Buyrun. 13 Ekim başvuru için son gün. Hepinize burs çıkması dileğiyle. |
KYK BURS/KREDİ BAŞVURULARI BAŞLADI
-
-
Burs çıkma ihtimali neye göre artıyo hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kredi alanlar bursa çevirmek için başvurabiliyor mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Belli öncelikleri var. Depremzede olmak, şehit/gazi yakını olmak, YKS herhangi bir alandan ilk 100 yapmak, öksüz/yetim olmak, devletin koruması altında olmak, milli sporcu olmak, %40 ve üzeri engelli olmak gibi etmenler olduğu durumda kesinlikle burs çıkmakta. Burs çıkma ihtimalini haneye gelen aylık gelirin hane içindeki bireylerin sayısına bölümüyle hesaplayabilirsin. 5 bin altı çıkarsa burs çıkma ihtimali yüksektir.
-
Yukarıda belirttiğim öncelikli durumlardan biriysen krediyi bursa çevirebilirsin. Diğer türlü olmuyor.
-
Hazırlık ve 1. Sınıfta çıkmamıştı. 2. Sınıfta ise Cumhurbaşkanı fazladan 1000 küsur kişiye burs verince çıktı. Şimdi yüksek lisans için bursa başvurdum çıkar mı bilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kredi olsa da almak çok mantıklı değil mi %50(resmi) %150(reel) enflasyon olan ülkede kuş oluyor zaten borç
-
Mantıklı lakin eğer ailenin zaten o parayı verebilecek bir maddi gücü varsa pek te mantıklı olmuyor. Tabi aile de o parayı vermek istemiyorsa o zaman kredi alınabilir. Yani iş ailede bitiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X