Şimdi Ara

KYK BURS/KREDİ BAŞVURULARI BAŞLADI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buyrun. 13 Ekim başvuru için son gün. Hepinize burs çıkması dileğiyle.

https://www.turkiye.gov.tr/kyk-krediburs-basvurusu

• Burs çıkma ihtimali neye göre artıyo hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kredi alanlar bursa çevirmek için başvurabiliyor mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Belli öncelikleri var. Depremzede olmak, şehit/gazi yakını olmak, YKS herhangi bir alandan ilk 100 yapmak, öksüz/yetim olmak, devletin koruması altında olmak, milli sporcu olmak, %40 ve üzeri engelli olmak gibi etmenler olduğu durumda kesinlikle burs çıkmakta. Burs çıkma ihtimalini haneye gelen aylık gelirin hane içindeki bireylerin sayısına bölümüyle hesaplayabilirsin. 5 bin altı çıkarsa burs çıkma ihtimali yüksektir.

• 3Rayy kullanıcısına yanıt

Yukarıda belirttiğim öncelikli durumlardan biriysen krediyi bursa çevirebilirsin. Diğer türlü olmuyor.

• Hazırlık ve 1. Sınıfta çıkmamıştı. 2. Sınıfta ise Cumhurbaşkanı fazladan 1000 küsur kişiye burs verince çıktı. Şimdi yüksek lisans için bursa başvurdum çıkar mı bilmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kredi olsa da almak çok mantıklı değil mi %50(resmi) %150(reel) enflasyon olan ülkede kuş oluyor zaten borç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Odtü yurt ve burs başvurusu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • shalian14 kullanıcısına yanıt

Mantıklı lakin eğer ailenin zaten o parayı verebilecek bir maddi gücü varsa pek te mantıklı olmuyor. Tabi aile de o parayı vermek istemiyorsa o zaman kredi alınabilir. Yani iş ailede bitiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.