Şimdi Ara

KYK Başvuru Babanızın SSK sicil no KAÇ haneli? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
10.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rockandroland

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

quote:

benim de babam vefat etti, anneminkine baktım 32 ile başlıyor. emekli maaşı durumundan baktım netten.

darısı bizimkinin basına

AHAHAHAHAHA :D :D

sende pek üzülmemissin heralde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

quote:

benim de babam vefat etti, anneminkine baktım 32 ile başlıyor. emekli maaşı durumundan baktım netten.

darısı bizimkinin basına

niye öyle dedin
  • beyler bizim ki 13 haneli emin misiniz 8 haneli olduğuna. babam bu numara benim ssk sicil no diyo ama 13 haneli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayah

beyler bizim ki 13 haneli emin misiniz 8 haneli olduğuna. babam bu numara benim ssk sicil no diyo ama 13 haneli

Ben e-devletten baktım. Babamın sicil no'su 13 haneli. ilk 2 hane de kayıtlı olduğu il.
  • Beyler ben de bunu sordum ama cevap gelmedi hazır konu açılmış burdan sorayım. babamın sicil no'su 9 haneli. (kendisi emekli memur). ama sondan bir önceki rakamda nokta var.

xxxxxxxx.x şeklinde. bunu aynen bu şekilde yazıyoruz değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DİNKOF

Dünden beri yazıyorum bir Allahın kuluda cevap vermedi.Emin olmak için soruyorum lütfen yardım.

O kutucuğa yazabildiğin kadar sayı yaz en fazla kaç tane yazılıyorsa o kadardır. Bu kadar basit yani kaç gündür neyini araştırıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

ssk.gov.tr den baktım 10 hanelı gozuktu annemınki ilk 2 harfı 32
  • bu başvurular ne zaman bitiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koala20

bu başvurular ne zaman bitiyor ?

26 ağustosda.

Bu arada benim yazdığımda plaka kodu ile başlıyor ve 13 haneli.
  • benimki de 34000 var başında bunu yazacak mıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkocer

quote:

Orijinalden alıntı: koala20

bu başvurular ne zaman bitiyor ?

26 ağustosda.

Bu arada benim yazdığımda plaka kodu ile başlıyor ve 13 haneli.

sağolasın
  • biz 8 haneli yazdık hata vermedi.10 haneli olanlarda sanırım basına il kodunu yazıyor.ama ne farkediyor bilmiyorum.10 yazanlardada bir sorun olmamış galiba,anlamadım pek.
  • emekli sandığı bizimki 8 haneli bir de sonda 0 var(kişinin kendisi olduğunu belirtiyor) 9 haneli
  • ssk 8 haneli
  • Emekli sandığı için 8 haneli. Yalnız şöyle bir şey var, sorayım dedim... Sicil no, kağıtlarda xx.xxx.xxx şeklinde geçiyor. İlk 2 rakam il plaka numarası oluyor.

Şimdi bu aradaki noktaları, yurt başvurusu yaparken yazacak mıyız? xxxxxxxx şeklinde mi, yoksa xx.xxx.xxx diye mi gireceğiz?
  • emekliyse 8 haneli oluyor işte bizimki de 8
    ya hem niye buna bu kadar takılıyorsunuz :) yanlışsa da yanlıştır ne fark edecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esraüni

emekliyse 8 haneli oluyor işte bizimki de 8
    ya hem niye buna bu kadar takılıyorsunuz :) yanlışsa da yanlıştır ne fark edecek?

Ufak bi hatadan dolayı yurt başvurusu dikkate alınmayıp, o saatten sonra ev ya da apart aramamak için soruyorum. Bence çok fark eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lıkır lıkır

quote:

emekliyse 8 haneli oluyor işte bizimki de 8

Ufak bi hatadan dolayı yurt başvurusu dikkate alınmayıp, o saatten sonra ev ya da apart aramamak için soruyorum. Bence çok fark eder.

öyle bir şey olmuyor :) ufak bir hatadan iptalsin çık dışarı ! diye bir şey yok
  • Plaka koduyla birlikte 13 haneli annem ve babamın ikisininde öyle.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lıkır lıkır

öyle bir şey olmuyor :) ufak bir hatadan iptalsin çık dışarı ! diye bir şey yok

Sorun olmazsa ne âlâ. Sadece sormak istedim her türlü şeye karşı, bunda yanlış bir şey yok. Acemiyiz sonuçta, emin olmak istiyoruz her türlü şeyden :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.