Bildirim
KV-2 ile Tier 10 trollemek :P
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba @tunazone,
KV-2 kesinlikle bir oyuncu olarak beni de en çok eğlendiren tanklardan biridir. Sahip olduğu 152 mm M-10 topu ile harikalar yaratır ve savaş meydanlarının en korkulan tanklarından biridir. Savaş sonucu oldukça başarılı bu seviye içerisinde, tebrik ederim kumandanım.
İyi oyunlar!
Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz -
Arkadaş 216 dmg 2 kill resmen beleşcilik Bizim klandan biri 400 dmg 4 kill yapmıştı -
quote:
Orijinalden alıntı: Bison
Arkadaş 216 dmg 2 kill resmen beleşcilik Bizim klandan biri 400 dmg 4 kill yapmıştı
:D aynen benim killerimi çaldı ama 20 sn bekleyemem yabancıya gitmesin bari abim aldı :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunazone -- 4 Temmuz 2014; 8:59:51 > -
KV-2 zaten başlı başına troll makinası. 152 giydir HE çak gitsin. Reloadta çek bir fırt çayından, sonra çık bir daha çak. gayet normal bir sonuç. :) eline sağlık Mübarek obüs gibi :) -
bu tank oyunu bırakma sebebim oyuna yeni başlamıştım kv 2 ye kadar ilerledim arty oynama isteğim var diye 152mm topu aldım bazen tekliyor gülüyorsun bazende hiç olmayacak tankı sektiriyor veya damage atmıyor karsı tank senin koca taret vurdugu gibi eritiyor sıktı haliyle -
quote:
Orijinalden alıntı: Wargaming_TR_Tepegoz
Merhaba @tunazone,
KV-2 kesinlikle bir oyuncu olarak beni de en çok eğlendiren tanklardan biridir. Sahip olduğu 152 mm M-10 topu ile harikalar yaratır ve savaş meydanlarının en korkulan tanklarından biridir. Savaş sonucu oldukça başarılı bu seviye içerisinde, tebrik ederim kumandanım.
İyi oyunlar!
Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz
Hocam bunu yazmanız için ne kadar veriyorlar? -
Ben genelde sizin gibi dengesiz mürf yapanlar için E100 ile HEAT yüklüyorum motoea sıkıyorum adamın yanarak ölüyorlar. Tier 9 ile tier 6tank mürd atmak neyin kafası? Takım sizin gibi zekailer yüzünden 1kişi eksik başlıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AşıkGenç
Ben genelde sizin gibi dengesiz mürf yapanlar için E100 ile HEAT yüklüyorum motoea sıkıyorum adamın yanarak ölüyorlar. Tier 9 ile tier 6tank mürd atmak neyin kafası? Takım sizin gibi zekailer yüzünden 1kişi eksik başlıyor
bir kişi eksik başladığını söylüyorsun ama oyunu taşıdığımızı göz ardı ediyorsun tier6 diye iş yapamayacak değil. afedersiniz ama olaylara at gözlüğüyle bakmaktan vazgeçin, tier6 dediğin tankla 5 kişiden fazla dmg vermişim tier10 tanklara. olaylara biraz daha geniş bakarak yaklaşın iyi forumlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: tunazone
quote:
bir kişi eksik başladığını söylüyorsun ama oyunu taşıdığımızı göz ardı ediyorsun tier6 diye iş yapamayacak değil. afedersiniz ama olaylara at gözlüğüyle bakmaktan vazgeçin, tier6 dediğin tankla 5 kişiden fazla dmg vermişim tier10 tanklara. olaylara biraz daha geniş bakarak yaklaşın iyi forumlar.
Eğer wargaming mm denen sistemi +/-2 sistemi üzerine kurulu ise nedeni vardır. Bunun nedeni tankların dengesidir. Sen bir el öyle dmg vurdun diye her el vuracaksın diye bir şey yok. Karşına nooblar çıkmış vurmuşsun. Eğer benimle aynı oyuna düşseydin ban yemen için elim geldiği kadar bol bol report eder ettirir ve ticket açardım bolca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
bir kişi eksik başladığını söylüyorsun ama oyunu taşıdığımızı göz ardı ediyorsun tier6 diye iş yapamayacak değil. afedersiniz ama olaylara at gözlüğüyle bakmaktan vazgeçin, tier6 dediğin tankla 5 kişiden fazla dmg vermişim tier10 tanklara. olaylara biraz daha geniş bakarak yaklaşın iyi forumlar.
Eğer wargaming mm denen sistemi +/-2 sistemi üzerine kurulu ise nedeni vardır. Bunun nedeni tankların dengesidir. Sen bir el öyle dmg vurdun diye her el vuracaksın diye bir şey yok. Karşına nooblar çıkmış vurmuşsun. Eğer benimle aynı oyuna düşseydin ban yemen için elim geldiği kadar bol bol report eder ettirir ve ticket açardım bolca.
burdaki amaç başlıktada belirttiğim gibi trollemektir, kv-2 nin dmgsi şans değildir topunun hakkıdır bunuda unutmayın, oyun senin gibi hayat meselesine çevirenler yüzünden içinden çıkılmaz bir çile haline dönüşüyor biraz zevk almaya bak iyi forumlar,
-
quote:
quote:
quote:
quote:
burdaki amaç başlıktada belirttiğim gibi trollemektir, kv-2 nin dmgsi şans değildir topunun hakkıdır bunuda unutmayın, oyun senin gibi hayat meselesine çevirenler yüzünden içinden çıkılmaz bir çile haline dönüşüyor biraz zevk almaya bak iyi forumlar,
Senin troller benim takıma düştüğü zaman yapacakları tek şey 16sn bekleyip e100den 750dmg yemektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Kuralların farkında olmadan fikir sahibi olmayalım.
Oyunda kurduğunuz platoon'larda ( takım-müfreze vs. ) seviye sınırlaması yoktur. E-100 ile loltractor plat atabilir. Oyunda teorik olarak buna bir yaptırım uygulanmaz.
Bu şekilde trollleyen oyuncular için çözüm bulma konusu Wargaming için öncelikli değildir, çünkü sayı olarak görmezden gelinebilir miktarda kabul edilmektedir.
Özetle yapılan şey yasak değil, ne kadar raporlarsan raporla. Ha, muhtemelen tüm maçtaki oyunculara adamı raporlatırsan oto-ban sistemi devreye girer o ayrı bak :D. Sistemin açıklarından yararlanabilirsin yani.
-
adamlar dönüpte bakmıyorlar bile kv1s kv2 is stuart vb tanklara -
quote:
Orijinalden alıntı: Wargaming_TR_Tepegoz
Merhaba @tunazone,
İyi oyunlar!
Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz
Bu kadar yapmacık olunamaz.
Aylık ücretin ne acaba bu şirkette merak etmedim değil, gel benim şantiyeye; işi öğreteyim bir haftada, aldığının 2 katını vereyim sana.
Sadece işçileri yöneteceksin, şöyle böyle yap, koordinasyon vs vs..
Gayet ciddiyim, 3000 tl veririm bak :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X