Şimdi Ara

KuzeyDoğu Yönünde Renk Renk Parlayan Bİr Yıldız Var! (Uçak Değil);

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Makine olmadığı için fotoğraf çekemiyorum.

KuzeyDoğu yönünde 3 renk (mavi, kırmızı, beyaz) olarak parlıyor lütfen bakın!

Her gece orda, süzülüp aşağı doğru gidiyor, 2 saat içinde gözden kayboluyor (yörüngesini takip ediyor işte).

Uçak falan demeyin neyin ne olduğunu anlayabilirim, çıkıp bakarsanız sizde görürsünüz!

*Yer İSTANBUL, Avrupa Yakası, Küçükçekmece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 31 Ağustos 2009; 5:49:08 >

• piyasada senin gibi ucubeler var hal a:D:D:D:D:D
  • saçmalama ali.
  • bildiğin yıldızdır o.

süzülüyosa göktaşıda olabilir
    ama sana süzülüyoda gelebilir çünkü dünya sürekli dönüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gocmen93

piyasada senin gibi ucubeler var hal a:D:D:D:D:D

Senin gibisinide ilk defa görüyorum, neyse...

Bu nasıl bir yıldızdır onu soruyorum. Daha önce renk renk parlayan bir yıldız görmemiştim. Gezegen mi acaba?

Süzülme meselesini zaten dünyanın döndüğü anlamında demek istedim. Ne kadar çok yanlış anlamaya meyilli kişi varmış Ertesi gece yine oraya gelicek yani dünya dönüyor, bir an önce bakın anlamında söyledim.

• Ayvaliktan bakınca gözüküyordu arkadasım diyordu yok l.n o ucak diyordum abi bak senin ucak havami kalıyor 20 dakka gectı hala orda diyince baktım ve parlıyordu kırmızı beyaz olarak gormustum fazla dikkat etmemistim.
  • kuzey doğu nere la biri pusula koysun şuraya herkes bilemezki kuzeyini doğusunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bildiğimiz yıldız o. Havadaki gazlar yüzünden öyle renk değiştiriyormuş gibi gözüküyor. Bazı yıldızlar hep böyle gözükür. Yarın bak yine aynı şekilde orda duruyor olacaktır.
  • uydu olabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ř€ẄoL£Я

kuzey doğu nere la biri pusula koysun şuraya herkes bilemezki kuzeyini doğusunu

Esnaf sarayına yüzün dönükken güneybatıya bakıyorsun.
  • Bildiğin uzaylı o , yine uzay aracının kontağı açık unutmuşlar aküsü bitince söner ışığı
  • Dostum orada parlak olan yıldız dediğin şey Venüs. Işığın kırılması sonucu renkli gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

Bildiğin uzaylı o , yine uzay aracının kontağı açık unutmuşlar aküsü bitince söner ışığı

Ben uçan dairenin içine ışıklı disko topu taktirdıklarını düşünmüştüm

*Diğer yıldızlar sadece beyaz. Bazıalrı sabit, bazıları yanıp söner gibi oluyorlar ama bu farklı. Ve sürekli aynı yörüngede. Gezgen olma ihtimali veriyorum ama?

**@adilazimdegilx; Cidden venüs mü? Bir kaç kişi daha teyit ederse hoş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 31 Ağustos 2009; 5:10:26 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_34091709/tm.htm
    Konusu açmıştım. Sabaha karşı hep buralarda oluyor. Çok güzel ve parlak gözüküyor. Bizim Venüs'tür kendileri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Makine olmadığı için fotoğraf çekemiyorum.

KuzeyDoğu yönünde 3 renk (mavi, kırmızı, beyaz) olarak parlıyor lütfen bakın!

Her gece orda, süzülüp aşağı doğru gidiyor, 2 saat içinde gözden kayboluyor (yörüngesini takip ediyor işte).

Uçak falan demeyin neyin ne olduğunu anlayabilirim, çıkıp bakarsanız sizde görürsünüz!

*Yer İSTANBUL, Avrupa Yakası, Küçükçekmece.

Kedidir o Kedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.