Şimdi Ara

KVM Switch 1 Konsol 2 PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 portlu PS/2 Mini KVM Switch - 2 bilgisayarın 1 klavye (PS/2), 1 mouse (PS/2) ve 1 monitör tarafından denetlenmesini sağlar. - Mouse, klavye emülasyonu sayesinde kontrol edilen PC’ler mouse, klavye takılı olmadığı halde boot edilebilir. - Bilgisayar seçimi klavyeden Hot-Key ile yapılabildiği gibi otomatik tarama (autoscan) fonksiyonu ile de yapılabilir. - IntelliMouse, Logitech FirstMouse, Wheel Mouse, Mouse Man mouse tiplerini destekler. - Her türlü işletim sistemini destekler. - Ön panodaki LED’ler sayesinde hangi PC’nin devrede olduğu kontrol edilir. - Tarama zamanı 5-30 saniye arasında ayarlanabilir. - Güç adaptörü gerektirmez. - 1 x 1.8 ve 1 x 1.2 metre ahtapot kablo cihazla birlikte gelmektedir. - Çözünürlük / Bantgenişliği: 1920 x 1440 dpi. / 200 MHz. - Giriş: 1 x Monitör HDSUB15 dişi, Klavye MiniDIN6 dişi (PS/2), Mouse MiniDIN6 dişi (PS/2) Çıkış: 2 x Monitör HDSUB15 erkek, Klavye MiniDIN6 dişi (PS/2), Mouse MiniDIN6 dişi (PS/2) - Windows 95, 98, 98SE, ME, NT4.0, 2000, XP, Vista, DOS, Linux, Novell Netware, FreeBSD işletim sistemlerini destekler. İhtiyaç duyulan alternatif kablolar: Monitör Uzatma Kabloları: AK 322 2M AK 3220 1.8M AK 3730 3M AK 3740 5M AK 3750 10M AK 3915XF 15M AK 3920XF 20M PC/Server ve Switch arası Klavye ve Mouse Kabloları: AK 678 2M AK 679 5M PC/Server ve Switch arası Kablo Klavye/Monitör/Mouse İçin: PC kasasında PS/2 klavye ve mouse arayüzü varsa kullanılması gereken kablolar: AK 806/LC AK 807/LC AK 80605 AK 80607 AK 80610 PC kasasında USB klavye ve mouse arayüzü varsa kullanılması gereken kablolar: DA-70151 2L-5502U 2L-5503UP Not: Bu kablolar PS/2 klavye ve mouse arayüzünü USB klavye ve mouse arayüzüne dönüştürebilme özelliğine sahiptir. PC kasasında PS/2 klavye ve mouse arayüzü olmayan kullanıcılar bu kablolar sayesinde USB klavye ve mouse arayüzünü kullanabilirler.
     KVM Switch 1 Konsol 2 PC

50tl

KREDİ KARTI GEÇERLİDİR (+KDV)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sktem -- 15 Eylül 2010; 19:59:33 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• teknik servisde özellikle çok kullanışlıdır sök tak derdinden kurtarır tavsiye ederim hayırlı satışlar
  • Sağol teşekkürler.

• Ben de uzun zaman aradım ama daha sonra buldum, çok kullanışlı 4 adet pc yi teke düşürüyor.
  • Güzel ürün hayırlı satışlar aslında ihtiyacım var ama nakit bu aralar zor off off
  • Teşekkürler güzel ürün bir adedini ben kullanıyorum bu boşta... Takas ve fiyat tekliflerini pm den alabilirim.

• pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PM LER CEVAPLANDI ARKADAŞLAR.

• ELİMDE BİR ADET DAHA VAR ARKADAŞLAR. 1 ADET @etlik ARKADAŞIMIZA SATILMIŞTIR.BİLGİNİZE.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.