Şimdi Ara

KYK Başvuru Babanızın SSK sicil no KAÇ haneli? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
10.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

quote:

Orijinalden alıntı: rockandroland

benim de babam vefat etti, anneminkine baktım 32 ile başlıyor. emekli maaşı durumundan baktım netten.

darısı bizimkinin basına

yazık gerçekten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: esraüni

quote:

Orijinalden alıntı: lıkır lıkır

quote:

emekliyse 8 haneli oluyor işte bizimki de 8
    ya hem niye buna bu kadar takılıyorsunuz :) yanlışsa da yanlıştır ne fark edecek?

Ufak bi hatadan dolayı yurt başvurusu dikkate alınmayıp, o saatten sonra ev ya da apart aramamak için soruyorum. Bence çok fark eder.

öyle bir şey olmuyor :) ufak bir hatadan iptalsin çık dışarı ! diye bir şey yok

Tecrübeli misin bu konuda?Yoksa kendi kafandan geceni mi yazıyorsun?Burs ve kredi cıkmama olayında sahte bilgi vermek de var.Bence dikkatli olmak gerek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ya hem niye buna bu kadar takılıyorsunuz :) yanlışsa da yanlıştır ne fark edecek?

Ufak bi hatadan dolayı yurt başvurusu dikkate alınmayıp, o saatten sonra ev ya da apart aramamak için soruyorum. Bence çok fark eder.

Tecrübeli misin bu konuda?Yoksa kendi kafandan geceni mi yazıyorsun?Burs ve kredi cıkmama olayında sahte bilgi vermek de var.Bence dikkatli olmak gerek.

birincisi selamun aleyküm ben kredi istiyorum dediğin an herkese (geri dönüsümlü) kredi çıkıyor :) önemli olan burs.burs konusunda da istediğiniz kadar yanlıs bilgi verin onlar gidip kontrol ediyorlar.oranın maksatı basvuru yapmak sicil no yanlıs girdin diye defol git demezler.

• Emekliyse tahsis no, çalışansa sicil no sosyl güvenlik numarası diye geçiyor gibi bir şey duydum, doğru mudur?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İnternetten baktım 13 hanelı yazıyordu sonra babama bir sorayım yanlış olmasın dedim , babam ezbere biliyormuş 8 haneliymiş.Düzelttim tekrardan.

• babamınki 13 haneli o baştaki il koduymuş sorun olmaz yani yazabilirisniz diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: duty1

Emekliyse tahsis no, çalışansa sicil no sosyl güvenlik numarası diye geçiyor gibi bir şey duydum, doğru mudur?

Doğrumu bilmiyorum ama benim peder emekli,ben tahsis no yaptım.Sen hangisini yaptın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertan536 -- 28 Ağustos 2012; 16:53:08 >
  • 8 haneli ve il kodu yok diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertan536

quote:

Orijinalden alıntı: duty1

Emekliyse tahsis no, çalışansa sicil no sosyl güvenlik numarası diye geçiyor gibi bir şey duydum, doğru mudur?

Doğrumu bilmiyorum ama benim peder emekli,ben tahsis no yaptım.Sen hangisini yaptın?

Bende öyle yaptım usta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane numara var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.