Bugün 3. yedekler de açıklandı ama benim 85 olan sıralamak sadece 81 oldu.Acaba ara sınıf olduğum için mi bu kadar az atıyor? İlk yedekte 40 sıra atmıştı.Eskişehir için bu normal mi?
Nasıl ya misafirhaneler yurda dahil mi edildi?Belki de ilden ile değişir o.İnşallah dediğin çıkmaz.
palatufan98P
kullanıcısına yanıt
Hocam burda da yok misafirhane
nightbluepexaN
kullanıcısına yanıt
Nerede?Kyk'nın sitesinde de yurt hakkı kazanamayıp yurtta misafir kalmak isteyen öğrencilerin il müdürlüğüne başvurması gerekir diyor.Eskişehir için mi diyorsun?Geçen sene misafirhanede kalan arkadaşlarım oldu.
Hocam bende 90dım şimdi 86 olmuş Acaba ekim sonuna doğru gelir mi
Eskişehir ara sınıfım bende
ferit.izmir
kullanıcısına yanıt
Benim 81 Bizzat il müdürlüğüne gidip sordum,4-5 ay gelmez dediler misafirhane falanda yokmuş.Mecbur bir cemaat yurdunda kalıcam kyk çıkana kadar.
palatufan98P
kullanıcısına yanıt
Zamanında yalvarmıştım resmen lakin boş oda olmasına rağmen misafir almadılar.
nightbluepexaN
kullanıcısına yanıt
Ya onu bırak devlet destekli yurda yarım saat dil döktüm öyle aldılar. Kafalarına göre eleman alıyo bu cemaatler benim paramla beni almıyolardı ne diyeyim.
Okulun yurdu güya ayın 11 nde yedek liste açıklayacağını duyurmuştu.... 13 u oldu ama liste falan yok ortada! Bugün de ayın 16 n da açıklanacak diye DUYURU yayınladılar!!!
Hakkımızı her hangi bir şekilde yiyen, araya tanıdığı, torpillisini,, adamı olanı ekleyen vb kim varsa hem bu dünyada hem de ahirette hakkım haram olsun...
palatufan98P
kullanıcısına yanıt
Zorlaştırmakta üstlerine yok cidden, sonumuz hayrola :d
yayamaschocuk
kullanıcısına yanıt
Kardeşim şöyle bir durum var;Sen gidip milletvekiliyle de konuşsan,il başkanlarıyla da konuşsan hepsi aynı şeyi diyo torpil falan yok,biz de duyuyoruz diye.Köküne kadar yalan,parti bilmemne ayrımı olmadan herkes kendi eşini dostunu akrabasını yerleştiriyor bir şekilde.Bu durum hep böyle,çözülecek gibi de değil.Aynen dediğin gibi haram olsun hepsine.
quote:
Orijinalden alıntı: palatufan98
Kardeşim şöyle bir durum var;Sen gidip milletvekiliyle de konuşsan,il başkanlarıyla da konuşsan hepsi aynı şeyi diyo torpil falan yok,biz de duyuyoruz diye.Köküne kadar yalan,parti bilmemne ayrımı olmadan herkes kendi eşini dostunu akrabasını yerleştiriyor bir şekilde.Bu durum hep böyle,çözülecek gibi de değil.Aynen dediğin gibi haram olsun hepsine.