Şimdi Ara

KUZEY KUTBU İÇİN 1 MİLYON KAHRAMAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Quentın Tarantino

İstersen 1 milyar kişi imza atsın.Tüm petrol şirketleri orayı sömürecek.Ve senin bu konuda yapabileceğin hiçbirşey yok.O imzalarla petrol şirketleri amacından vargeçer mi sanıyorsun.

Evet. Shell'in 1 yıl sondaj yapamama cezası alması sağlandı. Ve tamamen koruma altına da alınabilir aynı Güney kutbunda olduğu gibi.
  • Bak sana açık söyliyeyim, bahsettiğin konuların hepsinde yeterince bilgi sahibiyim, öyle olduğu için eleştirme hakkını buldum kendimde zaten.Tabi umarım 1 milyar insan el ele verir de dediğiniz gibi kabul ettirir anlaşmayı ama şu anda 1 milyon insanın milyarların hayatıyla oynadığı ortamda tüm dünya kenetlenseniz fayda etmez demeye çalıştım bende.Yani petrol için insan hayatı hiçe sayılıyor milyonlarca insan katlediliyor, insan diyorum bak.İnsanı önemsemeyen kutup ayılarını mı önemseyecek ? Küresel ısınmayı mı dinleyecek ? Buzulların erimesi ile sulara gömülecek olan ada ülkelerini mi önemseyecek ? Ya da seni beni mi dinleyecek ?

Olaya gerçekçi yaklaştığım için bana kızabilirsin tabi ama gerçekler bunlar.Size başarılar yine de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morbid Love

quote:

İstersen 1 milyar kişi imza atsın.Tüm petrol şirketleri orayı sömürecek.Ve senin bu konuda yapabileceğin hiçbirşey yok.O imzalarla petrol şirketleri amacından vargeçer mi sanıyorsun.

Evet. Shell'in 1 yıl sondaj yapamama cezası alması sağlandı. Ve tamamen koruma altına da alınabilir aynı Güney kutbunda olduğu gibi.

Arkadaş çok güzel açıklamış. Ek olarak balık ağlarında ağ aralarını genişletilmesini sağlayan örgüt de Greenpeace'dir. Sanırım Dünya'nın en kalabalık sivil toplum örgütüydü.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Bak sana açık söyliyeyim, bahsettiğin konuların hepsinde yeterince bilgi sahibiyim, öyle olduğu için eleştirme hakkını buldum kendimde zaten.Tabi umarım 1 milyar insan el ele verir de dediğiniz gibi kabul ettirir anlaşmayı ama şu anda 1 milyon insanın milyarların hayatıyla oynadığı ortamda tüm dünya kenetlenseniz fayda etmez demeye çalıştım bende.Yani petrol için insan hayatı hiçe sayılıyor milyonlarca insan katlediliyor, insan diyorum bak.İnsanı önemsemeyen kutup ayılarını mı önemseyecek ? Küresel ısınmayı mı dinleyecek ? Buzulların erimesi ile sulara gömülecek olan ada ülkelerini mi önemseyecek ? Ya da seni beni mi dinleyecek ?

Olaya gerçekçi yaklaştığım için bana kızabilirsin tabi ama gerçekler bunlar.Size başarılar yine de.

Çok iyi açıklamışsın hocam.

• quote:

Bazıları en azından deniyor.Sen popo büyütmeye devam et.Bir şeye katkınız olmadan göçüp gideceksiniz bu dünyadan.
  • Beyler ayım genç oldu bileklik için kargo parası alıyorlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.1milyonkahraman.org/tr/biribenim/428892

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkcası canıları önemsemeyenlerin hepsi benim gözümde potansiyel katildir.
  • hayır kargo ücreti alınmıyor hiç bi şekilde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SWALBARD DA KUTUB AYILARI ÇOK ASLINDA GİTMEK İSTİYORUM AMA -30 DAN KORKUYORUM.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.