Şimdi Ara

Kyk bursu alanlar babanızın mesleği ne? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
8.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen ben susayım sen de rahat rahat dümen çevir burda kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    evet ikinize de cikmamaliydi ama muz cumhuriyeti iste

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ev araba yok babam memur annem ev hanimi bir tane kucuk arsa var umarim cikar

• Arkadaş yalan söylemiyor bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memurlarda maaş gösterimi gibi bir şey olmadigi icin yıllık gelirin kişi başına düşen miktarının belli bir sayinin altinda olmasi lazim ama eğer devlette çalışmıyorsanız yıllık gelir 200bin de olsa asgari gösterip alırsınız ki 2 adet beyaz eşya dükkanları olan arkadaşım , babasının geliri aylık 15 16 bin olan arkadaşımın da bursu vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A826AA3CD

Bizim ev var bide köye bi tapu var annemin üstüne. Ama babam fabrikada işçi 4 kardeşiz çıkar mı ki
    Benim cok ihtiyacim vardi bana cikmadi. Memlekette gecekondumuz vardi. Para etmedigi icin satamadik yillarca kiralarda surunduk. Gecekonduyu da 100Tl gibi komik bir rakama zar zor kiraya verebiliyorduk. Babam bir umit mutahit alir ev verir umidiyle de pek satamadi. Okulunkiyle idare ettim bir sure. Yani sonucta babamin evi vardi. Borclarimiz yuzunden senelerce saglik sigortasi olmadan yasadim. Universite bitince ise girdim oyle oldu sigortam. Yani devlete gore bizim durumumuz iyiydi krediyi bile binbir turlu nazla verdiler. Allahtan abim buyuktu calismaya basladi da bizi okutabildi yoksa simdi sokaklarda yatiyor olurdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furki1907spr

Annesi veya babası kykda calisanlara öncelik veriyorlarmis dogrumu Annem kykda memur
    Evet cumhurbaskanina dilekce yaziyorsun. Sana karsiliksiz omur boyu maas bagliyorlar. Ulan ne sansli adamlar var.
  • troley111 T kullanıcısına yanıt
    evet hocam inşallah bana çıkmaz benden kötü olanlara çıkar yeter ki hak yemeyeyim. siz şuanda ne işle meşgulsünüz?
  • quote:

evet hocam inşallah bana çıkmaz benden kötü olanlara çıkar yeter ki hak yemeyeyim. siz şuanda ne işle meşgulsünüz?
    Iyi bir universitede doktora yapiyorum, yurtdisindayim. Doktora hocam bana burs veriyor.
    helal olsun hocam iyi yerlere gelmişsiniz. basarınızın devamını dilerim. iş imkanı var mı peki yurtdısında okumanızın faydası nelerdir ?
  • quote:

helal olsun hocam iyi yerlere gelmişsiniz. basarınızın devamını dilerim. iş imkanı var mı peki yurtdısında okumanızın faydası nelerdir ?
    Valla mezun olan arkadaslarimin birisi intelde, digeri microsoftta, digeri nvidia da calisiyor. Bir arkadasim qualcoma gitti.

Ben gozumu amd ye diktim. Doktora cok zorlu surec su an mezuniyete odaklandim.
    saygılar hocam :) ben de ilk matematiği yazdım memur olayım kurtarayım kafasındayım. sizin burs vs ne kadar sorması ayıp
  • quote:

saygılar hocam :) ben de ilk matematiği yazdım memur olayım kurtarayım kafasındayım. sizin burs vs ne kadar sorması ayıp
    Aylik 2500 dolar.
  • babam annem asgari ücret ya da bi tık fazlasına çalışıyor babamın üstüne bir şey yok ve 2 okuyan kardeşiz ama kredi çıktı yurt da çıkmadı. şu an gerçekten imkansız yurt çıkmayan 1.5kdan aşağı geçinmek büyükşehirde bir öğrenci için ve coronadan sonra fiyatlar ne olur bilinmez yabi 1.5k deil 2k olur belki.
  • apostrophe A kullanıcısına yanıt
    Hangi şehir hocam nasıl yurt çıkmadı ? çıkmazsa yurt dondururum herhalde okulu nhskjahjask
  • ankara hocam 4. ayın sonunda 8-12 kişik uzak yurt çıktı ben de hazırlıktaydım zaten yarı dönemde sınavı atlayınca geçmedim özelden kykya.
  • ev yok araba yok babam esnaf 4 kişiyiz ne diyorsunuz ?
  • Esnaf

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam ne oldu, kayboldunuz.
    Burdayım hocam. Buyrun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.