalanmak senin elindemiydi peki. Suçsuz yere idam edilmek iyi bir şey mi bu idaam edilen senin annen baban eşin kardesin sende olabilirdin hiç empati yapabildin kurabildin mi. Öyle bişe olsaydı oraya adam fotografı koyabilir miydin. Öyle 10 liralık klavye ile yağlı yapışmıs mausunla konu açıp göndermek ne kadar kolay geliyor demi.

• Ekmek arası melemen kullanıcısına yanıt
    Varmış.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.