Şimdi Ara

Büyük kafalı olmayı gidermenin yolları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
32.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorum çok saçma bir soru ama cidden bundan çok rahatsızım. Ben üstünüze afiyet 184 boyun da 110 kilo bir arkadaşınızım yaşım da 16, tabiri caiz ise 110 kiloyum 50'si kafa... Şaka bir yana cidden çok rahatsız oluyorum koca kafalı olmaktan sizce kilo versem kafam birazda olsa küçülür mü? veya kafa küçültmenin başka yolları var mıdır. Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için... İnşallah yardımcı olursunuz cidden çok rahatsızım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moosmoos -- 17 Ekim 2016; 15:25:40 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Büyük Kafalı Olmayı Gidermenin Yolları

Büyük kafa, bazıları için estetik bir kaygı kaynağı olabilir. Genetik veya çevresel faktörlerden kaynaklanabilen büyük kafayı küçültmenin kesin bir yolu olmasa da, yardımcı olabilecek birkaç yöntem vardır.

Kilo Verme

Yüzdeki fazla kilolar kafanın daha büyük görünmesine neden olabilir. Genel olarak kilo vermek, yüzünüzün de dahil olmak üzere vücudunuzun tüm bölgelerinde yağ kaybına yol açabilir. Sağlıklı bir diyet ve düzenli egzersiz ile kilo verebilirsiniz.

Yüz Egzersizleri

Bazı yüz egzersizleri, yüz kaslarını güçlendirerek ve sıkılaştırarak kafanın daha küçük görünmesine yardımcı olabilir. Yüz egzersizleri düzenli olarak yapıldığında etkili olabilir, ancak kalıcı sonuçlar elde etmek için uzun süreli bir bağlılık gerektirir.

Saç Modeli

Saç modeliniz, kafanızın boyutunu algılama şeklinizi etkileyebilir. Kısa saç kesimleri ve enseye doğru daralan saç modelleri, kafayı daha küçük göstermeye yardımcı olabilir. Ayrıca, hacimli saç modelleri kafanıza görsel olarak daha fazla yer kaplayabilir.

Şapka veya Başörtüsü Takma

Şapkalar veya başörtüleri, kafanın boyutunu gizlemeye yardımcı olabilir. Başınızı çerçeveleyen ve kafanızdan dikkati dağıtan şapka veya başörtüleri tercih edin.

Estetik Cerrahi

Aşırı büyük bir kafanız varsa, kafa küçültme ameliyatı gibi estetik cerrahi seçenekleri düşünebilirsiniz. Ancak, bu ameliyatın ciddi yan etkileri olabilir ve yalnızca son çare olarak düşünülmelidir.

Kafa Küçülür Mü?

Erişkinlikte kafa boyutu genellikle değişmez. Ancak, kilo vermek veya yüz egzersizleri gibi yöntemler kafanızın daha küçük görünmesine yardımcı olabilir.

Büyük Kafa Nasıl Küçülür?

Büyük kafayı küçültmek için kilo vermek, yüz egzersizleri yapmak, saç modelini değiştirmek veya şapka takmak gibi yöntemleri deneyebilirsiniz. Ancak, kalıcı sonuçlar elde etmek için sabırlı ve tutarlı olmanız gerekir.

Yukarıdaki yöntemleri denedikten sonra kafanızın görünümünden hala memnun değilseniz, tıbbi yardım almayı düşünün.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Krdş 50 si kafa demişsin ama 20 si kafa kalanı göbek gibi duruyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kramponcu kullanıcısına yanıt
    kardeşim 20 si de kafa olsa hertürlü büyük değilmi işte sen cevap ver hele sence zayıflasam az da olsa küçülür mü :(
  • Kes kurtul

• Hocam kimse kendi vücudunu, yüzünü kendisi seçmiyor. Takılmayın böyle şeylere. Kendinizle barışık olun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapşonla gez

• quote:

Orijinalden alıntı: Uncharitable

Hocam kimse kendi vücudunu, yüzünü kendisi seçmiyor. Takılmayın böyle şeylere. Kendinizle barışık olun.
    Nereye gidiyor bu konu. lütfen cevap verin ya :( 110 kiloyum lan bi 30 kilo versem kafa da küçülür mü sizce :( ben rahatsız oluyorum sonuç da ...... Herkesin hayatına kimse karışamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hodor Hodor kullanıcısına yanıt
    kankak kapşona sığmıyor ki namussuz KAFA. Kafa kafa değil su aygırı poposu mübarek
  • quote:

Orijinalden alıntı: moosmoos

Nereye gidiyor bu konu. lütfen cevap verin ya :( 110 kiloyum lan bi 30 kilo versem kafa da küçülür mü sizce :( ben rahatsız oluyorum sonuç da ...... Herkesin hayatına kimse karışamaz

Alıntıları Göster
    Çok kilolusun kilo ver kafa fln sorun değil

• quote:

kankak kapşona sığmıyor ki namussuz KAFA. Kafa kafa değil su aygırı poposu mübarek

Kilo verirsen yanaklar gider eger cok zekiysen sen o kafayi bana ver bende incecik mukemmel kafami vereyim

• Kafa kuculmez yani eni ve boyu sadece elmacik kemiklerin icind coker yuzunun goruntusu kuculur yanlis anlamada o tipede oyle bi suray siritir yani cirkinlesirsin kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonİskoc90

Çok kilolusun kilo ver kafa fln sorun değil

aynen biliyorum kilolu olduğumu Allah dan omuzlar geniş de yusyuvarlak değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: adroid

quote:

Kilo verirsen yanaklar gider eger cok zekiysen sen o kafayi bana ver bende incecik mukemmel kafami vereyim

IQ 115 knk istersen takas edek kafaları

• İsmin gürbüz mü?

• Bilader 2 yıl sonra ergenlikten çıkışla kilo vermeye başlarsın vücudun ve kafan şekle girer küçülür.sende 2 yıl önce açtığın bu konuya sadece gülümseyerek bakarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: viktor1574

Kafa kuculmez yani eni ve boyu sadece elmacik kemiklerin icind coker yuzunun goruntusu kuculur yanlis anlamada o tipede oyle bi suray siritir yani cirkinlesirsin kardesim

Eyvallah kardeşim de daha ne kadar tipsizleşicem zaten tipsizim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriLi

İsmin gürbüz mü?

O kadar da travestiye benzemiyorum lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonewolf61

Bilader 2 yıl sonra ergenlikten çıkışla kilo vermeye başlarsın vücudun ve kafan şekle girer küçülür.sende 2 yıl önce açtığın bu konuya sadece gülümseyerek bakarsın.

Eyvallah, İnşallah kardeşim adamsın sen adaammm
  • Kafası şimdi geldi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adroid

quote:

IQ 115 knk istersen takas edek kafaları

Yaşı 16 tıymış benim boynum bu kafayı kaldıramaz su aygırı poposu dedigin yerde haykırdım

Kilo versen ergenlikten çıkınca düzelir

Kilo vermeklede niye ugrasayim eve gir yi ic bidahami gelecez dunyaya

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.