Şimdi Ara

Kyk bursu alanlar babanızın mesleği ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
8.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstündeki eve vs bakıyolar mı? Yoksa şehir efsanesi mi

• Up
  • Ben de bu konuyu merak ediyorum. Özellikle memur çocuğuna cikmiyor gibisinden dedikodular var. Ama ornekleri az da olsa var. Ha babasinin donum dönüm tarlasi olup da burs alan insan sayisi, ihtiyaci olanlardan cok daha fazla. Bu gozlemde eminim.
  • 1 tane evin varsa çıkmayabiilir ancak babanuın 500 dönüm tarlası olup çıkanı biliyorum :)
  • Benim bir arkadaşıma çıkmıştı ama babası vefat etmişti çok önceden
  • Bizim ev var bide köye bi tapu var annemin üstüne. Ama babam fabrikada işçi 4 kardeşiz çıkar mı ki
  • emekli şuan önceden esnaftı 2kardeşim daha var onlara çıkmadı bana çıktı 1i benden 1sene önce basvurmustu aynı seyleri doldurduk basvururken ama nedense bana çıktı
  • Blackflioww kullanıcısına yanıt
    Hocam benim babam işçi 4 kardeşiz. Ablama çıkmamıştı baana cıkar mı bilmem. Bide bizim üstümüze bi kaldıgımız ev var annemin üstüne de köyden kalma tapu var onlara mı bakıyolar acaba
  • nYato N kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı anda üni okuyan kardeş olunca ikinize çıkması daha yüksek diye biliyorum
  • nYato N kullanıcısına yanıt
    Bana da çıkar inşallah hocM
  • basvuru yaparken okuyan kardeş sayısını soruyodu sanırım ne okuduğu önemli olmayabilir
  • Arkadaşın babası amcasının yaninda çalışıyor olarak gözüküyordu ona bile çıktı kimlere çıkıyor eyyy....
  • Yanlış degilsem tapulara bakılmıyor hocam. Düzenli gelir var mı ona daha çok bakılıyor gibi. (Memuriyet, devlet çalışanları vs.) Yoksa bahsettigim ornekleri goremezdik.
  • Annesinin durumu nasildi hocam? Benim ayni sekilde durumum var merak ettim.
  • Uumutustun U kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam, o arkadaşla görüşmüyoruz şu anda
  • Hocam çok garip bu ya ekonomik durumu iyi olanlara çıktıpını gördüm ben neye göre bakıyolsr bilmiyorum
    Anne baba ayrı mı? Kaç kardeş var? Evde kaç kişi yaşıyo? Kaç kişi çalışıyo vs bunlara bakıyolar galiba
  • Anladim hocam paylastigin icin saol
  • Pbys bursu çıkanlara büyük ihtimalle çıkar mı
  • Bizim arkadaşa çıkmıştı. Babası kırtasiyeciydi, ev araba falan vardı adamlarda. Kötü değildi maddi durumları. Neye göre burs veriyorlar bilmiyorum.
  • Mamga kullanıcısına yanıt
    Pybs sınava bağlı, bu evdeki okuyan kardeş sayısına ve eve gelen gelire bakılıyor diye biliyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.