Şimdi Ara

Kyk başvuruları ve Üniversite başvuruları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, afyon kocatepe işletme bölümüne yerleştim şuan kyk başvurusunu dolduruyordum böyle bir seçenek geldi " 18.Sağlık İzin veya
    Kayıt Dondurma Durumunuz: dondurma yok 1 yıl 2 yıl 3 yıl" hangisini işaretlicem ösym den girdim ara sınıf değilim bir de üniversiteye giderken başvuruya yanımıza kaç para alalım orada kitap almak şart mı? bir de burs başvuruları ne zaman başlıyor geri ödemeli kredi değil arkadaşlar burs nereden yapıyoruz.yardımlarınızı bekliyorum
    arkadaşlar bir de afyon da işletme hazırlık okuyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justgivemeareason -- 30 Temmuz 2013; 0:05:39 >

• o dondurma durumunuz bölümüne hiç dokunma o zaman. yeni yerleşmişsen. direk atla. ben hic kitap almamıştım. Kitap'a gerek yok demişti hocalarımız. kendi notlarından bize anlatıyordu. bizde tuttuğumuz notlardan çalışıyorduk. (ki ben hic tutmadım. calıskan arkadaşlarımdan tedarik ederim) :D hocaların sana bunu almak şart derse alırsın. burs başvurularının tarihini bilmiyorum ama, kyk nın resmi sitesinden yapıyorsun. siteyi takip et sürekli açıklanır basvuraların ne zaman olacağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpe diem'

o dondurma durumunuz bölümüne hiç dokunma o zaman. yeni yerleşmişsen. direk atla. ben hic kitap almamıştım. Kitap'a gerek yok demişti hocalarımız. kendi notlarından bize anlatıyordu. bizde tuttuğumuz notlardan çalışıyorduk. (ki ben hic tutmadım. calıskan arkadaşlarımdan tedarik ederim) :D hocaların sana bunu almak şart derse alırsın. burs başvurularının tarihini bilmiyorum ama, kyk nın resmi sitesinden yapıyorsun. siteyi takip et sürekli açıklanır basvuraların ne zaman olacağı.

doldurma zorunluluğu var hıocam
  • Dondurma yok diyceksin.
    Ve basvurular basladı

Edit : burs ve kredi başvurusu aynı şey zaten, burs gelmezse kredi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordukke2 -- 30 Temmuz 2013; 18:18:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler, işletme bölümünde hazırlık var mı hiç bir bilgim yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Odtü yurt ve burs başvurusu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.